- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
-
- Konu Sahibi mermaid2608
- #1.481
Bunu biliyorum ama kişisel tercih gereği izlesin istemiyorum.Illaki izleyecekler demiyor psikologlar.Izleyebilir diyor
benimki kakalı bezle durucam değiştirme diyor
10 yıldan uzun süren vajinismus olur mu? O vakit tek sorunun kukuna bir şey girmemesi olamaz sadece. Cinsellik algında sıkıntı vardır ya da aseksüelsindir. Konu sahibinin durumunda biri için doğal bir tepki, cinsellik sorunu diye bir şey yoktur onlar için, cinsellik de nedir, gerekli değildir ki, olmadan da yaşanır.bu konunun en başında daha belki ilk sayfada bile olabilir
tüm gün çocuk bakıyorsunuz ayrı uyuyorsunuz siz ne ara sevişiyorsunuz, demiştim
ilk açıldığı zaman asla cinsellikle ilgili hiçbir şeye cevap vermedi, sonra konu dallandı budaklandı. başta konu sahibini bilmiyordum, sonrasında bana buradan ulaşılabilircek biri gibi gelmedi.
ama takmıyordu hiç yani cinsellik konusu sorulmamış yazılmamış gibi davranıyordu sonra niye sorun (!) etti bilemiyorum
Tam benim konum. 15 yıl çocuk istemedim. 39 yaşındayım. Öğretmenim. Okulda arkadaşlar acayip bir psikolojik baskı yaptılar. Sen isteyince mi olacak, ileride çok pişman olacaksın. Ben de onların gazına geldim. İlk deneme de hamile kaldım. Ama kalbi atmadı. Bu defa bende hırs oldu. Üç ay sonra tekrar denedim. Yine hamile kaldım. Salı günü sezeryanum var. Peki sonuç :aşırı mutsuzum, her gün ağlıyorum. Bebek ile aramda henüz duygusal bir bağ oluşmadı. Televizyonda bebek gördükçe daha da mutsuz oluyorum. Neden gaza geldim, nasıl böyle bir hata yaptım hiç bilmiyorum. Kalp atışı duyunca, ultrasonda görünce, hareket edince seveceksin dediler. Hayır sevmedim. Şimdi de doğunca seveceksin diyorlar. O kadar korkuyorum ki sevmemekten. Eğer benim gibi gerçekten istemiyorsanız sakın yapmayın. An itibariyle bütün yaşama sevincim, aldığım keyifler bitti. Müzik bile dinlemek istemiyorum. Doğunca ne olacak hiç bilmiyorum.
Görüşmedim. Şu saatten sonra yapacak hiçbir şey yok. Demek ki olmayınca olmuyormuş. Kendimi çok telkin ettim. Çok araştırdım bu konuyu. Yani şu dakikadan sonra bana hiçbir şey çare değil. Allahtan eşim anlayışlı. Sadece salı günü doğsun, gerisini ben hallederim diyor. İçimi rahatlatan kısım bu. Sorsanız deli gibi merhametliyimdir.Kedi köpek için canımı veririm. Ama çocuk için aynı olmadı.
Psikolojik destek almak daha çok rahatsız eder beni. Kendimi tanıyorum çünkü. Kendi beynimi önce alıştırmam lazım. Dışarıdan yardımla olmaz kesinlikle. Bi de şu anda böyle bir psikolojik desteğe ayırabilecek para da yok. Devlet hastanesinden yardım alın deseniz git gel nerden baksan 2-3 saat, o 2-3 saati sahilde yürüyüş yaparak harcasam daha iyi gelir
Anlayışlı eşe bakar mısınız, doğuran karısı ile ilgilenmek için salı günü doğurmasını şart koşuyor.Psikolojik / psikiyatrik destek konusunda zamanin otesinde cevaplari vermisti aslinda.
Sezaryen icin alinan gun o.Anlayışlı eşe bakar mısınız, doğuran karısı ile ilgilenmek için salı günü doğurmasını şart koşuyor.
Ya bir sıkıntı olsaydı, erkenden sezaryen olması gerekseydi? Adam gelmeyecekti doğuma sanırım.Sezaryen icin alinan gun o.
Tam bir “Madem biliyorsun midenin* huyunu, niye ictin tursunun suyunu” vakasi.
Parkenin kime girdiği belli degil, sordum soylemedi. Bu konuda parkeden bi aciklama bekliyorum artikDaha dogrusu parkeyi eş kendi götüne sokuyor konu sahibesi de durumu izleyip, susuyor felan filan inter milan.
