2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Hasta olduğundan beri gece uykusunu da bozdu üç gündür gece 11 gibi uyuyor. Balgamı var ne yapabilirim sizce
Sarımsağı doğrayıp çörekotu yağı,yoks zeytinyağının içine atıp bekletiyoruz. Sonra o yağı ayak altlarına sürüp çorap giydiriyoruz sabaha kadar duruyor. Balgam daha kolay çıkarması için. Birde serum fizyolojik ile hava verip sırtına alttan üstte doğru pat pat yapılıyor, osman gönülal İn videosunu görmüştüm

Sarımsağı doğrayıp çörekotu yağı,yoks zeytinyağının içine atıp bekletiyoruz. Sonra o yağı ayak altlarına sürüp çorap giydiriyoruz sabaha kadar duruyor. Balgam daha kolay çıkarması için. Birde serum fizyolojik ile hava verip sırtına alttan üstte doğru pat pat yapılıyor, osman gönülal İn videosunu görmüştüm
Yağı ne kadar bekletmem lazım

Aminnn Acemim korunuyoruz bakalım
Ama artık her ay umarım yanlış birşey yapmamışızdır diye düşünmeye başlıyor insan😂😂
Ahahaha aynen ya biraz düzene girse takvime bakıcamm ama hiç adet olmadan hamile kalmaktan korkuyorum insan anlamaz bile, durduk yere karnın şişiyor falan düşünsene 😂😂

Teşekkür ederim acemiiimm içi tane mini dişçikk var şu an. Parmağımı kesiyor cadııı 😂😂. Ama galiba şimdi de üstlerin kaşıntısı başladı 🤣. İşaret parmağı sürekli ağzında ters şekilde

Ayyyy ne biliim hâlâ konuşmuyorum adamla 🤣🤣🤣 boşuna mı trip atıyorum şimdi ben shshhs. Aynen yıkama işi beni de ürkütüyor 🥶

Ben mayısta doğum yaptım haziranda olmadım temmuzda oldum. İlki baya yoğun ve uzun oldu. 9 gün kadar ama sonraki ay düzeldi eski yoğunluğa ve düzene döndü 🌸
Ya yerim ben onuuu daha da tatlı olmuşturrr 😍😍😍 gelsin gelsin hepsi gelsinn 😂😂

Ahahagag yok canım sen iyi yapmışsın kızmakla, babalar öyle kafalarına göre insiyatif almasınlar, anne içgüdüsü diye bir şey var. Öğrenmiştir 😬

Anladım canımm hemen olmuşsun benim zaten hep nazlıydı 38-40 günde bir falan, tekrar başlaması 1 yılı bulursa şaşırmam 😂

Kızlar hemen hemen ayni günlerde doğum yaptık. Benımkı iki buçuk aylık ama nesne takibi yok. Beni takip edebiliyor sadece. Sizinkiler nasil bu konuda?
Benim bebeğim haziranda doğdu ama prematüre 860 gr doğdu şimdi düzeltilmiş 67 günlük. Bizimki de arada nesne takibi yapıyor canı isterse. Sizde durumlar şuan nasıl? Nöroloji korkuttu bizi bu ay nesne takibi yapmalı dedi ama her bebek farklı diyorlar burdan okuduğum kadarıyla 6 aya kadar bile geciken varmış ki benim oğluş çok ufak doğdu.

Kızlar benimki uykusu olmasına rağmen uyumuyor valla çıldırcam
Bizde de aynı seda valla 6 ay 1 günlük oldu. Dişi de yeni çıktı. Yok, gün içinde sabah 7den akşam 8e sadece toplasan max 45 dk uyuyor. Yumurta sarısı uykusuzluk yapar mı diye bugün doktora sordum ya öyle bi çaresizlik 😅😭. Uyumuyor cadı. Gece de 4te uyanıyor 6ya kadar ayaktayız 😓. Çözümünü bulamıyorumm 😫

X