2 senelik evlilik düğün icin gec değil mi?2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Eğlendiniz mi?Yaa kızlar bişey sorcam. Ben 6 yıllık evliyim bir çocuğum var. Düğünüm oldu ama ağustos ayında oldu ben eylülde yapalım istiyordum. Bu eylülde bi daha mı düğün yapsam? Eşe dosta davetiye yollayıp birer tur daha altın istesem? Gelinlik giysem abes olur mu? Ha bu arada evliliğim de b.k gibi. Kocam benden 30 lirayı esirgiyor.
İki gün önce 4,buçuk senelik evli kadında hamile olan bir tanıdık düğün yaptı.Şaka gibi..Bu sene bu tarz şeyleri çok duydum
Neden başları öne eğilsinki.sen resmi nikahlı değilmisin.eşinle aynı evde yaşadığınj ve artık bakir olmadığını artık anlamıştır ailende.ben düğün merasimi istemiyorum o yüzden böyle demeyi önce kendine sonra ailene kabul ettirmen lazım.hem kaldıki eşim luzumsuz ömür törpüsü gibi biri sanırım.10bin gelinlik 10bin de düğün salonu olsa bir gün eğlenir sevinirsin sonra ömür boyu cefa çekersin.ne gerek var bunlara bu kadar telaşa.yol yakınken kurtul gitsinÇalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?