Kıyamam yaaa

cnm kilo alınca horlama oluyor evet , bence herseyi bir tarafa bırak acilen bir pilatese ya da spor salonuna git , ayrı uyumak evliliği ve ilişkileri sarsıyor bence , benim evliliği sorarsan çocuk sonrası ilk zamanlar berbattı, sürekli eşime saldırıyordum stresten , depresyondan, çok şükür o günler geçti, kızım 1 buçuk yaşında çok hareketlendi ve sürekli beni istiyor, gece uyurken tam ortamızda yatıyor, beşiğe koyuyorum hoppp bizimki ayakta , mecburen yanıma alıyorum, cinsel hayat desen eşimle evde köşe kapmaca oynuyoruz resmen , kızımın görmediği her yerde mevzuyu oraya getiriyor lakin kızım bensiz durmadığı için yarım kalıyor, eşim de kızımı oyuncakla falan ikna edip o şekilde yanıma gelebiliyor resmen adamla evde kaçak göçek görüşür olduk , randevulaşıyoruz bazı özel anlar için fakat ya uyuya kalıyoruz ya da kızım ağlıyor beni istiyor , misal 2 gün önce saat 9 üçümüz yatağa girdik kızım ikna olup uyusun diye güya kızımızı uyutup takılacaktık ama bil bakalım ne oldu

Üçümüz de uyumuşuz yorgunluktan, gözümüzü açtığımızda sabah olmuştu bile

Çok yorgunuz ama mutlu sayılırız, kızımız hayatımızın tam ortasına oturdu resmennnn

en kibar haliyle anlattım bence

Allah yardımcımız olsun , çok yorucu geçiyor hayatımız , hep bi koşturmaca , kilo konusuna gelince ben kiloları verdim ama birkaç kilo daha versem daha iyi olabilir, acilen kilo sorununa çözüm bulmalısın bu arada eşin gerçekten iyi bir insan ...