Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu biliyorum ama kişisel tercih gereği izlesin istemiyorum.Illaki izleyecekler demiyor psikologlar.Izleyebilir diyor

Tamamen medya yasağı olan çocukların yaşıtlarıyla sosyalleşemediği ile ilgili araştırmalar var. Ki bence biraz mantıklı, o dönem gündemde olan konular hakkında bir fikirleri olmuyor. Güncel moda anlayışını, konuşma tarzını vs almıyorlar. Siz neyseniz onlar da birebir o oluyor.

Gerçi şuan çok küçük sizin kızınız ama ilerisi için bir bilgi olarak dursun bu da burada.

benimki kakalı bezle durucam değiştirme diyor

Daha küçükken onu de denedi. Değiştirme bezimi ama tuvalete başlamadan önce. Senin bedenin istemezsen değiştirmem dedim. İki gün sonra pişik oldu canı da çok kıymetlidir bir daha asla kakalı bezle durmadı. Benim oğlum ciddi anlamda korkuyormus. Bana sarıldı filan kak yaparken

10 yıldan uzun süren vajinismus olur mu? O vakit tek sorunun kukuna bir şey girmemesi olamaz sadece. Cinsellik algında sıkıntı vardır ya da aseksüelsindir. Konu sahibinin durumunda biri için doğal bir tepki, cinsellik sorunu diye bir şey yoktur onlar için, cinsellik de nedir, gerekli değildir ki, olmadan da yaşanır.

Psikolojik / psikiyatrik destek konusunda zamanin otesinde cevaplari vermisti aslinda.

Bütün tatillerini kocasının köyünde geçiren kadın bize Türk kafası dedi sjsjsjsj
evli değilim
evleneyim gelinlik giyeyim diye hiç hevesim olmadı ama evlensem giyerim düzgün bir şey- mezun olurken de cübbe giydim, hastaneye giderken ona göre yola giderken ona göre nasıl giyiniyorsam...ekstrem bir şey olmadıkça kotla neden nikah kıyayım?
evlilik çok şey değil de çocuk mu yapsam diye düşünüyorum sık sık -çünkü yaş. bebek çok seviyorum. çk da güzel bakardım olsaydı.

e ben köyde doğdum. büyüdüm. neredeyse her sene de birkaç gün giderim. kardeşimin dedelerimin bir dünya sevdiğimin mezarı orada. 3-5 de kuzen muzen görür gelirim. ama tatillerimi mümkünse y.dışında geçiririm.

evimde hiç TV olmadı. senelerdir evim var.
duvardan duvara şekilde sevişemedim adamla evlenmeyi/ilişki yürütmeyi hayal edemiyorum. 20 -25 yaşlarında evlilik kafasında olsaydım bakire evlenmiş olurdum.

falımda ne kafası çıkıyor bu durumda benim?

maalesef onu da denedim işe yaramadı

sonda takılması için de anestezi isteyecem demiş.

hadi kendisi aseksüel olsun. adam buna nasıl razı olur? ya %100 uyumlulular aseksüellikte ?
ya da
kadın vücuduyla ve cinsellikle ilgili aşırı sorunlu bir insan olmasına karşın
eşinin buna rağmen evlenmiş (belki bilmeden evlendi adam) ve evli kalıyor olması eşine karşı verdiği tüm tavizlerin alttan almaların sebebi olabilir?

ay bilemedim.

Ne kafası olduğunuzu Tivoli'ye sormanız lazım, kafa konusunda kendisi bilirkişidir. Ama o da gitti ya.

Konu sahibinin neden üyeliği iptal edilmiş merak ediyorum sizler gibi ruh haline sahip olamadığı için mi analık konusunda hayal kırıklığı olduğu için mi yoksa körü körüne sizin gibi düşünmek hissetmek analığın olumsuz duygu ve yanlarını içinde yaşamayıp kınanmamak için içinde yaşamayıp paylaştığı İçin mi?

Bi konuda da şunu yazmış bakın ne kadar çözüm odaklı bir birey buralarda

Cevap veriyorum: E şıkkı; hicbiri.

Kocasini eve baglamak icin zerre analik duygusu tasimadigi halde 15 yil sonra bebek yapmaya karar veren ama hamileliginde dahi depresyonunu farketmesine ragmen destek almak yerine “Bebek’de 3-5 tur atarim” sarkisini rehber edinip kendini sahilde turlamanin daha iyi olduguna inandirdigi; buraya yazan 170 uyenin 168’inin kendisine destek almasini salik vermesine daha fazla sacma cevap veremeyecegini gecmis yorumlari da ortaya cikinca kendi istegiyle uyelik iptali yaptirdigi icin.

“Cocuktan sonra kaybedilenler” diye actigi konu kulliyen yalan; zira her sey cocuktan once yasanmis.

Su iki alintiladigim mesajlar yeterli gelir umarim.

Yazilana kadar alintilamak istememistim. Lakin Ayse konu sahibinin adeta kabul edilmeyen duasi.

Psikolojik / psikiyatrik destek konusunda zamanin otesinde cevaplari vermisti aslinda.

Bu
Ben bunu görmedim hiç. Gayet ilk denemede oldu diyordu hep vajinusmus muymuş gerçekten

Analık? Allah aşkına gösterin, bu konudaki analık nerde? Konunun başlığı bile çocuğu suçluyor, çocuktan öncesine bin özlem dolu. Çocukla ilgili bütün tavsiyelere kulak tıkadı, bin bahane buldu, bazen de inceden alaya aldı. Ne zaman birileri çocuktan önce de kocası ile bal börek olmadığını, kocasının ona karşı sevgisizliğini hatırlattı, orda topukladı konu sahibi. Çocuk konusunda epey soğukkanlı ve kendine güven doluydu. Koca dedik can damarına bastık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…