Nick | 15 Mart | 22 Mart | 29 Mart |
gnc_ | 73.5 | 70.85 | |
raincu | - | - | |
Lizz | 68.8 | - | |
hayaldebaris | 68.9 | 67.7 | |
portakalafisildiyordum | 68 | - | |
memurhanım | 68 | - | |
odik | 71 | - | |
blacktea66 | 67.7 (19 mart) | - | |
Liliee_ | 75 (20 mart) | 74.3 | |
Raportor35 | 55.5 (24 mart) | - | |
elifffff0707 | 81.8 (22 mart) | - |
Nasıl bir diyet yapmayı planliyorsun... Bende spor yapıyorum ama kilo veremedim uyguladigim bir diyetim yok herşeyden yiyorum ekmek hariç.. yani bana ekmek kilo aldırıyor diye düşünüyorum ve gece yemek yemeyi bıraktım ve bol su içiyorum.. 68 e çıkıp 65e düşüyorum ama bu nasıl oluyor anlamış değilimKızlar selam,
boyum 162, kilom 72. Hedefim 2 ay içerisinde en az 8 kg vermek. kendi başıma asla motive olamıyorum. 2 kg kilo verip 3 kg alıyorum. kendimi en azından 2 ay kadar sıkı bir diyete sokmak istiyorum. var mı katılmak isteyen?
Ben de katılmak isterim ama o iradeyi ne kadar sürdürebilirim bilmiyorumSelam kızlar :)
Ben 31 yaşındayım, senelerdir diyet yapıyorum. kendimi bildim bileli diyetteyim. hayatımda en az 60 kg oldum. onu da 6 ay içerisinde geri aldım. hayatım hep 70li kilolarda geçti.
ama artık gerçekten bu gidişata dur demek istiyorum. diyetisyene gidiyorum ama bu süreçte kendimi gene yalnız hissediyorum. ilk hafta uyuyorum sonrası yoksiz de aynı durumda mısınız?
Merhaba bende katılmak isterim. Hayatımda görmediğim kilolara çıktım çok mutsuzum. Çocuğu uyutunca kriz geliyo bana da abur cubur yemek istiyorum şuan olduğu gibi.Kızlar selam,
boyum 162, kilom 72. Hedefim 2 ay içerisinde en az 8 kg vermek. kendi başıma asla motive olamıyorum. 2 kg kilo verip 3 kg alıyorum. kendimi en azından 2 ay kadar sıkı bir diyete sokmak istiyorum. var mı katılmak isteyen?
Ayy aynı benMerhaba bende katılmak isterim. Hayatımda görmediğim kilolara çıktım çok mutsuzum. Çocuğu uyutunca kriz geliyo bana da abur cubur yemek istiyorum şuan olduğu gibi.
Ah beni anlayan birisin demek ki. Sırf yememek için yataktan çıkmıyorum şuanAyy aynı bençocuk uyuyunca hemen evde ne zımbırtı varsa alıp yiyorum şuanda yazarken bile eti gong yiyorum
Ah beni anlayan birisin demek ki. Sırf yememek için yataktan çıkmıyorum şuan
Bilmiyorum ah keşke bilsemBen bazen uykumdan feragat edip kalkıp yiyorum bi de ne olacak bu halimiz ya
benim çocuğum yok ama ben de yorgunlugunu, mutsuzlugunu yiyerek atmaya çalışanlardanımBilmiyorum ah keşke bilsemyarın randevum var dahiliye kilo sorunum için gideceğim endokrine yönlendirmesini isteyeceğim daha önce gitmiştim ve işe yaramıştı. Şuan tüm umudum o. Yoksa balon gibi şişip bir gün patlayacagim
evet çok haklısın. sadece o kadar hızlı kilo veremiyorummerhaba, benim de hedef 60
73'den 68'e düştüm iki haftada(sağlıklı beslenerek)
yedikçe bozdukça erteledikçe mutsuzlaşıp üstüne kilo alırsın +2, +3 derken..
bir hafta dişini sıkıp (ki ilkin şişlik var diye tartıda bol eksi görürsün) biraz kilo verdiğini görünce o seni motive ediyor
önemli olan o tartıda düşüşü görmek. insanı o motive ediyor
evet çok haklısın. sadece o kadar hızlı kilo veremiyorum2 haftada 5 kilo benim için imkansız gibi bir şey. normalde de çok abur cubur yiyen biri değilim ama sanırım 70li kilolarda çok kaldığım ve hep diyette gibi olduğum için vucudum alıştı. çok düşük kalorili beslendiğim zaman düşüş oluyor gibi hissediyorum.