Ben sabah 2 dilim pasta yedim..beni kovunListe oluşturup akşam menü paylaşımı mi yapsak birbirimize gaz versek
Hemen paylaşıyorum:Kabak detoksi nasıl oluyor bende yapayım.birde haftaya Perşembe orucluyuz ya öncesinden de 3 gün oruç mu tutsak beraber
MerhabalarKızlar selam,
boyum 162, kilom 72. Hedefim 2 ay içerisinde en az 8 kg vermek. kendi başıma asla motive olamıyorum. 2 kg kilo verip 3 kg alıyorum. kendimi en azından 2 ay kadar sıkı bir diyete sokmak istiyorum. var mı katılmak isteyen?
Çok az değil mi bu yemek acikmadin mi bacimHemen paylaşıyorum:
Sabah: 2 adet yumurta, 2 dilim peynir ve yeşillik
Öğlen: Kabak detoksu
Ara: 2 porsiyon meyve
Akşam: Kabak detoksu
Kabak tarifi: Rendelenen 2 kabağın rendelenmesi ve yağsız tavada öldürülmesi ile beraber bir kenarda soğutulduktan sonra içerisine 3 yemek kaşığı kadar herhangi bir yoğurt koyup karıştırılıyor. İsteğe göre sarımsak, dereotu, maydanoz, acı baharatlar konulabiliyor.
Mutsuzluktan yiyorum resmen. Yarın düzene giricem, söz. Güncel kilom 66.8Hayııııırrgünün geri kalanında sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz, motivasyonumuzu bozmuyoruz :)
çok az evet ve akşamı yapamadım maalesef. listeyi tamamlayalım, gün sonunu paylaşıcam :)Çok az değil mi bu yemek acikmadin mi bacim
Evet ilk bı baslasak devamı gelecek sanki de başlamak zor geliyor. Yine canım abur cubur istiyor yorgunum oğlan TV yi kırdı canım sıkkınAslında hepimizin vereceği çok kilo yok. En fazla 10 kilo. Ama işte irade irade irade. Ben bekarken instagrami yeni yeni kullanmaya baslamistim. O zamanlar nisanliydim ve düğüne kadar kendimce diyet yapmak istemiştim..instagram o zaman daha samimi bir yerdi, diyet yapan arkadaslar hep paylasim yapardı. Onları takip ederek 2 ayda 4 kilo vermiştim. Şimdi instagrama bakınca tek isteğim daha çok yemek yemek
o kadar uzun süre diyet yapınca irade falan kalmıyorAslında hepimizin vereceği çok kilo yok. En fazla 10 kilo. Ama işte irade irade irade. Ben bekarken instagrami yeni yeni kullanmaya baslamistim. O zamanlar nisanliydim ve düğüne kadar kendimce diyet yapmak istemiştim..instagram o zaman daha samimi bir yerdi, diyet yapan arkadaslar hep paylasim yapardı. Onları takip ederek 2 ayda 4 kilo vermiştim. Şimdi instagrama bakınca tek isteğim daha çok yemek yemek
çok geçmiş olsunEvet ilk bı baslasak devamı gelecek sanki de başlamak zor geliyor. Yine canım abur cubur istiyor yorgunum oğlan TV yi kırdı canım sıkkın
Yeşil çay da dahil etsek aslında günümüze daha iyi olur yağ yakıcı etkisi varmış ama sporda şartListe oluşturup akşam menü paylaşımı mi yapsak birbirimize gaz versek
Benim aklımdan hiç çıkmıyorçok geçmiş olsunmaalesef kendimize her durumda yemeye alıştırdık herhalde. mutlu olunca yiyeyim, mutsuz olunca yiyeyim. şu yemek yemeği unutan insanlara hayret ediyorum valla
Bı sevemiyorum yeşil çayı da burnunu kapatıp içiyorum resmenYeşil çay da dahil etsek aslında günümüze daha iyi olur yağ yakıcı etkisi varmış ama sporda şart
Beni de ekleKızlar selam,
15 Mart itibariyle güncel kilolarımızı aşağıya ekledim. her hafta çarşamba günü tartı günü yaparız
gnc_ : 73.5 kg - hedef: 62
raincu:
Lizz: 68.8 kg - hedef:
hayaldebaris: 68.0 kg hedef:
portakalafisildiyordum: 68 kg hedef:
memurhanım: 68 kg hedef:
odik: 71kg hedef: 62
Kızlar selam,
boyum 162, kilom 72. Hedefim 2 ay içerisinde en az 8 kg vermek. kendi başıma asla motive olamıyorum. 2 kg kilo verip 3 kg alıyorum. kendimi en azından 2 ay kadar sıkı bir diyete sokmak istiyorum. var mı katılmak isteyen?
Bergamotlu olanı var onu içiyorum ben güzel tadiBı sevemiyorum yeşil çayı da burnunu kapatıp içiyorum resmen