- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
Benim orucum da bozuldu maalesed adetin son gunlerindeydim tutarım belki dedim ama olmadı. 1 buçuk gibi az patates 1 kepçe mercimek çorba 2 dilim portakal az reçel ve ekmek karışık yedim biseylerKızlar selam,
Hayırlı ramazanlar. ben oruç tutmuyorum. tutan arkadaşlar da listelerini paylaşabilirler. ben listemi paylaşıyorum.
sabah: lor peyniri, zeytin, 1 dilim ekmek, salatalık
ara: 1 muz
öğle: azcık erişte ve tavuk yanına az salata
ara: 1 elma
akşam: barbunya ve yanına salata
spora gittim, tabi ki dönünce çoook açtım. spor beni çok acıktırıyor
21:30 gibi 1 salatalığa iki kaşık yoğurt ekledim, biraz da pul biber kekik ekledim.
sizin nasıl geçiyor?
tabi kii. yarın tartılıp güncel kilonuzu paylaşırsanız ekleyelim.Merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim
Merhaba, bende aranıza katılmak istiyorum. 22 Mart Çarşamba günü tartıldım 81.8 kiloyum.Kızlar selam,
15 Mart itibariyle güncel kilolarımızı aşağıya ekledim. her hafta çarşamba günü tartı günü yaparız
gnc_ : 73.5 kg - hedef: 62
raincu:
Lizz: 68.8 kg - hedef:
hayaldebaris: 68.0 kg hedef:
portakalafisildiyordum: 68 kg hedef:
memurhanım: 68 kg hedef:
odik: 71kg hedef: 62
blacktea66: 67.7 kg hedef:60
Liliee_: 75 kg hedef: 65 kg
Kızlar selam,
boyum 162, kilom 72. Hedefim 2 ay içerisinde en az 8 kg vermek. kendi başıma asla motive olamıyorum. 2 kg kilo verip 3 kg alıyorum. kendimi en azından 2 ay kadar sıkı bir diyete sokmak istiyorum. var mı katılmak isteyen?
hoş geldiniiz, sizi de listeye ekliyorumMerhaba, bende aranıza katılmak istiyorum. 22 Mart Çarşamba günü tartıldım 81.8 kiloyum.
Ramazana 1 gün önceden oruç tutmaya başladım. Şu anlık bir kaçamak yapmadım. Beslenmem iyi gidiyor. Şimdilik spora gidemiyorum hareketsizim. Spor üyeliğim var, haftaya gitmeyi planlıyorum. 59-60 kilodan şu Anki kiloma çıktım. Eski kiloma geri dönmek istiyorum. İlk hedefim 10 kilo vermek:)
Haftaya çarşamba güncellerim kilomu, yani hep birlikte :)
Gazamız mübarek olsun :))
Boy 155 kilo 55.5 biraz geç oldu amatabi kii. yarın tartılıp güncel kilonuzu paylaşırsanız ekleyelim.
Benim için farketmez. Hafta ortası olması iyi aslında. Çarşambayı bekliyorum :))kızlar selaam,
akşama liste yapıcam hepinizi eklicem :) yeni katılan arkadaşlarımızı da katıldıkları tarihten itibaren eklerim.
grup olarak 15 martta başladık - herkes güncellemediği için kesin bir tartı tarihi belirlemek zor. normalde 15 mart - 22 mart - 29 mart olmak üzere her çarşamba demiştik. başka gün önerisi olan varsa paylaşsın lütfen.
benim diyet de iyi gidiyor, dün biraz pide fazla kaçtı. spora gittim akşam
Allah kabul etsin. ben de yediklerimi yazayım.Hayırlı akşamlar kızlar sahurda sandviç
İftarda
Bir kase mercimek çorbası
İki yemek kaşığı kremalı mantarlı tavuk
Üç yemek kaşığı makarna
Bir kase mevsim salatası
Bugün hiç iştahım yoktu az yedim
Toplam 900 kalori falan aldım
sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, domates salatalık
ara: 1 mandalina
öğle: peynirli sandviç + az salata
ara: yeşil çay + 3 ceviz + 1 hurma
akşam: 4 yemek kaşığı et yemeği, 4 yk bulgur pilavı ve az yoğurt
spor olarak da yarım saat eliptik yaptım. adım sayım 3bin küsür.
tabloyu da güncelleyip ilk gönderiye sabitledim. çarşamba günü tartılıp güncelleriz.