Zannediyorlar ki kadınlar boşanınca gördüğüne verecek. Kalbini yani.Boşanmak suç mu kotu birşey mi...Kim huzurlu mulu yuvasını bırakıp gider ki hele hele kadınlar . Namussuzluk mu yapıyorusn ki boşanırken de ailenin başlarını yere eğmiş oluyorsun. Kadınlara bunu aşılayan zihniyete lanet olsun.
Asıl ahlaksızlar namussuzlar , ahlak deyince namus deyince aklına bir tek kadını getiren şe...sizlerdir. Olsun erkeklerde boşanınca önüne gelene veriyor Kalbini.Zannediyorlar ki kadınlar boşanınca gördüğüne verecek. Kalbini yani.
Zaten çoğu kadının yapısında yok öyle birşey. Önümüze gelene kalbimizi veremiyoruz.Asıl ahlaksızlar namussuzlar , ahlak deyince namus deyince aklına bir tek kadını getiren şe...sizlerdir. Olsun erkeklerde boşanınca önüne gelene veriyor Kalbini.
Kime anlatsam aynı şeyi diyor..
bende bunu soracaktım konu sahibiSizin derdiniz düğün değil zaten. Komple eşiniz dert olmuş. Onsuz olmak istemiyorsanız siz mutluluklar dileriz sadece. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez. Eşiniz size saygı duymuyor.
Çanta almak için neden eşinizden izin alma ihtiyacı duyuyorsunuz ki? İster çalışın ister ev hanımı olun, 30 TL yi harcamak için çocuk gibi izin istiyorsanız o evlilik değildir zaten.
1 TL sini bile görmüyormuş maaşın.bende bunu soracaktım konu sahibi
maaşınız elinize geçmiyor mu? eşiniz mi çekiyor direk?
ne ala memleket kendi paramı dilediğince harcayamıyorsam neden çalışıyorum ki?
işte bende bunu sordum yaa1 TL sini bile görmüyormuş maaşın.
Cok dügün ıstıyordunuz madem aynı evde karı koca gıbı yasamasaydınız. Dugun yapsanız ne yapmasanız ne bu saatten sonra2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Sorma, sinirimi zıplatan birkaç konudan biri bu. Hala düğün de düğün diye tutturuyor. Herifi bırakıp gitmek alternatifleri arasında yok.işte bende bunu sordum yaa
pasif mi bu kadar maaşını kaptıracak kadar?