2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bi şey sorucam ilk regliniz nasıldı? Kaç gün sürdü, yoğunluk falan her zamanki gibi miydi, ağrı durumları..
3. Reglim bitti 4. Yü bekliyorum😂
Gayet güzel geçti benim bekarkende ağrısız sızısızdı ama yoğun şekildeydi
Yine aynı şekilde devam ediyor ağrı sızı yok ama yoğun kanamalı geçiyor ilk 2 gün leke leke sonra sökülüyorum 2-3 günde yoğun oluyor sonra leke leke 10. Gün yıkanıyorum.

Ya zararlı olduğunu düşünmüyorum B bessste cim de güzel açıklamış ama bi an nefessiz kalır gibi olması beni korkuttu. Şırıngayı bilmiyorum ya ben cesaret edemem gibime geliyor. Doktorla görüştüm bi karışım damla vermişti. Fizyolojik yerine onu damlat dedi bakalım ona devam edeceğim

Anne karnım acıktı 🌸🌸

Aynen Best genzine kaçar gibi oldu zaten. Neyse dün kavga kıyamet bi daha yapmayacak. Aslında iğne yapmayı falan bilen bi adam ama hangi akla hizmet yaptı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️. Zaten normalde 1-2 damla damlatıp çöpe atıyordum. Ay bi daha Allah göstermesin gerçekten dediğin gibi büyüdü ondan bi nebze daha rahatım 💗
Ah bilmem mi Çağla yutmayı bilmediği zamanlarda süt mama genzine kaçardı ödüm kopardı elim ayağıma dolanırdı Allah kimseye yaşatmasın. Benim de eşim banyoda foş diye kafasına su dökmüştü çocuk balık gibi çırpındı. O yüzmeyi biliyor ben videolarda gördüm boğulmuyorlar demişti. Sen boğulabilirsin ama çekil şurdan demiştim 😂

Kızlar bi şey sorucam ilk regliniz nasıldı? Kaç gün sürdü, yoğunluk falan her zamanki gibi miydi, ağrı durumları..
Ben sezaryanlıyım benim ilk reglin ağrılı olmuştu hatta dikişlerim falan baya ağrıdı dedim bundan sonra böyle mi olacak acaba korkmuştum. Benim normalde 5 gün sürerdi doğum sonrası ilk reglim 7-8 gün ve daha koyu kıvamlı oldu acemim

3. Reglim bitti 4. Yü bekliyorum😂
Gayet güzel geçti benim bekarkende ağrısız sızısızdı ama yoğun şekildeydi
Yine aynı şekilde devam ediyor ağrı sızı yok ama yoğun kanamalı geçiyor ilk 2 gün leke leke sonra sökülüyorum 2-3 günde yoğun oluyor sonra leke leke 10. Gün yıkanıyorum.
Ben sezaryanlıyım benim ilk reglin ağrılı olmuştu hatta dikişlerim falan baya ağrıdı dedim bundan sonra böyle mi olacak acaba korkmuştum. Benim normalde 5 gün sürerdi doğum sonrası ilk reglim 7-8 gün ve daha koyu kıvamlı oldu acemim
Teşekkür ederim canlarım 💕 merak ettiğim şeyi öğrenmiş oldum. Bundan 2 3 hafta önce regl olduğumu sanmıştım da 🙈 1 gün bile sürmedi 1 ped doldurmadı dedim acaba ilk olduğu için mi böyle ama yoğun olmuş sizlerde. Hepimize kaza kurşunsuz düzenli reglli günler diliyorum ahahah 🩷 (kanamanın sebebi kabızlıktan makatta çatlak tarzı bişiydi sanırım)

