1. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Keşke (imkan olduğunu sanmıyorum ama) farklı açıdan çekilip arkadaki binalar gözükmeseydi, detaylar da kompozisyon kadar önemlidir.
2. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Köpeğin bakışı çok güzel, iyi yakalanmış ama biraz netlik sorunu var : (
3. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Kaz kompozisyonu çok güzel yakalanmış, üzerlerine soldan gölge düşmüş bu netlikte olumsuz etki yaratmış, artı bu tür yarışmalara girerken tarihleri silerseniz daha güzel olacaktır.
4. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Netlik, kadraj, kompozisyon oldukça hoşuma gitti. Bu karedede keşke 1 kuğu sudaki yansıması düşünülerek çekildeydi ve keşke tarih olmasaydı : (
5. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Kirpi muhteşem, bakışları çok güzel yakalanmış keşke biraz daha yakından çekilseymiş ve kirpiyi biraz temizleseymişsiniz daha da süper olacakmış...
6. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Çok güzel yakalnmış bir kare ama ama ama hep ama diyorum keşke kadrajda diğer insanlar olmasaydı....
7. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Bakışlar güzel ama kompozisyon eksikliği ve netlik sorunu var : (
8. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Tarih var : ( kadrajda yer alan yarım kuşlar biraz kötü durmuş...
9. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Çok hoşuma giden karelerden biri, bu tür kareleri çekerken hiç üşenmeyin kaldırın kaplumbağayı alın başka bir tarafa (gölgede kalması netlik ve detay açısından kötüdür) ufaklığıda alın karşısına çekin.
10. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Sanırım zoom yapıldı, güzel bir yansıma fotografı, tarih gene var : (
11. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Malesef çekim açısı çok ters : ( detaylar belli olmuyor... Evet ogün siz o fare ile ilgilenirken çok sevimliydi ama bunu kareye de verebilmelisiniz.
12. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Canım kareyi tel örgü(hadi bunun çzöümü yok) ortadan geçen demir malesef mahvetmiş...
13. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Hoşuma giden diğer bir kare ama farklı bir açıdan alınabilirdi
14. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Bumudur, budur ama gene keşke diyeceğim, keşke kedinin kuyruyu kadraja girseydi ve sağ ayak ta tam çıksaydı...
15. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Komposizyon olmayan, bir macro çalışma, KK zarfı üzerinde çektim.
16. DOĞA HAYVANI FOTOSU
tebrik ediyorum...
17. DOĞA HAYVANI FOTOSU
İnanılmaz hoşuma giden diğer bir kare, netlik güzel, kadraj güzel(kuyruk kesik ama olsun) kompozisyon çok başarılı.
18. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Diğer bir favorim, oyumu bu kareye verdim diye hatırlıyorum. Netlik problemi olsada çok hoşuma gitti.
19. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Çekim modu yanlış seçildiğinden : ( Arka plan net malesef hareketli olan balıkçık bulanık çıkmış...
20. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Ön plandaki teller, keçinin arka ayaklarının kesilmesi malesef eksikler. Bakış iyi yakalanmış ama bunuda teller kesmiş
21. DOĞA HAYVANI FOTOSU
hoşuma giden diğer bir kare, netlik başarılı
22. DOĞA HAYVANI FOTOSU
Farklı bir açıdan çekilebilirdi dallar kapamış malesef : (
Yarışmaya katılan herkesi kutluyorum, yaptığım eleştiriler (haddim olmayarak) sadece bundan sonra çekim yaparken bu ayrıntılara dikkat etmeniz içindir. Sonuçta profesyonel çekimler kimseden beklemiyorduk. Katılımın çok olması fotografa olan sevginin artması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Biraz sonra yola çıkacağım için ilk 22 kareye yorum yapabildim lütfen diğerleri kusura bakmasın acil çıkmalıyım....