- 5 Mart 2024
- 515
- 518
- 23
Böyle kandırıyolar işteBende yaşında ayırıcam yaza şuan 7 aylık işte 10 12 arası canım. Bende bazen özgürlüğünü kıskanıyorum o da şey diyor ben cennetlik değilim ama sen cennetliksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle kandırıyolar işteBende yaşında ayırıcam yaza şuan 7 aylık işte 10 12 arası canım. Bende bazen özgürlüğünü kıskanıyorum o da şey diyor ben cennetlik değilim ama sen cennetliksin![]()
Horlaman ya yorgnluktan yada uyku apnesi var mutlaka araştır. Sonra nefes darlıgına ceviriyor kilo verince de kesilebilir. Allah ta başka dert tasa vermesin zaten. Böyle evlilik herkese nasip olmazSelam kızlar nasılsınız ? Evliliğimin 5. Yılı. 7 aylık kızım var dünya tatlısı. Eşimle evliliğimizi düzene koyduktan sonra anne baba olmaya karar verdik. Yedik içtik gezdik.
Hep derdim çocuk evliliği etkilemez ya abartıyorlar diye öyle olmuyormuşgenel olarak bakmak gerekirse bir sorunum yok eşim sabah 6 da kalkıp 2 saat yol gidiyor eve gelmesi en erken 7 buçuk. 6 gün çalışıyor bazen ayda bir gün izni oluyor. Detay veriyorum çünkü bir konuda fikir alacağım.
Senden hiçbir şey istemiyorum keyfine ve kızımıza bak dedi. Pazar günü tüm evi süpür paspas yapıyor. Eksikleri alıyor. Çamaşır atıyor. Kızımızın yatağıno değiştiriyor duşunu aldırıyor tırnaklarını kesiyor hiç oturmuyor diyebilirim. Akşamları da keza evi topluyor ütüsünü yapıyor işyerinde yiceklerini hazırlıyor kızımın altını değiştiiyor giydiriyor seviyor ben uyuturkende dağınıklığı topluyor.
Babalık görevi olarak bakıyorum kızın çok seviyor senii diyerek mutlu olmasını sağlıyorum. Cinsel hayatımızda gayet iyi. Bana ilgisi de değişmedi gerçi kızından pek gözü görmüyor da neyse :) gelelim probleme.
Kilo aldım. Horlamaya başlamışımm. Eşim uyuyamadığını söyledi. Kendi horlamamada uyanıyorum bazen. Birlikte uyusakta beni dürtmek zorunda kalıyor. Uyanıyorum uyuyorum yine horluyorum. Eşimde salona gidiyor uykusu çok hafif kızım dönse yatakta ona bile uyanır. Düzenimiz oturmuştu yenidoğan döneminde dikişlerimden yatağa çıkamıyordum birlikte uyuyorken horlama işi çıktı bi kaç aydır hala horluyorumneden horluyorum inanın bilmiyorum. Çocuğuda sen uyandırıyorsun diyor. Gece 1 olmuş dalamadım horlamana 5 saat sonra kalkıcam 2 araba değiştiricem sanada yârdım ediyorum bırakta uyuyayım diyor. Bazen haklısın desemde bazen uyu horlasamda ne var diyorum. Geliyor uyuyamadığı için tekrar gidiyor. Çocuk sorumluluğundan kaçan biri değilim işe gidiyorum uyumam lazım diyor. Gece çocukla alakalı sorun çıktığında yardımcı olur uyutur alır sen dinlen der ama inanın bilemedim. Horlamamı nasıl engellerim kocam doğrumu yapıyor yanlış mı bu bebeler ne zaman oda ayırıp kesintisiz uyuyor biz ne zaman zayıflayacağız kafamda deli sorular. Eşiim geceden aldığı enerjiyle kızımı bırak bana spora git gezmeye git diyor adamı zorla yatırsam işten gelince bayılcak kafam allak bullak oldu. Yatak ayırılmasına karşıyım doğru bulmuyorum ama bu durumda ne yapılabilir. Kızımda uyanıyor horlama sesime
![]()
Ben olanı söylüyorum bak gör dediğim olur biraz dikkat et . Eşit sorumluluk alın erkekler kaldıramıyor böyle şeyleri kadınlar kadar güçlü değiller
Bu tamamen benim fikrim esila eşit olduklarına pek inanmıyorum . Adam günde 2 saat yol gidiyormuş bu baştan yorgunluk zaten .Konu sahibi de bi zahmet bi Kbb gitsin bi fedakarlık göstersinKatilmiyorum tuce cocugum yok fakat bana engel olan saglik sorunlarim var. Temizlikten tut aklina gelebilecek hersey de esime guvenebilirim bu en basta da boyleydi olay sorumluluk paylasma gerekliligi bu her ciftte farklidir ama normal olan ek yogun donemlerde cabalamaktir esitlik neye gore kime gore?
