adasucum ya senin nasıl 30 haftalık oldu sen benden 1 gun öndeydin yaa..yanlışmı hesaplamışın anlayamadım.bizden erkenmi doğurcan sen şimdi jeyyar
sorma canım kendimi 2 hafta öne atadım sırnaşık şey yaa dogumum aynı degişcen bişi yok 4 temmuz ama ben 28 haftalık sanıyorken meger 30muşum şakkıdı birden 30 haftalık olunca afaladım valla ama haziran sonu gibi gelir gibime geliyor 4 temmuzda tam 40 hafta oluyor sanmıyorum 40 hafta dursun doktorda 20 hazirandan sonra hazırlan dedi 20 haziranda 38 haftalık oluyorum biliyosun 37 38 39 dogum başlıyor cogunlukla ayy ne heycanlandım
benimde 24 haziranda 38. haftam doluyor hemde evlilik yıldönümümüz ama benim içime de bebeğim 28 haziran gibi gelir diye doğuyor ne alakaysajeyyar o zaman 38+4 oluyorum tabi kısmet bide 42. hafftada doğarlarmışkafamçokkarıştı hayırlısı olsun hepimiz için
u2remcim herkesde oyle bir his var sanırım.ay bide dediğin gibi 42 haftada olursa kafamçokkarıştı okadar bekleyemem sanırımm :
hihi galiba temmuz anneleri bebişlerini sabırsızlıkla bekliyor diye hep erken gelecek sanıyor
bende de vardı o duygu
ama simdi sanki yerinden zor cıkacakmıs gibi geliooo
ay bakalım ilk kim doguracak
listeye göre
--------------------------------------------------------------------------------
1-esinsi................. 1-temmuz-2008-erkek
2-Bereno.............. ..2-temmuz-2008-erkek KAYRA
3-Alleyna.............. ..2-temmuz-2008-erkek -KAAN
4-srose1985......... ...2-temmuz-2008-erkek
5-Böceek.............. ..2-temmuz-2008-kız
6-sessiz çığlık...... . ..3-temmuz-2008
7-Gamze_........... ....4-temmuz -2008-Erkek-EMİR
8-hafsaa.............. . 5-temmuz-2008- erkek_ TUNA
9-Hidennisko..........5 temmuz 2008-erkek-EGE
10-fındıkiçim.............5-temmuz-2008 -erkek
bence bizler cantaları daha erken hazırlamalıyız :))
ask olsun bende o listedeydim niye yokkum hhıh benneyaptımki aslında dogum tarihi degişicek listede de 4 temmuz dedi doktor
ama ben ve eşim diyoruz 38 haftada gelir herkezde öyle düşünüyormuş sırnaşık şey neden 38 haftada takılı kalmışız biz kızlar yaaafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?