Teşekkür ederim canlarım 💕 merak ettiğim şeyi öğrenmiş oldum. Bundan 2 3 hafta önce regl olduğumu sanmıştım da 🙈 1 gün bile sürmedi 1 ped doldurmadı dedim acaba ilk olduğu için mi böyle ama yoğun olmuş sizlerde. Hepimize kaza kurşunsuz düzenli reglli günler diliyorum ahahah 🩷 (kanamanın sebebi kabızlıktan makatta çatlak tarzı bişiydi sanırım)
Dün bi kaza kurşunu atmış bulundum reglin son günüydü ama bitmiş gibiydi de… hayırlısı diyorum 😂😂

Dün bi kaza kurşunu atmış bulundum reglin son günüydü ama bitmiş gibiydi de… hayırlısı diyorum 😂😂
Deme yaaaaa 😬 benim de iki gün önce oldu, derdim o 🙈😂😂 ben de öyle diyorum hayırlısı… 😂 bi influencer vardı bebeği 4 aylıkken ikinciye hamile kalmış, ay hatırlamıyorum ama inş kınamamışımdır onu 🥲🤣

Teşekkür ederim canım benim 1 saat sağım yapmam bi de 4 saatte bir tekrarlamam rüya gibi bir şey ahdjdjdj yüksek moral, bestlak damla, dut kurusu ve bol emzirmeyle çözdük çok şükür. Bir de benim pompaya sütüm gelmiyor onu farkettim
Evet bazen bu olabiliyormus canim bir kac kisiden daha duydum bunu bebegin kilo alimi cok iyi oldugu halde pompaya gelmedigini söyleyen cok oldu🙂

Deme yaaaaa 😬 benim de iki gün önce oldu, derdim o 🙈😂😂 ben de öyle diyorum hayırlısı… 😂 bi influencer vardı bebeği 4 aylıkken ikinciye hamile kalmış, ay hatırlamıyorum ama inş kınamamışımdır onu 🥲🤣
Kız valla ben de tırsıyorum hamileyken ne güzel rahattık. Uzaya çıktılar hala şöyle yan etkisi az kadını zorlamayan bi doğum kontrol yöntemi bulamadılar 😂

Aminnn Acemim korunuyoruz bakalım
Ama artık her ay umarım yanlış birşey yapmamışızdır diye düşünmeye başlıyor insan😂😂

Kızlarrr
Kızı olan annelerrr kızlarınız kilosu ve boyu ne kadar acaba.
Benim kız tam 5 aylık en son 2 hafta önce 7.200 kg 63 cmdi boyu kısa geldi banada.

Bence de ya. Yıkama harici çekiyor herkes anladığım kadarıyla 🌸

1,5aylıkken kusmuğunda boğuluyordu zor çıkardım vura vura morardı gözümün önüne yine foşş diye sıkıp kızarınca o sahne geldik. Ay konuşmuyorum zaten. Çekelim dedim çektirmedi de. Yıkama da yapmadı saçma sapan bişiker oldu
O travmanın etkisi seni korkutmuş canım, Allah esirgesin
Ben çorbalarına yulaf koyuyorum. Yoğurtlu çorba falan yapıyorum mesela. Ya da biraz daha sulu vermeye çalış tiçır ben de kabız olur diye korkuyorum hep
İlk defa katı yapınca sevindim bende. Yulafta deniycem ,benim fix menü patates, havuç, balkabağı😄 yanına irmik yerine yulaf ekliyim. Bal kabağından sonra ne denesem acaba?
Bugün bide az bişey muz denedim, kakasından çıktı. Daha 6 aylık olmasına 12 gün var, hiç kilo almıyor ya napcam bilmiyorum. Sırf bu yüzden başladım ek gıdaya. Ceviz eklemek istiyorum ama 6 ayı bekleyim dimi
Kızlarrr
Yorumlarınızı okudumda tadımlara başlamışsınız bizde başladık yavaştan patates felan
En çok dikkatimi çeken avokado oldu bizim doktorumuz kesinlikle kalkıp avokado felan vermeyin şimdi olmasa bile ilerde sıkıntı oluyor dedi o yüzden yazayım dedim.
Dr.miraç ergen var instada, onun ek gıda listesinde avakado var, ben de vermeyi düşünmüştüm ,ne sıkıntısı oluyormuş ki
Kızlarrr
Kızı olan annelerrr kızlarınız kilosu ve boyu ne kadar acaba.
Benim kız tam 5 aylık en son 2 hafta önce 7.200 kg 63 cmdi boyu kısa geldi banada.
4 ay aşısına 10 gün geç gittik.
Benim bebeğim alerjik az kilo alıyor. 6600 kg, 63 cm di sanırım o zamanlar. Şimdi 5.5 aylık 6900 gr olmuş boyu bilmiyorum.
1 aydan fazla süre geçti 300 gr almış

