- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
- Konu Sahibi Birprensess
Bir konuya bakarak bu kadar kötü olduğunu düşünmeniz beni şaşırttı ben mi çok iyimserim
Eşim normalde supriz yapar çiçek alır sevgililer gününü doğum gününü evlilik yıldönümü hicbir kutlamayı unutmaz durduk yere eve gelirim pasta mumlar supriz yapan biri. Hediye olarak araba alan biri. Beni ailesine karşı hiçbirşeye ezdirmeyen küçük düşürmeyen biri bana birşey söylediğinde ağzının payını veren biri. Bende çok şaşırdım dün böyle yapmasına normalde böyle biri değil çünkü. Adam resmen cinnet geçirdi. Acaba başka iş arkadaş sorunu mu vardı birde üstüne ben bağırınca kızınca itiraz edince bu kadar büyüdü. Çünkü en basında böyle şeyler söylemedi tekrar söylüyorum ben üstüne gidip ona kızdım dinlemedim ondan sonra o bu kadar sinirlendi. Banada sen bu kadar ustume gelmeseydin konu burda kapansaydi zaten yarın sen giderdin uygun bir dille dedi. Ama ben hangi birini yazayım. Gerçekten hicbir sorun sıkıntı yok normalde birden bire böyle oldu. Yaşım ufak olabilir ama insan olarak bu normalde bana öyle davranan sevgisiz saygısız bir insan olsa heralde bende bu kadar iyimser düşünmem arkadaslar
Cevir kazi yanmasin. Niye burda konu acanlar hep aynisi? Ilk basta eslerinden sikayetci, sonra yorumlar gelince eslerini "yilin esi" olarak seciyorlar.
Vallaha isterse esim bana cartier'den bileklik alsin yasgünlerde, hiic önemli degil. Babama gitmek istemem ona "elim kolum bagli seni yollayamam" dedirtiyorsa banada "kapi orda" dedirtir.
Yani allasen bir erkek bu üstteki cümleyi kurarken, siz "aa is kiyafetlerini yikamamistim, kizmadi" gibi cümleler kurarken. Ve es kisi "elde yikasaydin" derken cidden daha önce siz cok özgür oldugunuzu, her yere gittiginizi mi inanalim? Hic inandirici degil hanim efendi.
Neyse belli ki bizi dinlemeyeceksiniz. O halde tavsiyem, güzel bir yemek sofra yapmaniz, güzel gecelik giymeniz ve bin defa özür dilemenizdir. Cünkü erkek daima haklidir. Bir daha asla o isteyken bir yere gitmeye cürret etmezsiniz. Yalniz markete bile gitmeyin. O cocukluk askiniz depresir kesin garanti!
Neyse bu son mesajim olacak, iyi forumlar.