Adam yaptiklarindan mutlu, olmasi gerekeni yapiyor ailesi için cabaliyor bir doktora gorunsen iyi olur sunshine
Sende duzgun nefes alamadigin için dinlemezsin ve senin icinde kotu olur. Bu arada kozmetik marketlerde satilan nefes acici bantlari kullanabilirsin gayet ise yariyor. Sert burun bandi rahat nefes almani sagliyor.
Kız üzme beni bende kükrüyor gibi napıyım bilerek mi yapıyoruzBu eşler illa birlikte uyumalı zorunluluğu bana çok saçma geliyor, benim eşimde horlamiyor resmen kükrüyor ve evet küçükken kızımda eşimin horlamasına uyanirdi ben zaten hala eşimin horultusuna uyuyamayan insanım.
Çözümü herkes nolur yalnız uyusunda bulduk biz acayip huzurluyuz, kimse kimseyi dürtmüyor horultu sesi yok uykular daha kaliteli.
Eşiniz zaten türk baba standartlarına göre fazlasiyla yardimciniz salın adamıda rahat uyusun gece.
Aynı yatakta uyumadınız diye evliliginiz temelden sarsılmayacak merak etmeyin :)
bir de o evre var haklısınızHamilelikte bile etkilendi bizim ilişki
Yapacak bir şey yok asla eskiye dönmeyecek bence hayatımız evre evre değişiyor. Benim eşim de uzun çalışıyor ben muhtemelen bazı geceler ayrı yatardım. Horlama için dra gittiniz mibir de o evre var haklısınız
Bende size katılıyorum. Kadın olarak beyin olarak daha yorgunuz. Şuan çocuğun ek gıdasını düşünüyorum uykusunu uzatıyorum bir yandan kendim açım akşama yemek yapacağım ee bir de pislendim duş almam lazım. Çocuğumun kıyafetinide yerleştirmem gerekiyor. Çocuksuzda aynıydık. Benim gücüm yok diye tuvalet banyoyu o temizlerdi bastıra bastıra bende o ara mutfağı çamaşırsuyuyka temizlerdim. Evi güzel çektirdiği için o çektirir ama çamaşır katlamaz ben katlarım. Gayet açığız mesela mutfak sevmez eşim. Herşeyi yapıyorum ama sevmiyorum mutfağı yerleştirmeyi diyor tabağını kaldırır en fazla ya da benim işim varsa kötüysel toplar. Ben ne yapayım sen çok iş yaptın otur mu diyeyim. Yorgunsa zaten yapamıyor. Olması gereken bu. Ben ev işlerinde yardımcı erkeklerin babalık konusunda da iyi olduğunu dişünüyorum ikiside sorumluluk çünkü. Kuzenimin eşi evle alakalı birşey yapmaz sevmez yardımcı abla gelir ayda 2 3 kez ve eşi çocuk istemiyor babalık istemiyor. En doğal hakkı elbette ona göre evlendiler.Katilmiyorum tuce cocugum yok fakat bana engel olan saglik sorunlarim var. Temizlikten tut aklina gelebilecek hersey de esime guvenebilirim bu en basta da boyleydi olay sorumluluk paylasma gerekliligi bu her ciftte farklidir ama normal olan ek yogun donemlerde cabalamaktir esitlik neye gore kime gore?
Adam yaptiklarindan mutlu, olmasi gerekeni yapiyor ailesi için cabaliyor bir doktora gorunsen iyi olur sunshine
Sende duzgun nefes alamadigin için dinlemezsin ve senin icinde kotu olur. Bu arada kozmetik marketlerde satilan nefes acici bantlari kullanabilirsin gayet ise yariyor. Sert burun bandi rahat nefes almani sagliyor.