Yaa su uyku beni de birkac gecedir cok zorluyor. Dun gece uyuttuktan sonra surekli pis pis istedi 2 saat. Gece 3te uyanip konusmaya basladi zar zor uyuttum sonra 6.30’da tekrar uyandi😭 ay cok siniri bozuluyor insanin. Gunduz zaten kucagimdan biraktigim gibi uyaniyor. Uyumasini istiyorsam mecbur kucagimda veya ayagimda tutmaliyim… siz su an kac ayliksiniz? Bebis kac kilo?🥲
Bizde ipin ucu bir kaçtı bir daha nasıl toparlarız bilmiyorum. Sürekli benimle uyumak istiyor. 2 saatte bir uyanıyor. Uykuya da zor dalıyor. Perşembe günü 5 aylık oluyoruz biz 🥰 7400 gram çıktı, 3950 gram doğmuştu. Biraz tombik doğdu.

İlk defa katı yapınca sevindim bende. Yulafta deniycem ,benim fix menü patates, havuç, balkabağı😄 yanına irmik yerine yulaf ekliyim. Bal kabağından sonra ne denesem acaba?
Bugün bide az bişey muz denedim, kakasından çıktı. Daha 6 aylık olmasına 12 gün var, hiç kilo almıyor ya napcam bilmiyorum. Sırf bu yüzden başladım ek gıdaya. Ceviz eklemek istiyorum ama 6 ayı bekleyim dimi

Dr.miraç ergen var instada, onun ek gıda listesinde avakado var, ben de vermeyi düşünmüştüm ,ne sıkıntısı oluyormuş

Benim bebeğim alerjik az kilo alıyor. 6600 kg, 63 cm di sanırım o zamanlar. Şimdi 5.5 aylık 6900 gr olmuş boyu bilmiyorum.
1 aydan fazla süre geçti 300 gr almıştı
Tatlı patates, brokoli deneyebilirsin. Ben kıyma verdim bugün çorbasında. Şehriye falan koyuyorum pirinç koyuyorum soğan koyuyorum çorbalarına. Benim kız da kilo almıyo ek gıdada umutluyum. Küvezde çok kaldı diye bağışıklığı düşük o yüzden kefir ve etsuyu kullanıyorum. Kabız olursa kayısı deneyebilirsin sulu falan

T Teacher37 cevizi un gibi çekersen kullanabilirsin. Alerjik ise süt ürünlerini nasıl yapıyorsun deniyor musun yoksa vermiyor musun hiç? Geçen bir videoda diyor ki bebeklerinizin yemeklerine zeytinyağı ekleyerek daha fazla kilo almasını sağlayabilirsiniz. Benim bu aydan biraz umudum var haftaya gideceğiz en son 5700dü herhalde bi 500 gram alır bir zahmet bu kadar emeğime 😂

Dr.miraç ergen var instada, onun ek gıda listesinde avakado var, ben de vermeyi düşünmüştüm ,ne sıkıntısı oluyormuş ki

1 aydan fazla süre geçti 300 gr almış
Bana doktor anne sütü alan bebekler daha az kilo alır demişti Bi de 4. Ay dan sonra kilo alma miktarları düşüyormuş bence çom endişelenmeyin

X