bende cok cok mutlu oldum demek 1.miz NILBERA arkadasimizmis ,onuda tebrik ediyorum
gercekten kiyasia bi yarisma oldu
oy veren tum arkadaslara cok cok tesekkur ettim
insallah bi daha ki yarismada gorusmek uzere
:hooray::hooray::hooray:
tebrik ediyorum kazananlari
nilberam birinciligi almissin süpersin
sempatikim sende öyle
bu yarisma cok güzeldi ya
arada tekrarlansa
benim oylamak istedigimde yalnislikla oy kullandigimda alamamis saglik olsun
opuyorumnanaktanama herkezi tebrik ediyorum birkez dahaopuyorumnanaktan
Tebrikler Seyrancım :)
Bu macro fotoğrafın Kazen abiye ait olduğunu biliyodummmmsengözlerimebaksanab gerçekten profesyonel bir çekimmDOĞA HAYVANLARI FOTO YARIŞMASI '' JÜRİ ÖZEL DERECESİ '' ALAN FOTO VE SAHİBİ
Kazen
YARIŞMAYA KATILIMINIZDAN DOLAYI TÜM ÜYELER ADINA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM..a.s.
Kutlarım tatlımmm gerçekten hak ettinn fotoğrafın muhteşemmmmopuyorumnanaktan Şenizçok mutlu oldum sabırsızlıkla sonuçların açıklanmasını bekliyordum çok ama çok tşk ediyorum bana oy verenlere şuan nasıl mutluyum anlatamam yarışmaya giren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum hepinizi çok seviyorum canlarım benim opuyorumnanaktan :enbuyukkk:
bende cok cok mutlu oldum demek 1.miz NILBERA arkadasimizmis ,onuda tebrik ediyorum
gercekten kiyasia bi yarisma oldu
oy veren tum arkadaslara cok cok tesekkur ettim
insallah bi daha ki yarismada gorusmek uzere
Bu macro fotoğrafın Kazen abiye ait olduğunu biliyodummmmsengözlerimebaksanab gerçekten profesyonel bir çekimmtebrik ederimmm...
Kutlarım tatlımmm gerçekten hak ettinn fotoğrafın muhteşemmmmopuyorumnanaktan Şeniz
Canım gerçekten çekişmeli gitti yarışma sonuna kadar hak ettin sende kutlarımm yerimseniben
Veeeeeeee Uzmann ablacım en büyük teşekkür sanaaaopuyorumnanaktan bu yarışmayı düzenleyip bizlere bu heycanı yaşattığın için sağol varollllalkisalkisalkis İnş başka bir yarışmada dereceye girmek ümidi ile artıkkk :hulya:
sonuçları sabırsızlıkla bekliyordum
nilbera'cım tebrikler hayatım,çok güzel bi foto çekmişsin.oyumu 16 ya vermiştim zaten:):lepi:
diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum
emeği geçen herkese teşekkürler
özellikle sana şulecimŞeniz
öpüyorum herkesi
sevgiylea.s.
:teytey: hihoyyyt :teytey: hihoyyyt
herkesi tek tek öpüyorum..yapımda ve yayında emeği geçenleri kutluyorum..zevkli ve eğlenceli bir yarışma oldu gerçekten..çok keyif aldık.katılan herkesi kutluyorum...nilberacığım ayrıyetten tebrikler canım çok güzel bir fotoydu.benim foto olmasa ilk oy vereceğim fotoydu söylemiştim daha önce ..
bu arada bana benden başa oy veren sevgili arkadaşlara seslenmek istiyorumm...o 3 kişi..şişşşştttt...teşekkürler buyrunnnnnnnnn a.s.
nilberacigim tebrik ederim canim cok güzel bir an yakalamissin foton birinciligi hak etmisti
diger arkadaslarinda ellerine emegine saglik kendi adima cok keyifli bir yarismaydi emegi gecenlere sonsuz tesekkürler