- Konu Sahibi Birprensess
-
Adam size güvenmiyor, boşanmaktan bahsediyor, üstüne haksız yere cinnetler falan geçiriyor, siz iş kıyafetini yıkamamışım ama kızmadı diyorsunuz... Allah razı olsun ya ne yüce gönüllü bir insanmış da size kızmamış
Arkadaşım onunla ne alakası var beni kiskanmasinin yoldan geçen kadınla lütfen konuyu saptırma benimde insan oldugumu unutma lütfen rica ediyorum öyle bir insan değil tek bir konudan bunu çıkartamazsın ki öyle bir insan değil lütfen konuyu çarpıtmayınBu arada kişi kendinden bilir işi demişler... artık kendisi dışarıda tek başına gezen kadın gördüğünde aklından nasıl hastalıklı düşünceler geçiyorsa...
Arkadaşım onunla ne alakası var beni kiskanmasinin yoldan geçen kadınla lütfen konuyu saptırma benimde insan oldugumu unutma lütfen rica ediyorum öyle bir insan değil tek bir konudan bunu çıkartamazsın ki öyle bir insan değil lütfen konuyu çarpıtmayın
Arkadaşım onunla ne alakası var beni kiskanmasinin yoldan geçen kadınla lütfen konuyu saptırma benimde insan oldugumu unutma lütfen rica ediyorum öyle bir insan değil tek bir konudan bunu çıkartamazsın ki öyle bir insan değil lütfen konuyu çarpıtmayın
"Eli kolu bağlıyken" seni insan içine göndermiyorsa, tek başına bir kadın gördüğünde farklı şeyler düşünüyor demektir. Öyle bir insan besbelli kardeşim.Arkadaşım onunla ne alakası var beni kiskanmasinin yoldan geçen kadınla lütfen konuyu saptırma benimde insan oldugumu unutma lütfen rica ediyorum öyle bir insan değil tek bir konudan bunu çıkartamazsın ki öyle bir insan değil lütfen konuyu çarpıtmayın
Bunu yazan insanlar evden git, boşan diyecek. Direkt söylemeyelim diye susuyoruz. Adam seni zaten terk etmekle tehdit etmiş yani. Ne yapılacağı açık.Ablalarim Allah aşkına bana ne yapacağımı söyleyin şuan ne yapmam gerektiğini düşünemediğim için size sordum hastalıklı o bu bunları anladım bana sadece ne yapacağımı söyleyin lütfen
Ablalarim Allah aşkına bana ne yapacağımı söyleyin şuan ne yapmam gerektiğini düşünemediğim için size sordum hastalıklı o bu bunları anladım bana sadece ne yapacağımı söyleyin lütfen
Bunu yazan insanlar evden git, boşan diyecek. Direkt söylemeyelim diye susuyoruz. Adam seni zaten terk etmekle tehdit etmiş yani. Ne yapılacağı açık.
Yani kesinlikle öyle bir niyeti olmadığı için diyemedikIşte onu diyemedim belli ki niyeti asla yok yapmayacaklarını sıralamak daha kolay geldi
Normalde babama yolluyor tabiki istediğim zaman gidiyorum onlar geliyor diyorum ya böyle biri değildi yazdım defalarca sadece dün birden böyle yaptı normalde karışmıyor izin bile almıyorum sadece haber veriyordumKonusu var bebek bakıcılığiyla ilgili, olsa ne iyi olur bebekle koşturmak kilo verme sürecine de çok yardımcı olur ama babasına göndermeyen adam elin evine akşama kadar bebek bakmaya yollar mi
Boşan demeye gerek yok zaten eş kişisi gidecek kafasına koymuş. O yüzden hanfendiye demeye gerek görmedim.Bunu yazan insanlar evden git, boşan diyecek. Direkt söylemeyelim diye susuyoruz. Adam seni zaten terk etmekle tehdit etmiş yani. Ne yapılacağı açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?