• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Merhaba arkadaşlar ben 2 cocuk annesiyim en son dogumumu yapali 11 ay oldu ve fazlasıyla kilom var ve artik bu kiloya dur demek istiyorum..Daha once ilk dogumumda 20 kilo vermistim bunda da kilo vermek istiyorum benimle zayiflamaya bana destek olmaya varmisiniz..🥰🥰

HEP BERABER ZAYIFLAMAYA NE DERSİNİZ 🙃😉😇

İSİMBAŞ.KİLOHEDEF KİLO
@merve4416 69.755.0
@mformomdata 65.257.0
H Hayaldebaris 62.357.0
Raportor35 Raportor35 63.554.0
@CANSE16 93.3
Bende katilabilirmiyim yeni uyeyim ve motivasyona ihtiyacim var 1 aydir kendi basima diyet egzersiz aralikli oruc hepsini yapiyorum😣

Kızlar bugun revanı ıle ımtıhan oldum :) Arkadaş kahvenın yanına yapmış ama o kadar kabarmış güzel mis gibi kokan bir ev revanısıydı . O kadar ısrar edıldıkı ben yınede bir çatal bile almadım kendım bıle şaşırdım sade kahvemı içtim kalktım . Diyete devam .Ben sizler gibi değilim yolum uzun vermem gereken kılo fazla sabırlı olmam lazım .Her sene ramazan ayında kılo alan bırıyım ınsallah bu sefer eksılerle bayramı karşılarım

Kızlar bugun revanı ıle ımtıhan oldum :) Arkadaş kahvenın yanına yapmış ama o kadar kabarmış güzel mis gibi kokan bir ev revanısıydı . O kadar ısrar edıldıkı ben yınede bir çatal bile almadım kendım bıle şaşırdım sade kahvemı içtim kalktım . Diyete devam .Ben sizler gibi değilim yolum uzun vermem gereken kılo fazla sabırlı olmam lazım .Her sene ramazan ayında kılo alan bırıyım ınsallah bu sefer eksılerle bayramı karşılarım
Ben bozdum 😟 çok üzüldüm. Oglumla babannesi kardeşine gitmiş çıkışta bende oraya gittim onlar içmiş ama sonra benim için kahve yapmışlar ama şekerli tabi mecbur içtim artık. Okulda da arkadaşın biri baklava getirmişti ondan yememistik ve senin hissettikleri hissettim güzel bı duyguydu hayır diyebilmek onun için çok da üzülmedim bugün böyle devam edip tekrar başlayacağım

Ben bozdum 😟 çok üzüldüm. Oglumla babannesi kardeşine gitmiş çıkışta bende oraya gittim onlar içmiş ama sonra benim için kahve yapmışlar ama şekerli tabi mecbur içtim artık. Okulda da arkadaşın biri baklava getirmişti ondan yememistik ve senin hissettikleri hissettim güzel bı duyguydu hayır diyebilmek onun için çok da üzülmedim bugün böyle devam edip tekrar başlayacağım
Bozmuş sayılmazsın aynen devam ben sizin kilolarda olsam tatlı tepsısını ekmekle sıyırırdım :)

Bebeklerden zaman var mı bende düşünüyorum ama zaman pek yok. Mutfağı temizledim çıktım evye gittim bi geldim oğlum akıllı akıllı oturyo anne ayranı döktüm de ondan oturyom diyo harika dedim iyi yapmışsın şimdi onu temizledim geri içerdeki dağınıklık da beni bekliyor çok yoruldum artık
Bu saat oldu hala uyumadım sabah iş beni bekler ve önemli bir toplantım var 🤔 if e devam ediyorum paketli gıda almiyorum. Öğlen besleyici bir salata ile geliştirip akşam üstü Hindistan cevizi yağı ile kahve akşam ne varsa artik yiyorum. Bugün çorba ve tazefasulye vardı mesela.yuruyusum yok ama öğle arası yuruyebildigim kadar.

Bu saat oldu hala uyumadım sabah iş beni bekler ve önemli bir toplantım var 🤔 if e devam ediyorum paketli gıda almiyorum. Öğlen besleyici bir salata ile geliştirip akşam üstü Hindistan cevizi yağı ile kahve akşam ne varsa artik yiyorum. Bugün çorba ve tazefasulye vardı mesela.yuruyusum yok ama öğle arası yuruyebildigim kadar.
Bende de yürüyüş yok gidip gelirken ne yürürsem o 5 6 bin civarı oluyo o da. Ama bozdum ben dün sekersiiz de ifi de. Ramaanla beraber tekrar başlayacağım

Ramazanda çok dikkat etmemiz lazım. Kilo alımına çok müsait bir dönem çünkü.pideler tatlilar ...uzak durmak gerek. Ben bugünde yine koca bir pasta börek tabagiyla karşılaştım herkes tabak tabak yerken kuru çayımı içtim kalktım..ısrarlara hayır demeyi öğrendim ancak 21 gün bitmesine ragmen hala bir degisoklik olmaması can sikiyor hani azıcık farkedilse insan motive olur yola devam eder sabır

Ramazanda çok dikkat etmemiz lazım. Kilo alımına çok müsait bir dönem çünkü.pideler tatlilar ...uzak durmak gerek. Ben bugünde yine koca bir pasta börek tabagiyla karşılaştım herkes tabak tabak yerken kuru çayımı içtim kalktım..ısrarlara hayır demeyi öğrendim ancak 21 gün bitmesine ragmen hala bir degisoklik olmaması can sikiyor hani azıcık farkedilse insan motive olur yola devam eder sabır
Tartildin mi vücudunda değişiklik mi yok

Şöyle soyleyım benım bugun 21 bıttı tartılmadım .ama ne vucudumda bır degısıklık var nede dıs goruntumde .Hatta arkadaslar dalga gectıler dıyorlarkı sen dıyet yapıyorsun bız zayıflıyoruz dıye
Valalhi ne desem boş 18 gün felanda ben diyet yaptım ama yok 1 kg ancak verebildim ve degisiklik yok neden böyle olduğunu bende cozemedim çok ilginç

Back