- 22 Haziran 2013
- 897
- 1.440
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.301
Teşekkür ederim acemiiimm içi tane mini dişçikk var şu an. Parmağımı kesiyor cadııı . Ama galiba şimdi de üstlerin kaşıntısı başladı . İşaret parmağı sürekli ağzında ters şekildeNe güzel haber maşallah kuzumaaa
Ayyyy ne biliim hâlâ konuşmuyorum adamla boşuna mı trip atıyorum şimdi ben shshhs. Aynen yıkama işi beni de ürkütüyorBen de öyle yapıyorum kafası hafif yüksekte sırtüstü yatarken foşş diye sıkıyorum yutuyor bi dk sonra hapşırıyor çıkıyor sümükler. Çıkmazsa ters çevirip sırtına vuruyorum öyle damla damla yapsam hayatta işe yaramaz aspiratöre de gelmiyor çoğu zaman. Yan yatırıp sıkarak yıkama yapan da var ama ben korkarım ondan
Ben mayısta doğum yaptım haziranda olmadım temmuzda oldum. İlki baya yoğun ve uzun oldu. 9 gün kadar ama sonraki ay düzeldi eski yoğunluğa ve düzene döndüKızlar bi şey sorucam ilk regliniz nasıldı? Kaç gün sürdü, yoğunluk falan her zamanki gibi miydi, ağrı durumları..
Aaa neden ki? Ben 3 gün kuralına göre verdim. Hem çok sevdi hem de bi sıkıntı gözlemlemedim. Çoğu doktor öneriyor aslında. Seninki neden öyle dedi ki acaba?Kızlarrr
Yorumlarınızı okudumda tadımlara başlamışsınız bizde başladık yavaştan patates felan
En çok dikkatimi çeken avokado oldu bizim doktorumuz kesinlikle kalkıp avokado felan vermeyin şimdi olmasa bile ilerde sıkıntı oluyor dedi o yüzden yazayım dedim.
Ayy evet aynen o genize kaçan mama . En alası yaşandı. 1 ay ben veremedim biberonu korkudan. Annemle eşim verdi.Ah bilmem mi Çağla yutmayı bilmediği zamanlarda süt mama genzine kaçardı ödüm kopardı elim ayağıma dolanırdı Allah kimseye yaşatmasın. Benim de eşim banyoda foş diye kafasına su dökmüştü çocuk balık gibi çırpındı. O yüzmeyi biliyor ben videolarda gördüm boğulmuyorlar demişti. Sen boğulabilirsin ama çekil şurdan demiştim
E seninki de benimki gibi haketmişş o yürek hoplamasını göğüs sıkışmasını tahmin edebiliyorum bestt . İyi yapmışsın ahahhs