- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
- Konu Sahibi mermaid2608
Konu sahibi kızınıza gelişim için test yapıldı mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım.Teşekkür ediyoruz darısı başınıza
Ya evet sormayın. insanlar ben de dahil neler yazdık yok tek odağı çocuğun ne kadar zor ve evliliğin çocuk yüzünden böyle olduğuna bizi ikna etmek.İlk sayfada yazmis olmaliyim. Verilen tum cozum yollarina ot tikar kendisi.
Sevgisiz bir adamla evliligini mukemmel diye yorumlar, cocugu maddi ve manevi yuk olarak gorur.
He bir de gelmis gecmis en zor cocuktur kendisi. Elleriyle yavrucagi ne hale getirdigini zerre sorgulamaz.
Tam bir koca koylu.
GeçecekAmin inşallah canım.
Biz sürekli davul,zurna çalıyoruz!
Problem değil bizim için.Geçecek
Bak geçen gün evde bir sessizlik oldu o an bir gariplik olduğunu anladım koştum salonda açmaması gereken bir dolabı açmış suç üstü yaptım . Beni görünce anne bacağım acıdı diye ağlamaya başladı ama gördüm yani çarptığı filan yok sırf ben o an kızmayayım diye suçunu bastırdıProblem değil bizim için.
Sanatını icra ediyor kendisi.
Kıyamam ya…Bak geçen gün evde bir sessizlik oldu o an bir gariplik olduğunu anladım koştum salonda açmaması gereken bir dolabı açmış suç üstü yaptım . Beni görünce anne bacağım acıdı diye ağlamaya başladı ama gördüm yani çarptığı filan yok sırf ben o an kızmayayım diye suçunu bastırdı
Benimde bazen ağlama hissi geliyor bana ona sarılıp saçma sapan çocuk anne sus diyor hemenKıyamam ya…
Benim hâla gözlerim doluyor bahsederken bile…
Yok.Oyun terapisi için gittiğimiz uzman gerekirken yapacağım dedi ama aramadı bir daha bizi.Konu sahibi kızınıza gelişim için test yapıldı mı ?
Bende üniversite 3 te gezegenlerin yerini yanlış bildiğimi öğrendim dünyayı 4. sırada sanıyordum fjdjdjdn
kendimi gerizekalı hissettiğim bir gün daha xjdjzjn
neyse ben de burçların yerini sırasını filan biliyorum
Yani yapılsa iyi olur benceYok.Oyun terapisi için gittiğimiz uzman gerekirken yapacağım dedi ama aramadı bir daha bizi.
Yok.Oyun terapisi için gittiğimiz uzman gerekirken yapacağım dedi ama aramadı bir daha bizi.
Sessiz sessiz tatlı duran bebek diye birşey var mı bilmiyorum açıkçası . Duygu durumlarını dengelemeyi bilmediklerinden ağlıyorlar zaten. Evet konu sahibi eminim ki çok zorlanıyordur çok zor susmayan bebek birde insanlar dönüp dönüp bakıyor sanki birşey olmuş gibi bir yere gitmekte çok zor . Ama ya intihar ederim ya katil olurum gibi söylemler normal değil . Çünkü şu anlattıgi olayı annelerin bir çoğu farklı şeylerde yaşıyorlar .bir de 15 sene çocuk yapmamışlar.
bence de konu sahibi kocasına hastalıklı şekilde bağlı.
bir kere de dememiş ki çocuk çok istiyordum, ne biliyim yaşım geçiyordu anne olmak istedim yaptım...
hiç böyle bir beyanı yok (eski konuları bilmiyorum, var mı?).
tamam bebek doğunca dünya onun çevresinde dönüyor sanan annelere de kızıyorum aslında ama burada da daha değişik bir profil var. bebeği de doktor doktor gezdiriyor, ilgisiz değil aslında, bilinçsiz de değil. ama sanki bebek böyle sessiz sevimli şekr olsa aaa ne kadar güzel bebek dense başarı olacakmış gibi kocası da mutlu olacak tabii.
belki 15 senedir her istediği olan, her tatil memlekete götüren vs bir koca tipi evde bebek olunca tahtını (!) paylaşmadı?
