• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Sanirim biraz oyle olucak aksam corba yanına salata yicem insaAllah 🤣🤣 esim yuzunden yiyorum bogazina duskun masaAllah guzel yemekler yaptiriyor bana sonrada otur ye hoopp gelsin kilolar 🤣🤣
Benimki de öyle dün askam ona bakıp benim de canım çekti yedim sabah da ekmek tikistiryo ağzıma

Bende bu aralar veremiyrm emzirdigjm halde bakalim ne zman gidecek
Biraz özel ama emzirdiğin bu süreçte regl oluyor musun? Ben ilk çocuğumu emzirdiğim süre boyunca adet görmedim 21 ay boyunca yani ve kilo da veremedim 2 kilo zor gitti o kadar çabaya rağmen sonra emzirmeye kestim ve regl oldum 50 günde 7 kilo verdim beni çok etkiliyor yani şimdi de emziriyorum kim bilir ne zaman olacağım ona bağlıyorum bu az kilo verme mevzusunu 🥴

Biraz özel ama emzirdiğin bu süreçte regl oluyor musun? Ben ilk çocuğumu emzirdiğim süre boyunca adet görmedim 21 ay boyunca yani ve kilo da veremedim 2 kilo zor gitti o kadar çabaya rağmen sonra emzirmeye kestim ve regl oldum 50 günde 7 kilo verdim beni çok etkiliyor yani şimdi de emziriyorum kim bilir ne zaman olacağım ona bağlıyorum bu az kilo verme mevzusunu 🥴
Evet kuzum oluyorum ilk dogumumda 6 ay olmamistim ama bunda duzenli bir sekilde oldum her ay duzenli derken gunu gunune degil ama heray oluyorum.. benim normalde adetim duzenli degildr bazen degisebiliyor 2 ay olmadigimda oluyor ama bu bekarligimdan beri var

Bu esler var ya onuda baslaticam yoksa bole olacak gibi degil beni zorluyor ye diye 🤣🤣
Çok zorluyorum ben başla diye başlamıyor hatta bana da diyor aç bırakma kendini ye diye. Bugünde regl oldum fırının üstüne çikolata koymuş gitmiş yapılır mı bu dedim ya yemedim ama yetmeyeceğim kararlıyım

Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bir hafta oldu aralıklı oruca sadece iki gün tatlı yedim onun dışında az karbonhidratlı beslendim son 4 gündür regl oldum kilomda değişiklik yok sanırım regl ödemi yada oruç bir işe yaramadı😄 birkaç gün sonra anlarım 18 6 yaptım genelde 19 saate kadar uzattım sonuç nötr

Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bir hafta oldu aralıklı oruca sadece iki gün tatlı yedim onun dışında az karbonhidratlı beslendim son 4 gündür regl oldum kilomda değişiklik yok sanırım regl ödemi yada oruç bir işe yaramadı😄 birkaç gün sonra anlarım 18 6 yaptım genelde 19 saate kadar uzattım sonuç nötr
🤣🤣🤣 bende de pek degisiklik yok sunu anladim zayflamak icin ac kalicaz 🤣🤣🤣

Kizlar aksamlari aranizda benim le 30 dk leslie yapamak isteyen varmi ramazana kadar yapalım en azindan 🤣🤣
Bebeklerden zaman var mı bende düşünüyorum ama zaman pek yok. Mutfağı temizledim çıktım evye gittim bi geldim oğlum akıllı akıllı oturyo anne ayranı döktüm de ondan oturyom diyo harika dedim iyi yapmışsın şimdi onu temizledim geri içerdeki dağınıklık da beni bekliyor çok yoruldum artık

Kızlar size birşey danisacam ben daha önce yazdığım gibi tek öğün yapmaya çalışıyorum sabah 10 gibi kahvaltı yapıyorum.kuru üzüm yedim iki gündür çiğ findikla bu diyeti bozar mı

Bebeklerden zaman var mı bende düşünüyorum ama zaman pek yok. Mutfağı temizledim çıktım evye gittim bi geldim oğlum akıllı akıllı oturyo anne ayranı döktüm de ondan oturyom diyo harika dedim iyi yapmışsın şimdi onu temizledim geri içerdeki dağınıklık da beni bekliyor çok yoruldum artık
O yorgunluk hic bitmiyor ki 😪

Back