Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Bir de durup durup seni en heveslendigin, istedigin seyle tehdit eden birinden cidden ne beklenir ki? Hain gibi görüyorum ben böyle insanlari.. Zayif noktayı keşfedip ordan vurmak, surekli o açığı kullanmak bu.. Eş dediğimiz insanlar arasında nasil olabilir, bu varsa nasil "eş" olunabilir?

30 TL lik çantaya laf eden adam en az 10 bin TL verip düğün salonu tutmaz ayrıca gelinlik, damatlık diğer masraflarda cabası. Eşinizin düğün yapmaya niyeti yok sizi de ufak bir sorunda düğün yapmam diye tehdit ediyor. Okumuş insansınız nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz aklım almıyor.
Bizim iş yerinde eş durumundan tayin olsun diye çocuk nişanlısı ile nikah kıydı geçen yıl. Pandemiden dolayı düğünleri iptal oldu, aynı evde yaşamaya başladılar, düğün izni çıkar çıkmaz düğün salonu tuttu çocuk. Anlayacağın niyeti olan adam şimdiye kadar yapardı düğünü

Zannediyorlar ki kadınlar boşanınca gördüğüne verecek. Kalbini yani.

Asıl ahlaksızlar namussuzlar , ahlak deyince namus deyince aklına bir tek kadını getiren şe...sizlerdir. Olsun erkeklerde boşanınca önüne gelene veriyor Kalbini.
Zaten çoğu kadının yapısında yok öyle birşey. Önümüze gelene kalbimizi veremiyoruz. Onu irkekler yapıyor genelde.

psikologa gidip
sağlıklı düşünmene yardımcı olur
istanbulda yaşıyorsan 153 beyaz masanın pdm randevu alabilirsin

2 sene sonra düğün acaip saçma kusura bakmayın da. İlk gece hamile kalsanız çocuk şimdi 1 yaşında olacaktı. Düğün olmadan evlenmiş sayılmıyorsanız ayrılın evden bekarlığın tadını Çıkarın. Gerçi her türlü ayrılın o pintiden. En tiksindiğim erkek modeli pinti olanı. Hayat geçmez onunla

Bence konu sahibi evlilik öncesi cinsellik yaşadı. Ortada kalmamak için -benim fikrim değil o öyle düşündü- acilen nikah kıydılar. Ailesinden çekindiği için düğün istiyor.
Kocası zoraki evlilik yaptığı için konu sahibini umursamıyor.

Lütfen hamile kalma. Ayrıca salgın var gerçekten yeni evlenenlerin düğünlerine gitmiyor aklı başında insanlar...

Her şeyi geçtim, yavrum senin anan baban nerede? Bir tane aklı başında, sana sahip çıkacak kimse yok mu? Koştur koştur evlenmene neden razı oldular anlayabilmiş değilim.
Kızım olsa bırak böyle biriyle evlenmesini, ayakkabısında ki çamuru silmesine müsade etmem....

bende bunu soracaktım konu sahibi
maaşınız elinize geçmiyor mu? eşiniz mi çekiyor direk?
ne ala memleket kendi paramı dilediğince harcayamıyorsam neden çalışıyorum ki?

Cok dügün ıstıyordunuz madem aynı evde karı koca gıbı yasamasaydınız. Dugun yapsanız ne yapmasanız ne bu saatten sonra

Bu kadar psikilojik şiddet görmenize rağmen hala nasil seviyorsunuz? Mutsuzlugunuzun farkındasınız ona sevindim ama seviyotum demeyin. Silkinin kendinize gelin bu adam düğün günü bile sizi tehdit eder. Düğün yapmaktansa boşanın kurtulun.

Psikoloğa anlat durumu, böyle cimri adam Bi boka yaramaz, maaşını sadece kendin harca Herseyi de al, tek kelime ederse ailene git it gibi yalvarsın güçlü olun ya erkekmi yok piyasada ayrıca böyle karaktersiz saygısız adamdan çoçuk yapınca nolacak, onun gibi Saygısız birisi olacak, bağlanmayın saygısız erkeklere, onlara onlar gibi saygısız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…