Doğuma Hazırlık Doğum çantasında ne olmalı ve ne zaman hazırlanmalı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar aldığınız tüm kıyafetleri mutlaka yıkayın ve ütüleyin.sonuçta dikim ve paketlenme aşamasında kaç kez yere düştüğünü kaç el değdiğini bilemeyiz.

canım şimdiden hayırlı olsun bebişin, bende 2. yi bekliyorum şuan ilkinden deneyim olarak 1 battaniyenin yetmeyeceğini söyleyebilirim sana. çünkü kusuyor, işiyor bi şekilde batıyor battaniye mutlaka

Bence yazilanlar fazla degil hepside kullaniliyor.. benimde nasipse ikinci bebegim olacak ilkinde kucuk sepet susleyip boncuklu kurdanla lokum gelenlere ikrem etmistik ve lavanta kolonyasida getirmistim siseyi suslemeyide ihmal etmedim tabiki ins. Budefada seker hamuru dusunuyorum olmadi yine ayni sunum olabilir..

Banada fazla geldi hastane çıkışının içinde battaniyede oluyor zıbın eldiven gibi şeylerde oluyor 2 takım 10'lu hastane çıkışı almak daha mantıklı değilmi tekrar tekrar zıbın , eldiven , battaniye v.s almanın ne gereği varki

valla benim ilk bebeğim küvezde kaldığı için hiç farkına varamadım yaa ama yinede sezeryanlıysanız en az iki takım gerekiyo onu biliyorum ben kendimede ilk gün iççin gecelik almayı düşünüyorum ikinci gün içinde pijama yada eşortman takım olabilir

benim spinal sezeryandı.gecelik ve pijama takımı almıştım.ben geceliği ilk gün giyecektim.ama hasta bakıcılar kanama olduğundan elbise geceliği giydirmek istemediler.uzun olduğu içn sıkıntı olur dediler.pijama takımının sadece üstünü giyindim.altta bakıcılar temizliği yaptıktan sonra kocamannnn gazlı bezlerii koydular.yarım saatte bir kontrol ettiler.belden aşağısı uyuşuk olduğundan alt taraf çıplak yattım.sonra ayağa kaldırmaya geldiklerinde elbise geceliği giyindim.ama şu var arkadaşlar aklınuzda olsun hani fotoğraflarda falan güzel görünmek için güzel geceliği sonraya bırakıyoruz ya.şimdi bakıyorum en önemli fotolar bebeğinizle ilk buluşmanız en önemli anınız.sıralamanızı ona göre yapın yani...tavsiye :)

bende oğluşumun eşyalarını dün yıkadım ütüsü kaldı yavaştan yerleştırecem eşyalarımızı
ancak yazılanlar bana çok geldi bu kadar eşyaya gerçekten ihtiyaç oluyormu

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Bunların hepsini hastaneye giderken yanımızda mı götürücez... Nassı yani... Evi taşımısınız. Biraz daha az olması gerekmez mi ki?

15 tane bebek bezi ıslak mendil pişik kremi
10lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
3 takım pijama
6 çırçıtlı bady
3 iç zıbın takımı
1 yelek 1 hırka
1 polar 1 penye battaniye
yedek eldiven, şapka ve önlük
7 tane küçük ağız mendili 1 tane yüz örtüsü çıkış için, 1 tanede orta boy bebek terler diye mendil
6 çorap patikler
biberon, emzik, emzik kutusu, süt pompası
oto koltuüu ve alt açma

hanımlar benim doğumum ağustosta, herkes çocuğu kalın giydirme sakın diyor. polar battaniye hastaneye götürmek lazımmı? penye yeterli olur gibi. yaz sıcağında hastanede bebeği nasıl giydirmek lazım?

ayyyy walla ben çok heyecanlıyım şimdiden hazırlamak istiyorum hastane çantasını içim içime sığmıyor ki daha cinsiyeti bile tam belli değil

ben çok fazla bi şey götürmek istemiyorum hastaneye 1 tane hastane çıkışı yeter
ben sezeryan olacağım bi tane gecelik bi tane de pijama takımı alıcam yanıma suan tek hazırlığım bu :)
daha bebeğime hiç bişey almadım (
kalın pelüş battanıye alacakmısınız yanınıza sizler

Ha hazırladım ha hazırlıycam derken ben de 34. haftaya geldim:) Aslında herşeyi hazır kıyafetlerini yıkayıp ütüledim. Diğer ihtiyaçlarıda alındı ama henüz bavul hazırlamadım. Bu hafta Allah'ın izniyle hepsini halledicem.
Ama ben çantamı öyle çok çok doldurmayo düşünmüyorum. Çocuk için battaniyesinden çorabına önlüğüne kadar 3 takım hazırladım 2si hastane çantasına 1i evde her ihtimale karşı hazır duracak. Kendime 1 gecelik, bir sabahlık,2 iç çamaşır 2 südyen. Bebeğime de banada bezlerimiz , kremlerimiz hazır:) Benim günlük terlik, diş fırçası ve macunu, kağıt havlu sabun gibi günlük ihtiyaçlarım. Her ihtimale karşı Biberon emzik falan koyucam. Acil ihtiyaç olursa eşimin eve gidip gelmesi en fazla yarım saat sürer o yüzden tıklım tıkış hastaneye gitmek istemiyorum...

bende tam hazırlanmış değilim. hastane çıkışı koydum iki takım. kendime pijama gecelik hasta bezi. daha terlik falan koyacağım eksiğim çok aslında daha. çamaşır falan koymadım. elim varmıyor daha niyeyse :) tembellik ediyorum galiba

hazırlığa daha ben de başlamadım. doğum da temmuzun başında olacak... neden hep erteliyorum hazırlığı .. bunları okuduktan sonra başlamalıyım diye düşündüm en acilinden çünkü 32 haftalığız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…