İnsana yapmaması gereken şeyler Nasilda tatlı geliyor . Ben de ekmek yemeyecegim diye şartlandikca canım ekmek yemek istiyor ama tutmaya çalışıyorum bayaİçeceğim eve gidince dayanamadım bı tane tatlı yedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsana yapmaması gereken şeyler Nasilda tatlı geliyor . Ben de ekmek yemeyecegim diye şartlandikca canım ekmek yemek istiyor ama tutmaya çalışıyorum bayaİçeceğim eve gidince dayanamadım bı tane tatlı yedim.
Bugün yeniden başladım bende umarım bu sefer olurİnsana yapmaması gereken şeyler Nasilda tatlı geliyor . Ben de ekmek yemeyecegim diye şartlandikca canım ekmek yemek istiyor ama tutmaya çalışıyorum baya
Yemin ederim aynı ben ve birebirçocuğun uyuyacagi saati dört gözle bekliyorum. Daha uyumadan kafamda ne yesem ne izlesem neye baksam diye düşünüp motive oluyorum. Oluyodum diyeyim ya da. Artık onu da yapamıyorum çünkü gündüz uykusu çok kaydı. taa akşama dogru uykusu geliyor akşam uyuyor ve gece uyanıp 3 bucuklara kadar oturuyor. Bu durum beni tüketti. Ben düşündüm, beni hayatımın bu döneminde mutlu eden tek şey acur cubur şeyler. Anlık bir mutluluk sağlıyor. Sonrası pişmanlık ve kisirdongu.Aynen bende öyleyim bı telefonum var bir de abur cuburlarm. Vazgecmesi zor olacak gündüzleri çok yorucu geçiyor oğlum uyuyuncada tele bakıp abur cubur yiyorum
Kaç yaşında çocuğun. Benim oğlum da bir zamanlar öyleydi gercekten çok zor 2 haftadır iyiyiz 9 gibi uyuyo 7 buçuk gibi kalkıyor çok iyi oldu.Yemin ederim aynı ben ve birebirçocuğun uyuyacagi saati dört gözle bekliyorum. Daha uyumadan kafamda ne yesem ne izlesem neye baksam diye düşünüp motive oluyorum. Oluyodum diyeyim ya da. Artık onu da yapamıyorum çünkü gündüz uykusu çok kaydı. taa akşama dogru uykusu geliyor akşam uyuyor ve gece uyanıp 3 bucuklara kadar oturuyor. Bu durum beni tüketti. Ben düşündüm, beni hayatımın bu döneminde mutlu eden tek şey acur cubur şeyler. Anlık bir mutluluk sağlıyor. Sonrası pişmanlık ve kisirdongu.
22 aylik ah uykumuz duzenli olsa bizim de hayat kalitem artacak. Böyle perişanlık resmen. Ben de aralıklı oruç yapmak istemiştim. 2 gün anca yapabildimKaç yaşında çocuğun. Benim oğlum da bir zamanlar öyleydi gercekten çok zor 2 haftadır iyiyiz 9 gibi uyuyo 7 buçuk gibi kalkıyor çok iyi oldu.
Aralıklı oruç yapmıştım bı ara o biraz engellemisti aslında beni şimdi de öyle bişey yapacağım. 10 gibi yulaf yedim 1de cikiyorjm 1 buçuk da kahvaltı edeceğim 6 gibi de akşam yemeği diye düşündüm
Aralıkta 3 oldu benim oğlum ara ara degisse de şimdilik iyi uyku düzeni.22 aylik ah uykumuz duzenli olsa bizim de hayat kalitem artacak. Böyle perişanlık resmen. Ben de aralıklı oruç yapmak istemiştim. 2 gün anca yapabildim
İçeceğim eve gidince dayanamadım bı tane tatlı yedim.
Benim iyi gitmiyor regl oldum çikolata bisküvi yedim. tahlil sonuçlarmi aldım bı sorun yok diyor doktor diyetisyene yonlerdirdi ama ben kendi listemi kendim yapcam ve yarından itibaren başlayacam inşallah.
kızlar selam,
spor yalan oldu, regl oldum ben de akşam nohut yapmıştım onu yedim.
Bugün bozmadım ama yediklerimi not bile aldım. Sabah yulaf yedim okuldan gelincede haslanms yumurta salatalık domates şimdi kahve içtim yanında çikolata yemedimoğlum da spruyo hani anne çikolata yok mu diye yok dedim artık bana yasakHayalimdeki diyet gurubu
Güzel bir baslangic tebrik ediyorumBugün bozmadım ama yediklerimi not bile aldım. Sabah yulaf yedim okuldan gelincede haslanms yumurta salatalık domates şimdi kahve içtim yanında çikolata yemedimoğlum da spruyo hani anne çikolata yok mu diye yok dedim artık bana yasak
Başlangıcı yapabildim şükür sıra devam ettirmekteGüzel bir baslangic tebrik ediyorum
ohhh tebrik ederimBaşlangıcı yapabildim şükür sıra devam ettirmekte
İnsallah çok yoruldum sürekli kilo düşünmekten bı an önce bu kiloları verip kurtulmak istiyorumhahahah yaa işte bu yüzden yıllarca uğraşıyoruz bu sefer son diyet olacak mı?
ben de, kilolarımı verip artık diyet düşünmek istemiyorum. sağlıklı yaşam ve sporla kilomu sabitlemek hedefim.İnsallah çok yoruldum sürekli kilo düşünmekten bı an önce bu kiloları verip kurtulmak istiyorum
55 57 arasinda kalmak istiyorum bende. O aralarda kendimi rahat hissediyorum. Şimdi ise patlayacak bı bomba gibi hissediyorumben de, kilolarımı verip artık diyet düşünmek istemiyorum. sağlıklı yaşam ve sporla kilomu sabitlemek hedefim.
çok da bir şey istemiyorum 62 kg bana yeter.
Benim de istediğim 57. Tam 10 kilo vermem lazim55 57 arasinda kalmak istiyorum bende. O aralarda kendimi rahat hissediyorum. Şimdi ise patlayacak bı bomba gibi hissediyorum
Vazgecmezsek kurban bayramına kadar 10 kilo verebilirizBenim de istediğim 57. Tam 10 kilo vermem lazim
Kurban bayramı ne zaman şöyle bir zayiflasam, güzelce elbisemi giysem ve kayinvalidecigimin evinde arz i endam etsemVazgecmezsek kurban bayramına kadar 10 kilo verebiliriz