-
- Konu Sahibi mermaid2608
Şuan yeni etkinlik aktivite kitapları arıyorum yabenim yandı öneri olurda seve seve kabul ederim
Çocuğun yanında bir defa bile kavga etmedik. Özellikle dikkat ederiz.zaten sıkıntı orada çocuk uyanıkken eşimle sesimizi bile yükseltip konuşmadığımız için birikiyor. Çocuk uyuyunca ben istiyorum ki gerekirse kavga edelim ama eşim sohbet bile etmiyorÇocuğunuzun böyle olmasının sorumlusu sizsiniz. Belliki korkak ve pasif olmuş çocuk sürekli kavga olan bir ortamda. Yazık üzüldüm. Benimde bir oğlum var bir çocuk ne kadar zor olabilecekse o kadar zor bir çocuk yazsam sayfalar sürer. Ama ne olursa olsun gün sonunda koşa koşa geldiğim yer onun yanı, onun kokusu. Tek başına bakarsak katil oluruz lafını hangi akıl vicdanla kurdunuz ya? Keşke size hiç nasip olmasaymış o yavru. Şimdi istediğiniz psikoloğa götürün bakalım toparlayabilecek misiniz yazık sizin
tüm sayfaları ve tüm cevapları okuyunca aklıma gelen tek şey çocuğunuza fiziksel olarak bir zarar vermiyorsunuzdur umarım? gece ağlıyor uyumuyor diye ? eşin bağırınca hırsını çocuktan çıkarmıyorsun değil mi ? 3 yaşında 1 çocuğa fiziksel şiddete baş vurmuyorsunuz değil mi? birde neden öğretmenlik mesleğini seçtiniz sebeb neydi ?Bu cümleyi ben kurmadım. Yorum yaptığım bayan yazmıştı.
Ya uzun uzun ağlamaz kısmında nasıl bu kadar eminsiniz.Benim çocuğum ağlıyor. Gece gündüz hiç susmadan.O derece ki.komsu mesaj atmıştı. Bir yeri mi yandı ne oldu diye.Bazi gece ler balkona çıkarıp hava aldırmadan susmuyor.Sanki yenidogan idare edermis gibi bahsetmissiniz cocuktan. 3 yasinda cocuk kendi odasinda uyur uyaninca kalkar gelir. Aglasa da uzuuun uzun aglamaz. Bence esiniz bunlari bahane ediyo. Ve evet o laminantlari istedigi yerone sokabilir terbiyesiz
Bağırmiyorum bile. Hatta alt komşum bu konuda şahittir. Ben o kadar sabredemem diyor.gecen yıl yüzümde zona çıktı. Bütün dişlerim sıkmaktan ağrıyor. Zonanin çıktığı yer delik kaldı çenemde.tüm sayfaları ve tüm cevapları okuyunca aklıma gelen tek şey çocuğunuza fiziksel olarak bir zarar vermiyorsunuzdur umarım? gece ağlıyor uyumuyor diye ? eşin bağırınca hırsını çocuktan çıkarmıyorsun değil mi ? 3 yaşında 1 çocuğa fiziksel şiddete baş vurmuyorsunuz değil mi? birde neden öğretmenlik mesleğini seçtiniz sebeb neydi ?
Istisna illa ki vardir ama 32 yasindayim ilk defa 3 yasinda gece uzun uzun aglayan cocuk goruyorum. Yanlis anlamayin elbette garipsemiyrum ne haddime.Ya uzun uzun ağlamaz kısmında nasıl bu kadar eminsiniz.Benim çocuğum ağlıyor. Gece gündüz hiç susmadan.O derece ki.komsu mesaj atmıştı. Bir yeri mi yandı ne oldu diye.Bazi gece ler balkona çıkarıp hava aldırmadan susmuyor.
Sabahtan beri yazılan mesajlar verilen cevaplar maalesef sadece yok öyle değil, yok böyle değil zart zurt. Asla anlatmak istediğimiz, destek olmaya uğraştığımız konular konusunda olabilir bir de öyle deneyim gibi bir cevap görmedim.
Ortalama 4. Bunlar tabii ki herhangi hastalık vs olmadığı zamanlar. Gece beslenmesi falan yok.Hatta yatmadan 2 saat önce yeme işi bitiyor. İdrar tahlili de yapıldı. İki üç dönüyor ağlamaya başlıyor.O an anında müdahale edersem ,yani konuşuyorum sessizce ,elini tutuyorum uykuya dalıyor. Ama uyku az açılıp ağlama artarsa fırtınaya dönüşüyorKonu sahibi gece kaç kere uyanıyor baby
Bağırmiyorum bile. Hatta alt komşum bu konuda şahittir. Ben o kadar sabredemem diyor.gecen yıl yüzümde zona çıktı. Bütün dişlerim sıkmaktan ağrıyor. Zonanin çıktığı yer delik kaldı çenemde.
Benim oğlum da böyle 2 kere uyanıyor sebepsiz aynen ağlıyorOrtalama 4. Bunlar tabii ki herhangi hastalık vs olmadığı zamanlar. Gece beslenmesi falan yok.Hatta yatmadan 2 saat önce yeme işi bitiyor. İdrar tahlili de yapıldı. İki üç dönüyor ağlamaya başlıyor.O an anında müdahale edersem ,yani konuşuyorum sessizce ,elini tutuyorum uykuya dalıyor. Ama uyku az açılıp ağlama artarsa fırtınaya dönüşüyor
Ne kadar yaramaz da olsa çok tatlı seninki!!!Oğlanın bir kitabı vardı 1.5 yaşında kv eline almış hayvanları çalışıyor ne yapıyorsun anne diyorum diyor ki soruyor anında cvp vermezsem veya yanlış söylersem sinirlenip bana bağırıyor diyor
Allahtan bizim aşağıda kafe var. Sahipleri bizi iyi tanıyor. Onlara seslenirim öyle bir durum olsa.Ay cok korkunc ya ben panik olurdum oyle bi durumda heralde direk balkondan atlardim
Ya teşekkür ediyorum lalecimNe kadar yaramaz da olsa çok tatlı seninki!!!
Maşallah!
Dusunmek bile istemiyorumAllahtan bizim aşağıda kafe var. Sahipleri bizi iyi tanıyor. Onlara seslenirim öyle bir durum olsa.
Soyle bir farklılık var.Su an 33 aylık ama 1 den 100.e kadar sayıyor.1 yaşında yaptığımız şeyleri anlatıyor .Örneğin o 14 aylıkken ağaçtan yavru kedi kurtarmıştık. Aynı yolda aynı ağaca gelince hep anlatıyor. Geçen sene gittiğimiz bir mekana gittik, ben küçükken burada su birikintileri vardı ben içinde oynamıştım siz de çay icmistiniz dedi.Aynen doğru. Bu aralar harflere taktı. Sürekli yazılı her şeyi okutuyor. Kitapta pizza yazıyordu.Disaruda aynı yazıyı.gorunce tanıyor.Takintijaru yok.
Allahım korusun.Dusunmek bile istemiyorum
Bizimki direk bahceye bakiyo
Asagi atlarim kisadan oldu bitti gitti tertemiz is
Panik yok stres yok
Rica ederim.Ya teşekkür ediyorum lalecimevet gerçekten beni üzüyor yoruyor ama neyse ki sağlıklı iyi şuan ben yemek yapıyorum Oda kendi yemeğine yemek yapıyormuş
Teşekkür ediyoruz darısı başınızaRica ederim.
Ooooo her ikinizin de ellerinize sağlık.