Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan yeni etkinlik aktivite kitapları arıyorum ya benim yandı öneri olurda seve seve kabul ederim

Valla okul kurtarıyor sanırım, kalan vakitte de annemin evinde köşe dolabı oyun evi yaptılar, lego ve sokaklar bu ara ise yarıyor
Birde hasta ise -hafta 7 bizimkiler 8 gün hasta olur oldu- kitap okutuyor uyuyor

Çocuğun yanında bir defa bile kavga etmedik. Özellikle dikkat ederiz.zaten sıkıntı orada çocuk uyanıkken eşimle sesimizi bile yükseltip konuşmadığımız için birikiyor. Çocuk uyuyunca ben istiyorum ki gerekirse kavga edelim ama eşim sohbet bile etmiyor

Bu cümleyi ben kurmadım. Yorum yaptığım bayan yazmıştı.
tüm sayfaları ve tüm cevapları okuyunca aklıma gelen tek şey çocuğunuza fiziksel olarak bir zarar vermiyorsunuzdur umarım? gece ağlıyor uyumuyor diye ? eşin bağırınca hırsını çocuktan çıkarmıyorsun değil mi ? 3 yaşında 1 çocuğa fiziksel şiddete baş vurmuyorsunuz değil mi? birde neden öğretmenlik mesleğini seçtiniz sebeb neydi ?

Sanki yenidogan idare edermis gibi bahsetmissiniz cocuktan. 3 yasinda cocuk kendi odasinda uyur uyaninca kalkar gelir. Aglasa da uzuuun uzun aglamaz. Bence esiniz bunlari bahane ediyo. Ve evet o laminantlari istedigi yerone sokabilir terbiyesiz
Ya uzun uzun ağlamaz kısmında nasıl bu kadar eminsiniz.Benim çocuğum ağlıyor. Gece gündüz hiç susmadan.O derece ki.komsu mesaj atmıştı. Bir yeri mi yandı ne oldu diye.Bazi gece ler balkona çıkarıp hava aldırmadan susmuyor.

Bağırmiyorum bile. Hatta alt komşum bu konuda şahittir. Ben o kadar sabredemem diyor.gecen yıl yüzümde zona çıktı. Bütün dişlerim sıkmaktan ağrıyor. Zonanin çıktığı yer delik kaldı çenemde.

Istisna illa ki vardir ama 32 yasindayim ilk defa 3 yasinda gece uzun uzun aglayan cocuk goruyorum. Yanlis anlamayin elbette garipsemiyrum ne haddime.

İlk sayfada yazmis olmaliyim. Verilen tum cozum yollarina ot tikar kendisi.

Sevgisiz bir adamla evliligini mukemmel diye yorumlar, cocugu maddi ve manevi yuk olarak gorur.

He bir de gelmis gecmis en zor cocuktur kendisi. Elleriyle yavrucagi ne hale getirdigini zerre sorgulamaz.

Tam bir koca koylu.

Konu sahibi gece kaç kere uyanıyor baby
Ortalama 4. Bunlar tabii ki herhangi hastalık vs olmadığı zamanlar. Gece beslenmesi falan yok.Hatta yatmadan 2 saat önce yeme işi bitiyor. İdrar tahlili de yapıldı. İki üç dönüyor ağlamaya başlıyor.O an anında müdahale edersem ,yani konuşuyorum sessizce ,elini tutuyorum uykuya dalıyor. Ama uyku az açılıp ağlama artarsa fırtınaya dönüşüyor

Geçmiş olsun zona bende geçirdim zor bir hastalık yaza denk geldi çay molasında gidip tuvalete gömleğimi çıkartıyordum
Malum sıkıntı üzüntü peşine gelişen bir hastalık
demekki ciddi stres altındasın önce bunu çözmen lazım ilk çocuğumun kulağındaki kaşıntıyı keşfetmemiz iki yılı buldu sonrada ağlamak huy oldu bu durum dört yaşına kadar sürdü
Ben işten gelince çocuğa fiziksel aktivite yaptırarak aştım yaz ayında park kış ayında evde bir dene istersen büyürken de vücut gelişimine katkısı oldu

Benim oğlum da böyle 2 kere uyanıyor sebepsiz aynen ağlıyor

Ne kadar yaramaz da olsa çok tatlı seninki!!!
Maşallah!

Ne kadar yaramaz da olsa çok tatlı seninki!!!
Maşallah!
Ya teşekkür ediyorum lalecim evet gerçekten beni üzüyor yoruyor ama neyse ki sağlıklı iyi şuan ben yemek yapıyorum Oda kendi yemeğine yemek yapıyormuş

Eklentiler

• image.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 71
Allahtan bizim aşağıda kafe var. Sahipleri bizi iyi tanıyor. Onlara seslenirim öyle bir durum olsa.
Dusunmek bile istemiyorum
Bizimki direk bahceye bakiyo
Asagi atlarim kisadan oldu bitti gitti tertemiz is
Panik yok stres yok

Yüksek hassasiyet diyorlar almanyada, türkce tanimi ne bilmiyorum. Arastirin isterseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…