- 1 Kasım 2019
- 2.723
- 5.202
- 158
Bağlanma sendromu yaşıyorsun. Senin çalışıp kazandığın parayla aldığın bir şeyin lafını yapıyorsa o adam tam bir h ö d ü k. Ayrıca aşırı cimri biri farkındaysan. Kendisi 10.000 tl kaybetsin sen 30 liralık birşey alınca kızsın. Bu ne ya. Bir kere sana değer verse aldığın şeyin lafını yapmaz, insanların içinde seni rencide etmez. Böyle mutlu olamazsın. Sana değer vermiyor ki değişmez. Çocuk olsa bile daha kötü davranır. Düğün filan da yapmaz. Boşvet ayrıl yoluna bak. Daha iyileri çıkar karşına. Hem işin de var çalışıyorsun da maddi olarak muhtaç değilsin. Ayrılmayarak kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun.2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Ay şöyle alakasiz yerlerden tutup demagojiye bağlamayın lutfen ya.. Ne alaka gerçekten?Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Ya ben anlamıyorum sizin gibi davrananlari. Düğün olmadan neden beraber yaşıyorsunuz. Nasıl olsa karı koca olmuşsunuz. Ne düğünü. Ben erkek olsam ben de yapmam. Eşiniz haklı. Herşeyin bir usulü var. 2 senedir aynı evi paylaşmışsiniz. Akrabalarınizi komsularinizi düğüne nasıl çağıracaksiniz. Siz evlisiniz zaten.2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Bu herifle gelinlik giysin istemezdimSenin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Birlikte yaşasalardı iş çözülmüştüE tabi sende haklisin benim sunu anlamak icin iki rekat namaz kilip istihareye yatip uykuda cozmem lazimdi
Bosa yordum seni kusuruma bakma
Etrafımızdan böyle birşey duydum ben. Çift öğretmen. Başka şehirlerdelermiş. Evlenip eş durumu hakkını kullanıp öyle düğün yapmışlar. 1 sene sonra düğünleri olmuş. Ben o zaman ufaktım. Anneme "Zaten evliler ne düğünü?" Diye sormuştum. Annem de "altın falan takılır diye herhalde" demişti. Acaba böyle bişey mi?2 senelik evli bir çiftin düğünü bana komik gelir açıkçası. Daha önemli sorunlar varlen bunlara canınızı sıkmayın. Gelinlik giymekse hevesiniz kiralayın dış çekim yaptırım bitti gitti.
Ama çalışıp çabalayıp böyle bir adama yedirmek daha çok gücünüze gitmeli.
Bu adamdan bir yol olmaz. Düğünde iki göbek atınca birden akıllanmayacak.
Çünkü düğünü nikahtan hemen sonra yapacaktık. Hesapta olmayan işler sebebiyle yapılamadı
Hayir sanki herkes muneccim gel adam gibi yaz ogrenci evine nikah kiydik diye konunun basinda.2 yil sonra dugun, iki yil sonra gelinlik,adamda beni dugunle tehdit ediyor, ailemin basi egikmi kalsin diyince genelde kacanlarda olan durum.Birlikte yaşasalardı iş çözülmüştü
Bende 2 defa sordum.cevap vermediAilenizin ve akrabalarınızın evlendiğinizden haberi var mı?
Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?