Ya bir sıkıntı olsaydı, erkenden sezaryen olması gerekseydi? Adam gelmeyecekti doğuma sanırım.
evli değilimBütün tatillerini kocasının köyünde geçiren kadın bize Türk kafası dedi sjsjsjsj
maalesef onu da denedim işe yaramadıDaha küçükken onu de denedi. Değiştirme bezimi ama tuvalete başlamadan önce. Senin bedenin istemezsen değiştirmem dedim. İki gün sonra pişik olducanı da çok kıymetlidir bir daha asla kakalı bezle durmadı. Benim oğlum ciddi anlamda korkuyormus. Bana sarıldı filan kak yaparken
sonda takılması için de anestezi isteyecem demiş.10 yıldan uzun süren vajinismus olur mu? O vakit tek sorunun kukuna bir şey girmemesi olamaz sadece. Cinsellik algında sıkıntı vardır ya da aseksüelsindir. Konu sahibinin durumunda biri için doğal bir tepki, cinsellik sorunu diye bir şey yoktur onlar için, cinsellik de nedir, gerekli değildir ki, olmadan da yaşanır.
Ne kafası olduğunuzu Tivoli'ye sormanız lazım, kafa konusunda kendisi bilirkişidir. Ama o da gitti ya.evli değilim
evleneyim gelinlik giyeyim diye hiç hevesim olmadı ama evlensem giyerim düzgün bir şey- mezun olurken de cübbe giydim, hastaneye giderken ona göre yola giderken ona göre nasıl giyiniyorsam...ekstrem bir şey olmadıkça kotla neden nikah kıyayım?
evlilik çok şey değil de çocuk mu yapsam diye düşünüyorum sık sık -çünkü yaş. bebek çok seviyorum. çk da güzel bakardım olsaydı.
e ben köyde doğdum. büyüdüm. neredeyse her sene de birkaç gün giderim. kardeşimin dedelerimin bir dünya sevdiğimin mezarı orada. 3-5 de kuzen muzen görür gelirim. ama tatillerimi mümkünse y.dışında geçiririm.
evimde hiç TV olmadı. senelerdir evim var.
duvardan duvara şekilde sevişemedim adamla evlenmeyi/ilişki yürütmeyi hayal edemiyorum. 20 -25 yaşlarında evlilik kafasında olsaydım bakire evlenmiş olurdum.
falımda ne kafası çıkıyor bu durumda benim?
Parke: Allahınız varsa sokmazsınızParkenin kime girdiği belli degil, sordum soylemedi. Bu konuda parkeden bi aciklama bekliyorum artik
Bi konuda da şunu yazmış bakın ne kadar çözüm odaklı bir birey buralardaSıcaklar, depresyon değil bence.Büyüyor,değişiyor. Siz de ona ayak uydurursanız daha kolay olur. Mesela benim kızım 17 ay gündüz bebek arabasında uyudu. Bir de pandemiye denk geldi. 17. Ay sonunda bir gün bebek arabasında uyumadı. Hemen tarz değiştirdik. 18. Ayda bebek arabasında oturmayı reddetti. Gidip ebeveyn kontrollü bisiklet aldık. Yani değişimlerine direnmedik.İnanın ki iyi yada kötü her huy değişimi geçici
Konu sahibinin neden üyeliği iptal edilmiş merak ediyorum sizler gibi ruh haline sahip olamadığı için mi analık konusunda hayal kırıklığı olduğu için mi yoksa körü körüne sizin gibi düşünmek hissetmek analığın olumsuz duygu ve yanlarını içinde yaşamayıp kınanmamak için içinde yaşamayıp paylaştığı İçin mi?
Yazilana kadar alintilamak istememistim. Lakin Ayse konu sahibinin adeta kabul edilmeyen duasi.
Psikolojik / psikiyatrik destek konusunda zamanin otesinde cevaplari vermisti aslinda.
Ben bunu görmedim hiç. Gayet ilk denemede oldu diyordu hep vajinusmus muymuş gerçektenHer yoruma sakin sakin cevap yazan tivoli, cinsellik problemi ortaya konulunca uyelik iptali yapmis. Sevismenin s'sini burada okumaya bile tahamulu yoksa demek ki...
Hayir ben daha once 20 sene boyunca tatile gitmemelerine takilmistim ama saglikli bir cinsel hayat oturtmamis olmalarindan sonra o hicbir sey geldi. O zaman niye evlenmisler ve niye 20 senedir evliler hala, gercekten KK'da hic anlayamadigim bir cift.
Analık? Allah aşkına gösterin, bu konudaki analık nerde? Konunun başlığı bile çocuğu suçluyor, çocuktan öncesine bin özlem dolu. Çocukla ilgili bütün tavsiyelere kulak tıkadı, bin bahane buldu, bazen de inceden alaya aldı. Ne zaman birileri çocuktan önce de kocası ile bal börek olmadığını, kocasının ona karşı sevgisizliğini hatırlattı, orda topukladı konu sahibi. Çocuk konusunda epey soğukkanlı ve kendine güven doluydu. Koca dedik can damarına bastık.Konu sahibinin neden üyeliği iptal edilmiş merak ediyorum sizler gibi ruh haline sahip olamadığı için mi analık konusunda hayal kırıklığı olduğu için mi yoksa körü körüne sizin gibi düşünmek hissetmek analığın olumsuz duygu ve yanlarını içinde yaşamayıp kınanmamak için içinde yaşamayıp paylaştığı İçin mi?