Günaydıngünaydın kızlar <3
mükemmel bir gün olsun
Katil canım berbaer motive edelim birbirmiziMerhaba arkadaslar, ben de bugun diyete basliyorum su an 75 kiloyum ve hedefim 20 kilo verip 55 kiloya ulasmak. Beraber birbirimize destek olup basaracagimiza inaniyorum ben de size katilabilir miyim? ❤
Ortalama bende 1200 1300kalori alıyorum her gün yazıp hesap ediyordum. Bende deneyim o uygulamayıBen cronometer diye bi app indirdim, kalori hesabi yaparak vermeye calisicam. 1250 kalori gunluk limitim. Herkese bol sans✌
Bence bı sıkıntı yok gayet diyete uygun olmuş. Bende iş yaparken az az biseyler atistirdm şimdi oglumu uyutuyorun sonra biraz daha işlerim var sonra uyuyacağımselam kızlar,
ben bugün çok acıktım, işler de yoğundu valla baş ağrısı baş dönmesi hepsini bir arada yaşadım. diyete olabildiğince uydum.
sabah: 1 dilim ekmek, peynir topları, domates salatalık, 3 zeytin
öğle: ofisteydim balık vardı yanına haşlama sebze aldım
ara: 1 muz + 1 elma
akşam: tavuk + haşlama patates ve biraz salata
akşam sonrası çok kötü oldum, şekerim düştü herhalde bir elma daha yedim. adım sayım 5 bin.
3 bardak kahve, 1 bardak yeşil çay içtim.
Meyveler haric bence gayet iyi bi menu yine de fena degilBence bı sıkıntı yok gayet diyete uygun olmuş. Bende iş yaparken az az biseyler atistirdm şimdi oglumu uyutuyorun sonra biraz daha işlerim var sonra uyuyacağım
Çok iyi gitmiş sevindim senin adına.Kızlar günaydıın.
Ben ilk sonucumu paylaşayım o zaman.
15 martta 73.55'dim bugün tartıda 70.85i gördüm. 1 haftada giden 2.7 kilo olmuş.
Fakat benim için önemli olan bu hafta olacak, çünkü hep 70-71 aralığındayım. bu kiloyu kırmak çok zor benim için. gidenin çoğu ödemdir diye düşünüyorum.
o zaman 29 mart hedefini 69.5 olarak belirliyorum.
15 martta başlayan arkadaşlarım sizde durum nasıl?
Bende daha fazla vermiş olmayı umuyordum. Hem o gün adet olmuştum hemde ilk doyete baslayisimdi
Benim de 2 gunun sonunda kilom 75ten 74.3e indi. Normalde daha hizli gider ilk kilolar ama neden boyle az bilmiyorum. Dun gece cok aciktim ve yatmadan kucuk bi meyveli yogurt yedim granolayla. Azicik yesem hemen yariyor