Ahahahah bende eskiye göre daha hırçınlaştım ya mesela. Biri anneliğimle çocuğumla alakalı yorum yapınca çok fena bozasım geliyorKızım 7 aylık. Bakıldığında hiçbir şey değişmedi, bakıldığında her şey değişti.![]()
Hayır başka sağlık problemlerim var kızımı anneme bırakıyorum uzun süre de bırakamıyorum ama kbbye randevu alacağım en kısa zamanda. Kiloda vermem lazım yaz geldiYapacak bir şey yok asla eskiye dönmeyecek bence hayatımız evre evre değişiyor. Benim eşim de uzun çalışıyor ben muhtemelen bazı geceler ayrı yatardım. Horlama için dra gittiniz mi
Bu tamamen benim fikrim esila eşit olduklarına pek inanmıyorum . Adam günde 2 saat yol gidiyormuş bu baştan yorgunluk zaten .Konu sahibi de bi zahmet bi Kbb gitsin bi fedakarlık göstersin
Sorma ya ama senn annesinnnn sen güçlüsün kafaları. Şimdi anladım neden çoğu kadının antidepresan kullandığını. Çocuk büyütmek çilekli pasta yapmaya benzemiyormuşBöyle kandırıyolar iştebir de şey var ‘çok iyi anne oldun’ hee canım hee sen de çok iyi baba ol tutan mı var
![]()
Önceden yok muydu?Hayır başka sağlık problemlerim var kızımı anneme bırakıyorum uzun süre de bırakamıyorum ama kbbye randevu alacağım en kısa zamanda. Kiloda vermem lazım yaz geldi
Aman dikkat edin çok yakın çocuklu arkadaşlarım git gide eşleriyle birbirlerine giriyorlar. İlerledikçe hakarete gidiyorlar. Yetmiyor küfür ve boğaz sıkmaya kadar geldi olay. Çok üzgünüm çoğu erkek sıkıya gelemiyor. Kolaylıllar diiyorum umarım herşey eskisi gibi olur..Ben de eskiden eşim sevmediğim şeyleri yaptığında görmezden gelirken şimdi bebekten sonra her şeye laf söylüyorum duramıyorum kendimi de hatalı görmeye başladım. Kaç kere konuşup barışıyoruz ama sonumuzun böyle olmasından korkuyorum. Ya da bazı şeyleri olduğu gibi kabul edicem öylece umursamayacağım artık. ben ona yapması gerekenleri söyledikçe o da bana eskisi gibi olmuyor.
Eskiden bebekler gibi sevildiğimi hissederken saçlarım okşanırken şimdi onu hissetmiyorum mesela cinsellikte bana yaklaşımını hiç beğenmiyorum, sürekli istekli ama çok duygusuz geliyor
Bende size katılıyorum. Kadın olarak beyin olarak daha yorgunuz. Şuan çocuğun ek gıdasını düşünüyorum uykusunu uzatıyorum bir yandan kendim açım akşama yemek yapacağım ee bir de pislendim duş almam lazım. Çocuğumun kıyafetinide yerleştirmem gerekiyor. Çocuksuzda aynıydık. Benim gücüm yok diye tuvalet banyoyu o temizlerdi bastıra bastıra bende o ara mutfağı çamaşırsuyuyka temizlerdim. Evi güzel çektirdiği için o çektirir ama çamaşır katlamaz ben katlarım. Gayet açığız mesela mutfak sevmez eşim. Herşeyi yapıyorum ama sevmiyorum mutfağı yerleştirmeyi diyor tabağını kaldırır en fazla ya da benim işim varsa kötüysel toplar. Ben ne yapayım sen çok iş yaptın otur mu diyeyim. Yorgunsa zaten yapamıyor. Olması gereken bu. Ben ev işlerinde yardımcı erkeklerin babalık konusunda da iyi olduğunu dişünüyorum ikiside sorumluluk çünkü. Kuzenimin eşi evle alakalı birşey yapmaz sevmez yardımcı abla gelir ayda 2 3 kez ve eşi çocuk istemiyor babalık istemiyor. En doğal hakkı elbette ona göre evlendiler.
Canım benim herkes mutlu olsun insallah. Başladım kilo vermeye. Eşim çocuğa bakıyor pazar sabahları ben 2 saat yürüyüp 1 saat yüzüyorum sabah 5 buçukta kalkıyorum hiç gözüme gelmiyor hava alıyorum. Akşam yetişirse yine yüzmeye gidicem o bakıcak en azından hareketim artsın daha kilo almayayım hemde kızıyla yalnız kaldıkça çok mutlu olmaya başladı ben bakıyorum kızıma duruyor babasıyım tabi ki ağlamicak diyor. Evde pilates yapıcaktım bebeyle nasıl akşam oluyor ben bilmiyorum şaştım kaldımYorumlara üzülmeyin siz başarırsınız ben buna inanıyorum. Eşiniz iyi biri yani diğer erkeklere göre daha özverili yapmış herşeyi bu yüzden tepkiler böyle. Hep böyle mutlu olun inşallah.![]()
Asla olsa eşim uyarırdı. Yani 5 senede toplasanız 3 5 keredir olur ya bazen birden uyursunuz horlarsınız 5 saniye geçer o misal. Şimdi durmadan horluyormuşum. Makine gibi. Dönemiyorumda yatakta çocuk uyuyor seni dürtüyorum kiyamıyorum beni bi sal diyorÖnceden yok muydu?