- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
Bugun butun bebisin kiyafetlerini yikadim ikinci oldugundan ilkin kiyafetlerini giydirecegim cinsiywt ayni oldugundan.. insallah haftaya cantayida hazirlayacagim simdi 27 hafta bitti erken ama olsun yinede kwnarda durmasinin zarari yok sicaklarda zaten agirlasicam bide utusudur hazirligidir ugrasamam..
Cantaya koyacaklarim
bebek icin
Iki hastane cikis takimi
1tulum
Emzik
Bez, islak mendil
Alt acmabezi
Biberon
Puset
Anne icin
Iki tane gecelik, sabahlik
1pijama
Terlik
Rulo selpak
Iccamasir
Tülbent
Emzirme onlugu
Goguspedi
Kamera fotograf makinasi telefon sarji
Makyaj malzemesi
Gelenlere ikram icin lokum kolanya
Ama süslü tül aldim pembe onun icinde suslu sepetle ikram edilecek :))
Simdilik aklima gelenler bunlar eklersem yazarim yine :))
Peki gecelik için tavsiyen var mı? emzirmek için kolay bir yakası olmalı değil mi? Önü açılanlardan bulmak çok zor oluyor aslında..
gecelik olması şart mı?
ben pijama aldım.gecelikle oturması kalkması zor olur.
öncelikle merhabalar,
şimdi hastaneden çıkarken için eşofman takımı demişsiniz ama gerek var mı pijamalarımızla çıkarız zaten kapıdan çıkıp arabaya binmeyecekmiyiz hem sabahlıkta var nasılsa.
diğer sorumda yanımıza alacağımız alt iç çamaşırı hamileyken kullundığımız büyüklerden mi olmalı,yoksa eskidende kullundığımız klasik boy mu.
Ya herkes citcitli body koymus ama bebegin gobegi dusmeden giydiriliyor mu o ?
Coookkk uzun zaman olmus ama bir danismak istedim ben suan sadece lohusa sabahlikli pijama takimi aldim kirik beyaz renginde dogumdan hemen sonra onu giyersem kan gecme ihtimalibyuksek oldugundan fotograflarda giyemem diye uzuluyorum baska bir takim daha almak istiyorum onuda hemen giyersem şık birsey olmali gelen giden onunla gorecek sizce ne yapmaliyim malum lohusa pijamalarida pahali....benim spinal sezeryandı.gecelik ve pijama takımı almıştım.ben geceliği ilk gün giyecektim.ama hasta bakıcılar kanama olduğundan elbise geceliği giydirmek istemediler.uzun olduğu içn sıkıntı olur dediler.pijama takımının sadece üstünü giyindim.altta bakıcılar temizliği yaptıktan sonra kocamannnn gazlı bezlerii koydular.yarım saatte bir kontrol ettiler.belden aşağısı uyuşuk olduğundan alt taraf çıplak yattım.sonra ayağa kaldırmaya geldiklerinde elbise geceliği giyindim.ama şu var arkadaşlar aklınuzda olsun hani fotoğraflarda falan güzel görünmek için güzel geceliği sonraya bırakıyoruz ya.şimdi bakıyorum en önemli fotolar bebeğinizle ilk buluşmanız en önemli anınız.sıralamanızı ona göre yapın yani...tavsiye :)
slm kızlarr... bende 28e girdim bugün, 2.olucak benimse ilki (kızım) yazdı ve bi çıtçıtlı badiyle geçirdik :))bu (oğluşum) kış bebeği olucak kısmetse ve ne giyderceğim konusunda kararsızım hastaneye ne götürmeliyim,nası giydirmeliyim hiç bilmiyorum??? izmirde yaşıyorum burası çok soğuk olan biyer diil ama büyükler bebek o üşür diyolar... Yardıımmmm.....