Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Psikolog için para harcatmaz ki kocası

Yine mi bir öğretmen bu halde . Çok şaşırıyorum . Okuduklarıma inanamadım , kendisi yaşıyor bunları

evin ekonomisi ortaktır , eşinizdir karışabilir ancak sizin durumunuz “ eşimdir karışabilir” den fazlası. 30 liraya yolda selam vermiyorlar altı üstü bi çantayı sizin içinize sindirmemiş. ne güzel çalışıyorsunuz üstelik, emeğinizle kazanıyorsunuz kendi paranızı. bi kuaför bi çanta... ayarı kaçırmadıktan sonra bunlar sıradan şeyler.
düğünle sizi tehdit etmesi de enteresan. düğün olacaksa sadece sizin değil kendinin de olacak ve bitcoin paralarıyla 2 yılda düğün parası çıkardı sanki ?
ve düğün olmadan boşanmak ayıp değil günah değil bu üstünde durulcak bir konu olmamalı.

Arkadaşım epey lüks bir otelde havuz başı düğün yaptı. Fakat oturdukları ev epey eski zeminler fayans. Düğüne harcadikları parayı daha iyi bir evde oturmaya harcayabilirlerdi. Siz de zaten 2 senedir evliymissiniz başka ihtiyaçlarınıza harcayın o parayı. Maksat eğlenmekse tatile gidin. Sizin eşiniz cimri ve kötü biri önce bunu kabullenin.

Nikah yapip ayni evde yasamaya basladiktan 2 sene sonra dugun yapmanin hicbir esprisi yok. Ha, eger her sey yolunda gitseydi iliskinizde, aile ve en yakinlar arasinda gelinlik de giyerek bir kutlama yapin derdim ama sizin daha onemli sorunlariniz varmis suan. Yani ben bu durumda degil dugun vs dusunmek, ben bu insanla omrumu nasil geciricem diye dusunurdum.

Ama 2 sene sonra neden düğün?

Adam imkansızlıktan değil cimrilikten düğün yapmamış 2 sene olmuş daha ne düğünü. O düğün 22 sene sonra da yapılmayacak. 10bine de düğün olurdu 2 sene önce. Bitcoin mi düğün mü 30 liralık çantaya laf etmek nedir cimri ötesi adam.

Böyle bir adamımı seviyorsun? O zaman daha buraya ne yapcam diye çok yazarsın

kendileri bilir ister hemen ister 2 sene sonra dügün yaparlar kendilerine kalmış da eşinin sana davranışı kaç yıl geçerse geçsin degişmez başta öyleyse degişmez canım zararın neresinden dönersen kardır seviyormuşsun aglarsın yanarsın ne yer ne içersin ama elbet bunlarında sonu gelir bi bakmışsın ki onsuzluga alışmışsın

Düğün değil de gelinlik fotoğraf çekimi bir kutlama olsa daha normal sanki. Siz istediniz sanırım bakın o düğün olunca siz çok mutlu olmayacaksınız hatta daha kötü olacak maddi borçla. Kendinizi kandırmayın. Evliliğiniz sağlıklı değil

Yine narsist bir erkek ve manipüle edilen kadın. Yol yakınken kaç kurtul.

Ben mesela çalışmıyorum suan okuyorum. Eşim hicbiseyime gereksiz demedi. Istediginizde abarti birşey değil. Esiniz bence bencil hem calisicam hem eve kosturucam hemde bi kuaföre bile gidemiycem oldu.

Seni küçük kavgada tehdıt eden ınsanımı hayatından çıkarmak ıstemıosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…