Çocuktan sonra evlilik hayatınızda neler değişti ?

Herkesin bebegi farkli bu yuzden deneyimi de farkli. Bana da herkes bebekken bu kadar zorlaniyorsan buyuyunce ne yapacaksin, bunlar iyi gunleriniz diyordu. Hepsi yanildi cok sukur. Okadar korkmustumki buyutemeyecegim cocuguma yetemeyecegim diye. Cok sukur bende surec ters gelisti. Buyudukce kolaylasti. Herkesde ayni islemiyor bu durum yani. Benim en zorlu surecim 1 yasina kadardi. Bebegi uyumayan annelere selam olsun.
Umut oldunuz. Bende büyüyünce kolaylaşacağını düşünüyorum. İnşallah.

Selam kızlar nasılsınız ? Evliliğimin 5. Yılı. 7 aylık kızım var dünya tatlısı. Eşimle evliliğimizi düzene koyduktan sonra anne baba olmaya karar verdik. Yedik içtik gezdik.
Hep derdim çocuk evliliği etkilemez ya abartıyorlar diye öyle olmuyormuş😂 genel olarak bakmak gerekirse bir sorunum yok eşim sabah 6 da kalkıp 2 saat yol gidiyor eve gelmesi en erken 7 buçuk. 6 gün çalışıyor bazen ayda bir gün izni oluyor. Detay veriyorum çünkü bir konuda fikir alacağım.
Senden hiçbir şey istemiyorum keyfine ve kızımıza bak dedi. Pazar günü tüm evi süpür paspas yapıyor. Eksikleri alıyor. Çamaşır atıyor. Kızımızın yatağıno değiştiriyor duşunu aldırıyor tırnaklarını kesiyor hiç oturmuyor diyebilirim. Akşamları da keza evi topluyor ütüsünü yapıyor işyerinde yiceklerini hazırlıyor kızımın altını değiştiiyor giydiriyor seviyor ben uyuturkende dağınıklığı topluyor.
Babalık görevi olarak bakıyorum kızın çok seviyor senii diyerek mutlu olmasını sağlıyorum. Cinsel hayatımızda gayet iyi. Bana ilgisi de değişmedi gerçi kızından pek gözü görmüyor da neyse :) gelelim probleme.
Kilo aldım. Horlamaya başlamışımm. Eşim uyuyamadığını söyledi. Kendi horlamamada uyanıyorum bazen. Birlikte uyusakta beni dürtmek zorunda kalıyor. Uyanıyorum uyuyorum yine horluyorum. Eşimde salona gidiyor uykusu çok hafif kızım dönse yatakta ona bile uyanır. Düzenimiz oturmuştu yenidoğan döneminde dikişlerimden yatağa çıkamıyordum birlikte uyuyorken horlama işi çıktı bi kaç aydır hala horluyorum 😂 neden horluyorum inanın bilmiyorum. Çocuğuda sen uyandırıyorsun diyor. Gece 1 olmuş dalamadım horlamana 5 saat sonra kalkıcam 2 araba değiştiricem sanada yârdım ediyorum bırakta uyuyayım diyor. Bazen haklısın desemde bazen uyu horlasamda ne var diyorum. Geliyor uyuyamadığı için tekrar gidiyor. Çocuk sorumluluğundan kaçan biri değilim işe gidiyorum uyumam lazım diyor. Gece çocukla alakalı sorun çıktığında yardımcı olur uyutur alır sen dinlen der ama inanın bilemedim. Horlamamı nasıl engellerim kocam doğrumu yapıyor yanlış mı bu bebeler ne zaman oda ayırıp kesintisiz uyuyor biz ne zaman zayıflayacağız kafamda deli sorular. Eşiim geceden aldığı enerjiyle kızımı bırak bana spora git gezmeye git diyor adamı zorla yatırsam işten gelince bayılcak kafam allak bullak oldu. Yatak ayırılmasına karşıyım doğru bulmuyorum ama bu durumda ne yapılabilir. Kızımda uyanıyor horlama sesime😂
Ne güzel eşin her şeyle ilgileniyormuş horlama konusuna gelince haklı yatak ayırmak yerine çözümüne baksan geniz eti vardır belki kiloyu da verirsin canım emziriyorum 8 aylık bebeğim diyetle bir buçuk ayda 11 kilo verdim emzirirken çabuk veriliyor bence kilo verince düzelir belki belki de yorgunluktandır bebek bakmak çok zor :)

Elbette zayıflarsın ama onun yanında birde doktora git ihmal etme. Burun bandı falan tak. Benim oda arkadaşım horluyordu tam bir işkenceydi 1 yıl. Eşiniz mükemmel biri ama siz alışsın diye beklerseniz o böyle kalırmı bilinmez 🙁

Back
X