Çok bunaldım uzun ama derdimi paylaşmak istedim

Şahsen ben eşime ailemle ilgili yaşadığım hiç bir sorunu anlatmadım anlatmam da. Ailedir sonuçta atsan atılmaz. Böyle yaparak kendinizi kimsesiz ilan etmişsiniz. Sizin herşeyden önce kendiniz vardınız dim dim ayakta durup eşinize şikayet yerine herşeye kulağınızı kapatıp hayatınıza bakmalısınız

Merhaba öncelikle yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm.. baştan sona okudum ve ben size inanıyorum.. hepimiz biseylerle sinaniyoruz siz de kötü insanlarla sınaniyorsunuz..ama kendinizi onlar gibi lekelemeyin lütfen.. önce insan olduğunuz için sonrada anne olduğunuz için kendinize değer verin aksi halde bu psikoloji de kalırsanız yeni girdiğiniz ortamlardan da bu kötü talih sizin inancınız yüzünden devam edebilir..eşiniz ailesini kirmasin ama kirmayacağım diye asıl ailesini de savunmasız bırakıp dağılmasına izin vermesin..annesi yalan konuşsa ona sen yalancısın demeyeceği gibi demedigi gibi size de reva görmesin.neticede asıl ailesi sizsiniz..

Allah kolaylık versin hayatın zorluklarla dolu olmuş ama namaz kılıyor musun bilmiyorum ama kılmıyorsan namaza yönel bol bol dua et Allah her zaman bizimle beraberdir her şey düzelir inşallah Allah bol sabır ve ferahlık versin kim ne derse desin senin kalbin doğru mükafatını alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…