- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
28 Haziran olmalı. Bende anneme gidecegim ailemden uzakta yaşıyorum onlara sürpriz olurKurban bayramı ne zamanşöyle bir zayiflasam, güzelce elbisemi giysem ve kayinvalidecigimin evinde arz i endam etsem
Hala baslayamadim ben
Aslında 3 ayda insan gayet güzel zayıflar. Ama o azim ve irade olması lazım. Ben 3 gün diyet yapsam o kadar mutsuz oluyorum ki. Hayata bağlayan tek şey yiyecekmis gibi. Hayatımdan koca bir şey eksilmiş gibi..ne bileyim28 Haziran olmalı. Bende anneme gidecegim ailemden uzakta yaşıyorum onlara sürpriz olur
Yaklaşık 100 gün var günde 100 gram versek tam 10 kilo
Daha önce çok araştırdım onun yerine sevdiğin bı şeyi yap hava al yürüyüşe cik ortamdan uzaklas felan diyor ama eşimin işinden dolayı çocukla sadece ben ilgileniyorum onu nereye bırakıp dışarı çıkayim ondan nasıl uzaklasayimAslında 3 ayda insan gayet güzel zayıflar. Ama o azim ve irade olması lazım. Ben 3 gün diyet yapsam o kadar mutsuz oluyorum ki. Hayata bağlayan tek şey yiyecekmis gibi. Hayatımdan koca bir şey eksilmiş gibi..ne bileyim
İşte sevdigim şeyleri yapamıyorum ki, sorun ordaDaha önce çok araştırdım onun yerine sevdiğin bı şeyi yap hava al yürüyüşe cik ortamdan uzaklas felan diyor ama eşimin işinden dolayı çocukla sadece ben ilgileniyorum onu nereye bırakıp dışarı çıkayim ondan nasıl uzaklasayim
Bı yerden bı destek bulmak yoksa olmuyo yani
Ben okuldayken de kaynanam bakıyor çocuğa direk okuldan çıkınca alıyorum yada bizdelerde eve geçiyorum. Daha fazla birakasim gelmiyor. Lafları duymamazlıktan gelcez artık napalim çocuklar büyüyene kadar. İster annen olsun ister kaynanam zor beraber kalmak. Allah kolaylık versin sanadaİşte sevdigim şeyleri yapamıyorum ki, sorun ordabenim güya yanimda annem var ama onla ayrı bir mevzu her sey. Bı bime gitmek istesem hemen cabuk gel diyo. Tek faydası haftada 2 üç gün yaptigi uydurmasyon yemek, makineden camasirlari çıkarıp asmak, beni sürekli demoralize etmek, tartışmak ve ben tuvalete giderken çocuğa bakmak
kendimizi bir şekilde motive etmeliyiz, o abur cuburlar insanı daha da mutsuz hissettiriyor. bundan eminim. insanın yedikçe yiyesi geliyor. çünkü tam olarak bunun için üretilmişler. o yiyeceklerin sizi daha mutlu edeceğine inanınca bunun önü alınmıyor. çünkü yemek için her koşulda her türlü bahane hazır. abur cuburları olabildiğince eve sokmamaya çalışsan belki işe yarar. ya da küçük adımlarla ilerleyip her gün bir abur cubur izni versen mesela :)Aslında 3 ayda insan gayet güzel zayıflar. Ama o azim ve irade olması lazım. Ben 3 gün diyet yapsam o kadar mutsuz oluyorum ki. Hayata bağlayan tek şey yiyecekmis gibi. Hayatımdan koca bir şey eksilmiş gibi..ne bileyim
Beraber 2.yi beceririz inşallah.kilo sadece fiziksel değil psikolojik olarak da çok etkiliyokendimizi bir şekilde motive etmeliyiz, o abur cuburlar insanı daha da mutsuz hissettiriyor. bundan eminim. insanın yedikçe yiyesi geliyor. çünkü tam olarak bunun için üretilmişler. o yiyeceklerin sizi daha mutlu edeceğine inanınca bunun önü alınmıyor. çünkü yemek için her koşulda her türlü bahane hazır. abur cuburları olabildiğince eve sokmamaya çalışsan belki işe yarar. ya da küçük adımlarla ilerleyip her gün bir abur cubur izni versen mesela :)
iki tane yol var ya kendimizi olduğumuz gibi kabul edeceğiz ve durumdan şikayet edip mutsuz olmayacağız ya da zayıflayacağız. ben çok denedim maalesef ilkini pek beceremedim.
Emzirirken nasıl zayıflabilirim acaba bende zayıflamak istiyorumKızlar selam,
15 Mart itibariyle güncel kilolarımızı aşağıya ekledim. her hafta çarşamba günü tartı günü yaparız
gnc_ : 73.5 kg - hedef: 62
raincu:
Lizz: 68.8 kg - hedef:
hayaldebaris: 68.0 kg hedef:
portakalafisildiyordum: 68 kg hedef:
memurhanım: 68 kg hedef:
odik: 71kg hedef: 62
Kızlar selam,
boyum 162, kilom 72. Hedefim 2 ay içerisinde en az 8 kg vermek. kendi başıma asla motive olamıyorum. 2 kg kilo verip 3 kg alıyorum. kendimi en azından 2 ay kadar sıkı bir diyete sokmak istiyorum. var mı katılmak isteyen?
inanın hiç bir bilgim yok bu konuda, belki deneyimli arkadaşlar cevap verebilirlerEmzirirken nasıl zayıflabilirim acaba bende zayıflamak istiyorum
hoşgeldin, tabi ki ekleriz. güncel kilonu yazabilir misin? her çarşamba tartı günü dedik ama bu hafta alışma haftamızMerhaba beni de gruba ekler misiniz benim de hedefim 60
Evet bende baslayamadim spora. Bilmiyorum başlasam ramazanda yapabilir miyim. Sadece bugün sabah 15dk Leslie yaptım ve ev işi başka bişey yokgünaydıın kızlaar
bence güzel gidiyoruz. dün yediklerimi yazmayı unutmuşum:
18 mart :
kahvaltı: 2 adet kendi yaptığım tam buğday unlu krep - 2 haşlanmış yumurta- peynir - dom. salatalık
ara: 1 adet züber
akşam: dışarı çıkıldı tavuk dünyası kekikli tavuk, salata ve makarnanın yarısı yendi
toplam adım sayısı 7bin. spor yok.
bu sabah:yulaflı omlet, peynir, zeytin 4 ceviz yedim
acil spora başlamam lazım
Bugün bende zorlandimkızlar selam gününüz nasıl geçiyor?
benim eh işte.
sabah 2 yumurtalı yulaflı omlet yedim, peynir, zeytin, 4 ceviz.
ara türk kahvesi ve züber
öğlen: 1 dilim ekmek ve 3 küçük köfte, biraz yoğurt
akşam: 2 parça tavuk, airfryerda yaptığım patates, yoğurt. bir de eve dondurulmuş lahmacunlardan almışlar, 1 adet de ondan yedim.
daha henüz spor yapmadım. umarım bu son öğünüm olur.