- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 43
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Çocuktan önce farklı mıydı? Yani baba olunca bir dönüşüm mü geçirdi?Kızım neredeyse 3 yaşına girecek. Eşimle dönüşümlü bakıyoruz.Eşim sabah gidiyor okula ,ben öğleden sonra. Geceleri çok sık olmasada uyanıyor kızım Özellikle hastaysa sabahlıyoruz .Eşim sabah erken okula gittiği için ayrı odada uyuyor. Uyanınca zor uykuya dalıyor ve oldukça gergin oluyor. Aynı odada yatmak çok sıkıntı oldu.Cocuk ağlarsa diye kapıları açık bıraksam eşim de uyanıyor, yanından kalkıp çocuğa baksam yine uyanıyor. Bu defa sürekli bağırıp ortamı daha çok geriyor. Çocuk daha fazla ağlıyor. Gün içinde de akşam 5 ten sonra üçümüz bir araya geliyoruz.Cocukla kaliteli zaman geçiriyoruz.Esim de güzel etkinlikler yapıyor vs.Cocuk uyuduktan sonra bize 2 saat kalıyor ama o 2 saatte benim eşim yok.Kulakligi takıyor ya dizi izliyor yada güldür güldür falan.her gece bu böyle .sonra kalkıp gidip yatıyor.Birkac defa farklı konular açtım sohbet olsun diye,dinledi,bitti mi dedi bitti dediğimde kulaklığı geri taktı.Hayatjmda kendimi hiç bu kadar yalnız sevgisiz hissetmemiştim.Az önce yaz için onların koy evine lazım olan bir tadilattan konu açtım. Laminant falan buldum İnternette.Yine Bi bakar mısın guzelmisler dedim.Ne yapayım g. Sokayım dedi.Geri kulaklığını taktı. O kadar mallaştim ki anlatamam. Hissedemiyorum artık.
Evet ne yazık ki çocukla birlikte başladı. Tabii ki daha öncede tartışma kavga olurdu ama 6 ay tartismadigumizi biliyorum. Bu kadar tahammülsüz değildieşinizin çocuktan önce size tavrı nasıldı?
çocukla da böyle kaba mi konuşuyor?
Tatil hayallerinizin esas oğlanı; eşiniz sizi sevmiyor.
Kiz cocuk olunca uzaylilar kacirip dna sini degistirip geri mi saliyo? Herif eskiden prensmis, şimdi öküze dönmüş mümkün mü?Çocuktan önce farklı mıydı? Yani baba olunca bir dönüşüm mü geçirdi?
Ahan da bak, öküzmũş1,5 sene once yazmistim.
bu tavırları kaldırma sebebiniz nedir ?Evet ne yazık ki çocukla birlikte başladı. Tabii ki daha öncede tartışma kavga olurdu ama 6 ay tartismadigumizi biliyorum. Bu kadar tahammülsüz değildi
Cocuk olmadan çok keyifliydik.Birlikte hemen herseyden zevk alırdık. Şu anda zevk aldığımız hersey bitti.Hatta 2 yaş 3 yaş sendromu ile eziyete dönüştü. Bebeğin ilk 6 ayında daha pozitif lti eşim, isler büyüdükçe kolaylaşacak diye düşündük .Ama ne yazık ki hiç öyle olmadı. Her sendromu dibine kadar yaşıyoruz.Olsem de kurtulsam lafını çok duydum eşimden.O kadar zor bir çocuk.Eşiniz çocuk olmadan size ilgisi nasıldı cocuk nedeniylemi böyle düşünüyorsunuz ve birde cinselliğe bakış açınız nasıl sizin yaklaşımınız oluyor mu bu konuda
Değil ama konu sahibi öyle olduğuna inanmış. Kurbağa Prens hikayesini dinlerken bir şey demiyorsun da buna mı inanmıyorsun sen de yani.Kiz cocuk olunca uzaylilar kacirip dna sini degistirip geri mi saliyo? Herif eskiden prensmis, şimdi öküze dönmüş mümkün mü?
1,5 sene once yazmistim.
Bizim bu duruma gelmemizin nedeni çocuk. Ne o ne de ben tek başına bakmayız çünkü şu anda çocuğa.Ikj kişi delirdik,tek kişi kesinlikle intihar ederiz ya da katil oluruzbu tavırları kaldırma sebebiniz nedir ?
neden bosanmiyorsunuz ?
Cocuk olmadan çok keyifliydik.Birlikte hemen herseyden zevk alırdık. Şu anda zevk aldığımız hersey bitti.Hatta 2 yaş 3 yaş sendromu ile eziyete dönüştü. Bebeğin ilk 6 ayında daha pozitif lti eşim, isler büyüdükçe kolaylaşacak diye düşündük .Ama ne yazık ki hiç öyle olmadı. Her sendromu dibine kadar yaşıyoruz.Olsem de kurtulsam lafını çok duydum eşimden.O kadar zor bir çocuk.