- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
- Konu Sahibi Birprensess
-
Normalde yaptigi birsey degil ben kendimi geri çektim biraz o da buna alışık olmadığı için başka şeyler düşünmüş olabilir.Takip etmek nedir bildiğin bu adam sana guvenmiyor bu evlilik nasıl gidiyor güven olmadan?
Adam size güvenmiyor, boşanmaktan bahsediyor, üstüne haksız yere cinnetler falan geçiriyor, siz iş kıyafetini yıkamamışım ama kızmadı diyorsunuz... Allah razı olsun ya ne yüce gönüllü bir insanmış da size kızmamışBu sabahta iş kıyafetlerini yıkamamışım (dün akşam getirdi kurumaz diye yıkamadım) Elinde de yıkayabilirdin kururdu dedi çok uzatmadı ses etmedi kızmadı.
Haklısınız ben çok mu iyimser düşünüyorum. Çok üzülüyorum normalde böyle bir insan değil onu anlamaya çalışıyorum. Insan kıskanınca gerçekten ne yapacağını şaşırıyor onu bu konuda anlıyorum sadece. Ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Adam size güvenmiyor, boşanmaktan bahsediyor, üstüne haksız yere cinnetler falan geçiriyor, siz iş kıyafetini yıkamamışım ama kızmadı diyorsunuz... Allah razı olsun ya ne yüce gönüllü bir insanmış da size kızmamış
İnsan böyle hastalıklı gibi kıskanıyorsa ya kendine ya da karşısındakine güvenmiyordur. Bunun hoş görülecek bir tarafı yok bu duruma karşı duruşunuz net olmalıydı. Sizin kendinizi geri çekmelerinizle iyice tepenize çıkmış, kendini haklı görür olmuş. Yazdıklarınıza göre sizi resmen eziyor. Böyle sevgi mi olur? 20 yaşında evlenince sağlıklı bir ilişki beklenemiyor ki.Haklısınız ben çok mu iyimser düşünüyorum. Çok üzülüyorum normalde böyle bir insan değil onu anlamaya çalışıyorum. Insan kıskanınca gerçekten ne yapacağını şaşırıyor onu bu konuda anlıyorum sadece. Ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Ya esisin sen onun bi eşyası değil sen her kendini geri cektiginde başka şeyler mi düşünecek.Normalde yaptigi birsey degil ben kendimi geri çektim biraz o da buna alışık olmadığı için başka şeyler düşünmüş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?