Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Sen de katlanma.. Senin canın yok mu? Kimsenin almadığını sen niye sırtında taşıyorsun? Gücenme ama kızlarım böyle pasif bir öğretmenin sınıfına düşsün istemezdim ben.
Özel hayat ve işi birbirine karıştırılmayacağı gayet iyi biliyorum. Zaten seçkin bir okulda çalışıyor olmazdım.

Çok şükür çok güzel bir aile ortamında yetiştim. Bunu eleştirmeye hakkınız yok. Sadece bu tarz şeylere yabancıyım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Alışık olsaydım zaten başaçıkabilirdim.
tatlım eleştirmedim, aksine ben senin tarafındayım, aileye toz kondurmak , sahipsiz olduğunu kabul etmek zordur bilirim ama 2 yıldır şu muameleye katlanıp bi de hala düğün düşünuyorsan bu tamamen ailenle ilgili, gerçekleri kabul ettiğinde çok geç olmasın lütfen dön bir bak geçmışine ve aile yapına mutsuzum boşanmak istiyorum dediğinde anne babanın tepkisini gözle, anlayacaksın...

Şöyle mi oldu. Siz 1 ev gideri olsun dediniz .ama etrafa karşı da ve öğretmen olduğunuz için zor duruma düşmemek adına nikah kıydınız. Sanırım akrabaların,belki ailenizin bile haberi yok bu durumdan o yüzden 2 yıl çocuk yapmadınız, ve akrabalara karşı da yeni evlenmiş gibi adetleri yerine getirmek adına gelinlik giymek, düğün yapmak istiyorsunuz.
Böyle mi oldu?
Acaba durumunuz bu mu?

Iki senede ,iki kere kuaför,bir kere 30 tl lik çanta bu adam senin gencligini bitirmeye niyetli.Kadinligini unutturmuş,dugün yapsan da burnundan getirir zaten yapmamakla tehdit ediyormus.Yavas yavaş yolunu yapip uzaklaşsan kurtulmuş olursun.

Tüm bu yazdıkları
düğünün gecesi ne yapacaksınız. madem gelenek görenek bu kadar mühim e doğal olarak 2 senedir kardeş kardeş yaşıyorsunuzdur.
[/QUOTE
Tüm bu yazdıklarımdan ak
düğünün gecesi ne yapacaksınız. madem gelenek görenek bu kadar mühim e doğal olarak 2 senedir kardeş kardeş yaşıyorsunuzdur.
Tüm bu yazılandan aklınıza ilk gelen cinsel anlamdaki birliktelikse gerçekten tebrik ederim sizi

Tüm bu yazdıkları

Tüm bu yazdıklarımdan ak

Tüm bu yazılandan aklınıza ilk gelen cinsel anlamdaki birliktelikse gerçekten tebrik ederim sizi
2 sene aynı evde yaşayıp da düğün isteyen kendinizi değil de beni mi tebrik ediyorsunuz. madem gelenek görenek önemli kültürel olarak düğün olmadan aynı evde yaşamanın ne demek olduğunu biliyorsunuzdur(!). ha düğünden kasıt götürdüğünüz altınların gelmesi ise o kabul edilebilir belki. unutmadan ortada zaten bir evlilik yok gibi . Siz düğünü değil bu canlıdan nasıl kurtulurum diye düşün. Bugün çantanın hesabını yapan yarın yediğin lokmayı sayar.

Olan olmuş artık, neden yaptın diye sorgulamayacağım. Ama merak ettim düğün için salon tuttunuz mu? Davetiye dağıtıldı mı? Gelinlik alındı mı?
Bunların hiç biri yapılmadıysa, o düğün zaten olmayacak demektir. Boşuna beklemeyin derim.

Ya 2 senelik evli biri bana dugun davetiyesi gonderse gulmekten yere yatarim sanırım. Hayatimda bu kadar mantiksiz bir sey duymadim.

Düğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam

2 senedır evlı karı koca olmus zaten aynı evde yasayan kısıler bır anda dugun yapıyoruz dese allah acil şifalar versin derdım

ne düğünü? bazıları evlenırken çok eglenelım der dugun yapar e sız evlenmıssınız zaten 2 sene boyunca yeterı kadar eglenmıssınızdırde zaten evlılıgınız sorunlu sımdı ne dugunu bu nikah mı tazeleyelım dıyorsunuz sızı anlamakta gucluk cekıyorum amac ne yanı

X