İngilizceyi nasıl öğretinizÇocuğa ne verirsen onu alıyor.
Bunu şiddetle savunuyorum biraz geç, biraz erken ama alıyor.
Tüm gün etkinlikler yapıyordum doğduğundan itibaren, oyunlar oynuyordum sürekli ama sürekli.. ve karşılığını da görüyordum.
Asla çocuğum zeki diyemem o kadar etkinliği taşa yaptırsam dile gelirdi diyebilirim.. evim pis kaldı, yemeğim eksik oldu ama umrumda olmadı 3 yaşa kadar cidden çok önemli.
2 yaşını doldurmamıştı tüm harfleri eksiksiz söylüyordu hem sırayla hem karışık
27 aylık krese verdiğimde 50 ye kadar sayabiliyordu
şuan hem türkçe, hem ingilizce konuşuyor.
Tekrar söylüyorum bunları çocuğum zeki vb. gibi saçma sapan egolarla yazmıyorum her çocuğun potansiyeli aynıdır bence sadece tarzları farklıdır.
Belki yazımı biri okur ve faydam dokunur diye söylüyorum 3 yaşa kadar ne olur tüm önceliğiniz onlar olsun.
Sayı sayması, harfleri bilmesi vb. Şeyleri bilmesi tabi ki önemli değil onları illaki ileri ki yaşlarda da öğreneceklerdir ama şuan o boş havuzlarını en azından 3 yaşa kadar sevgiyle, mutlu anılarla bol güzel aktivitelerle, oyunlarla, etkinliklerle doldurun..
Koca 3 yılı geride bıraktım zaman nasıl gecti anlamadım ve bir daha da geri gelmeyecek ama onu yaşam boyu etkileyecek
Yok.Oyun terapisi için gittiğimiz uzman gerekirken yapacağım dedi ama aramadı bir dahaKonu sahibi kızınıza gelişim için test yapıldı mı ?
Aradım. Sanıyorum uğraşmak istemedi .Şu an boş Randevu yok dedi.ben size döneceğim dedi.Siz tekrar aradiniz mi?
siz kötü bir gün geçirdiğiniz herhalde, yazdığım şeye bunu yazmakBenim yazdıklarımdan gerçekten bunları mı çıkardınız? Şaşkınlıkla okudum.
Daha açıklayıcı olayım size karşı o zaman 0-3 yaşın öneminden bahsettim. O yaşlarda çocukların algılarının ne kadar açık olduğunu belirttim. Öğrenmeye, gözlemlemeye ne kadar istekli olduğundan artı duygu değişimlerinin ne kadar hassas olduğundan bu yüzden anne ve babaların en azından 3 yaşa kadar çocuklara karşı daha hassas ve ilgili davranamaları gerektiğinin altını çizdim.
Amaç sayıların, harflerin ti ye aldığiniz gibi gezegenlerin olmadığı zaten bunların ileri yaşta da öğrenebilecekleri şeyler olduğunu fakat 3 yaşa kadar onların birer hamur olduğunu nasıl yoğrulursa ileriki yaşamlarında da o şekilde şekil alabileceklerini belirtmek istedim.
Eminim sizin hatta benim ailemde bu bilinçte olsaydı bugün daha farklı olabilirdik. Mizah anlayışlarımız, karakterlerimiz, duruşlarımız, kendimizi ifade etme şekillerimiz, algılarımız, algıladıklarımızı hayata geçirebilme potansiyellerimiz vb.
Yeni nesil çocuklar şanslılar çünkü ebevynler artık daha bilinçli. O yüzden şuan çocuklar, bizlerin nesline göre çok daha akıllılar.
İngilizceyi nasıl öğretiniz