• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

İlk hafta olur ama sonra annecigimin yanına gideceğim orda her an her sey olabilir 2 3 kilo alıp donebilirim bile 😂😂 bı daha ne zaman yicem deyip deyip yiyorum çünkü
Allahım annenızı basınızdan eksık etmesın . Yıyın tabı anne yemegı gıbısı var mı . Ekmek ve tatlıdan uzak durun yeter . Donuste dengelersınız

Allahım annenızı basınızdan eksık etmesın . Yıyın tabı anne yemegı gıbısı var mı . Ekmek ve tatlıdan uzak durun yeter . Donuste dengelersınız
Amin. Ekmekle aram yok zaten ama tatliyi az yemeye çalışacağım. Orda daha hareketli olurum zaten. Vermesem de almayım yeter

Kizlar bende esimle beraber hazır Ramazandayiz Karaciger temizligine basladik once 14 gun beslenmemize dikkat edicez sonra temizlik isini yapacagiz ins. Gecem sene esim safra kesesinde tas vardi ağrıdan duramiyordu ameliyat demislerdi hatta ama pandemiden dolayi ameliyatlar kapaliydi bende esime karaciger temizligi yaptirdim Elhamdülillah o gunden sonra daha iyi ve o süre zarfinda 94 lerden 80 e flan dusmustu. InsaAllah yapabilirim 🤲

Kizlar bende esimle beraber hazır Ramazandayiz Karaciger temizligine basladik once 14 gun beslenmemize dikkat edicez sonra temizlik isini yapacagiz ins. Gecem sene esim safra kesesinde tas vardi ağrıdan duramiyordu ameliyat demislerdi hatta ama pandemiden dolayi ameliyatlar kapaliydi bende esime karaciger temizligi yaptirdim Elhamdülillah o gunden sonra daha iyi ve o süre zarfinda 94 lerden 80 e flan dusmustu. InsaAllah yapabilirim 🤲
Karaciğer temizligi nasıl oluyor neler yapıyorsunuz

Karaciğer temizligi nasıl oluyor neler yapıyorsunuz
Saglikli gencler 14 gun on hazirlik yapiyor oncelikle 14 gun boyunca sadece sebze ve sebze sulari meyve sulari iciliyor sebze yemegi yeniyor.. Yalniz söyle bir durum var beslenmeden sonra lavma vs yapiliyor o sura zarfinda bebek emzirme islemi olmuyormus ki bu mumkun degil benim oglum asla durmaz sanirim bu is emzirme bitimine kaldi.. sebebide vucuttan zehir atiliyormus sutede karisiyor bebegin buni icmemsi lazimmis

Back