- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.389
- 248
- Konu Sahibi Birprensess
-
Aynen, aşırı aşktan kafası karışmış adamcağızın ne yapsınAaa lütfen çok kıskanıyor bu kısıtlamalar güvensizlik boşanmak isteme sebebi hep bundan.. öyle seviyor ki kıyafetin lafını ediyor, çünkü o ev ikisinin ortak paylaşım alanı değil. konu sahibinin hizmetçilik yaptığı yer..
Neden kalp kırarak söylüyorsunuz bunu. Ben sizden fikir almak için yazdım zaten. Kimsenin dediğine itiraz etmedim ki. Daha sağlıklı olması için ayrıntılı anlattım. Bana ''hayır sen haklısın hakkını savun gözünü ac boşan'' ya da 'Sen haklısın kendini ezdirme'' gibi cümleler kurabilirsiniz dalga geçmenize gerek yokAaa lütfen çok kıskanıyor bu kısıtlamalar güvensizlik boşanmak isteme sebebi hep bundan.. öyle seviyor ki kıyafetin lafını ediyor, çünkü o ev ikisinin ortak paylaşım alanı değil. konu sahibinin hizmetçilik yaptığı yer..
Farkında mısınız bilmem ama eşiniz hasta. Acilen doktora götürün. Psikiyatriste. Kafasında böyle anormal şeyler kurması cidden sağlıklı mı sizce? Anlamıyorum ya aşk gözünüzü bu kadar mı kör etti de bir de adam haklı mı diye soruyorsunuz.Bende onu anladım kadınlarımızın maşallahı var bir yanlış anlaşılmada hemen evliliklerini senelerini çöpe atabilir durumdalar. Demekki ben yanlış düşünüyorum. Bilemedim .
Arkadaşım onunla ne alakası var beni kiskanmasinin yoldan geçen kadınla lütfen konuyu saptırma benimde insan oldugumu unutma lütfen rica ediyorum öyle bir insan değil tek bir konudan bunu çıkartamazsın ki öyle bir insan değil lütfen konuyu çarpıtmayın
Neden kalp kırarak söylüyorsunuz bunu. Ben sizden fikir almak için yazdım zaten. Kimsenin dediğine itiraz etmedim ki. Daha sağlıklı olması için ayrıntılı anlattım. Bana ''hayır sen haklısın hakkını savun gözünü ac boşan'' ya da 'Sen haklısın kendini ezdirme'' gibi cümleler kurabilirsiniz dalga geçmenize gerek yok
Kuzum dalga geçmeyi falan bırakta, sen konunun aslına odaklan. Bu kadar insan eşinin tavırlarının hastalıklı olduğunu düşünüyor. Her ikinizde bunu farketmiyor olabilirsiniz. Muhtemelen yetişme biçiminiz bu. Ama daha çok gençsin ve kendi aklın, fikrin ile bunun sana reva görülmesine karşı çıkabilirsin. Haklıyken bile susacak kadar sevgi ve saygı gösteriyorsun ama karşılığında aldığın şey ayrılmayı planlayan bir eş. Üstelik bu adam seni baskılıyor, güvenmiyor, onuruna gururuna hakaret ediyor bir yerde. Senin ki aşksa eşinin ki ne?Bu mübarek günlerde kimin ne olacağı belli değil arkadaşlar. Hiçbirinizin dediğine itiraz etmedigim halde hala dalga geçen arkadaşları Allah a havale ediyorum. Ben akıl almak için konu açtım. Küçük görün dalga geçin diye değil. Allah herkesin evine huzur mutluluk versin.
Konunun özüne odaklanmayıp kenarına köşesine odaklanıyorsun. Her mesajda eşini savunuyorsun neyi itiraz değil ki? Kimse sen kötü ol diye konuşmuyor ama gözünü açmanı istiyorBu mübarek günlerde kimin ne olacağı belli değil arkadaşlar. Hiçbirinizin dediğine itiraz etmedigim halde hala dalga geçen arkadaşları Allah a havale ediyorum. Ben akıl almak için konu açtım. Küçük görün dalga geçin diye değil. Allah herkesin evine huzur mutluluk versin.
Evet atarız çöpe karşıdaki adam sadakatimi sorguluyor aptalca imalarda bulunuyorsa zaten o evlilik ÇÖP..Bende onu anladım kadınlarımızın maşallahı var bir yanlış anlaşılmada hemen evliliklerini senelerini çöpe atabilir durumdalar. Demekki ben yanlış düşünüyorum. Bilemedim .
Çok yanlış anlaşılıyoruz çok. Keşke benim için Gelecekteki konumun kötü değilde iyi olacağını temenni edip bana iyi dileklerde bulunsaydın. Mesela umarım hakkında hayırlısı olur gibi bir cümle kursaydın bu mübarek günde küçümseyip geleceği kötü görmek yerine.Evet atarız çöpe karşıdaki adam sadakatimi sorguluyor aptalca imalarda bulunuyorsa zaten o evlilik ÇÖP..
Sen sakın ha! Hakkını savunma güven önemli değil evlilikte istediği gibi de itham edebilir sorun yok özür dile haksız olan sensin...
İlerdeki konunu görebiliyorum
"Keşke sizi dinleseydim ablalarım"....
Neden kalp kırarak söylüyorsunuz bunu. Ben sizden fikir almak için yazdım zaten. Kimsenin dediğine itiraz etmedim ki. Daha sağlıklı olması için ayrıntılı anlattım. Bana ''hayır sen haklısın hakkını savun gözünü ac boşan'' ya da 'Sen haklısın kendini ezdirme'' gibi cümleler kurabilirsiniz dalga geçmenize gerek yok
Tamam seni anladım daha fazla mesaj alıntılamana gerek yok her mesajda beni gomuyorsun çünkü. Akşam konuşacağımı söyledim herkesede mesaj yazdıkları için teşekkür ettim daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum.Eşi sadakatsizlikle suçladığı halde
"Kadınlar evliliklerini çok kolay çöpe atıyor" düşüncesinde olan birine bunları söylesek kâr edecek mi ?
Tabiki hayır...
Çok yanlış anlaşılıyoruz çok. Keşke benim için Gelecekteki konumun kötü değilde iyi olacağını temenni edip bana iyi dileklerde bulunsaydın. Mesela umarım hakkında hayırlısı olur gibi bir cümle kursaydın bu mübarek günde küçümseyip geleceği kötü görmek yerine.
Ay sabah sabah sinirim oynadı.
Bakın hanımefendi ben buraya genel kanilardan çıkardığım bir kaç şeyi yazmak isiyorum.
Büyük hediyeler alan , sürekli çiçek bilmek ne alan insanların bir çoğu ; özgüven sahibi olmayan insanlardir. (Abartidan bahsediyorum ) cunku kendilerinin sevilebileceklerine inanmadıkları için bari paramı sevsinler düşüncesi ile bunu bilincidisi yaparlar .
Kıskançlık yapan insanların HEPSI özgüveni olmayan insamlardir. Kıskançlıkta güven yoktur . Ne oze guven vardir ne disariya .
Artık siz bu yazdıklarımdan ne çıkarırsınız bilmiyorum . Buradan bu konuların ilerleyeceği o kadar belli ki .
Son olarak sabah sen benim kıyafetimi.neden elde yikamadin dediğinde konu sahibinin aa benle iletişim kurdu demekki ayrılmak ıstemiyir diye sevindigine o kadar o kadar eminim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?