Çocuklarım İçin Eski Evliliğime Dönmeli Miyim?

Küçük çocuğun davranisiyla hayati izi zehir etmeyin tekrar.Çocuk o.Ben de misafirliğe gittiğim yerlerde burda kalicam diye ağlardim mesela.Ee yani.Zamanla alisir.En ufak seyde fikri değisir.Çocuk yahu o.İnanin çocuklariniz büyüdüğünde 2si de sizi suçlamayacak boşandiğiniz için,yaşadiklarinizi vakti geldiginde anlattiginizda.Asil dönerseniz eğer sizi suçlarlar ilerde.Anlik şeyler için böyle keskin kararlar vermeyin. 1 yil sonra sizin o çocuk belki hiç gitmek istemez bile.Çocuk sonucta

Kocan çocukları falan düşünmüyor. Kendi düzeni bozuldu bomboş kimsesiz kaldı dank etti kafası. Ne güzel kurtulmuşsun sakın dönme tabiki. İnşallah o adamlada göremediğin sevgiyi değeri görürsün en doğal hakkın. İlk boşanan siz değilsiniz çocuklarda ana babasız değil istediği zaman görür. Duygu sömürüsü yapıyo kanmayın.

evet eski eşiniz çocukları çokkkk düşündügü için zamparalıkdan tut da o çocuklarım annesine yapmadıgı şeyler kalmış olacak ki size psikolojik baskı uyguluyor.
sizde hemen inanmayın
çok çok kötü bir adamı idare edemeyen kadın olursunuz olsun sizin de kusurunuz bu olsun.
babaları öldü ölüyü diriltemem diyip kestirip atın.
çocuklar büyüdügünde hayatlarını kurdukları zaman bu adam müsvettesi ile yaşlanmanın acısı size agır gelir kaldıramazsınız.
kurnaz tilki

Yalan ,sonu gelmeyen icralık borclar bunlar yetmezmiş gibi sürekli evliligime darbeler vuran bir KV. Aynı seyler aynı sıkıntılar tek fark benim bir kızım var ve ben fiziksel şiddet de gördüm ... Boşanma davasını açtım ve sürekli acaba kızım için yine bir araya gelsek mı die düşünüp düşünüp duruyorum ve bu durum beni çok yıprattı .
Böyle olduğu zamanlarda hemen ellerimi açıp "Allah'ım kurtar beni bu adamdan " diye yakarislarim geliyor . Ağlamaktan sabaha kadar şişen gözlerim ve sabah işe giderken o şişliği kapatmak için her zamankinden bir saat önce kalkıp yaptığım ( iş yerim için ) gereksiz bir makyaj . Böyle bir adam için bile tekrar tekrar o cehenneme girmeye niyetleniyorum . Sebep kızım . Üzülüyorum ona .çünkü ben babamı çok seviyorum ve onun varlığı desteği beni hep ayakta tuttu . Şimdi kızım da aynı şeyleri hissetsin die dönmek istiyorum ve sonra ben babamdan yana ,karakterinden ,babaligindan yana sansliydim kızımın öyle bir babasi ben dönsem bile olmayacak maalesef .
Defalarca sans vermiş biri olarak söylüyorum

Bile bile lades demeyin. Böyle bir insan düzelmez. Düzelmeyi bırakın siz dönerseniz bi süre sonra daha beter olur. Çocuklar bir gün sizi anlar. Annesiniz ama annelikten önce siz de bir bireysiniz. İşin en zor kısmını atlatıp hayatınızı yeniden inşa etmişsiniz. Kafanızı karıştırmayın. Çocuklarınızın aklına girilmesine de izin vermeyin.

Kendisi elinde firsat varken neden bisey yapmamisda simdi seni suclayip vicdan yaptirip ayni cehenneme tekrar sokmak istiyor? Nolmusda sen kendine ve cocuklarina güzel bi hayat kurdukdan sonra geri dönlere baslamis? Bu hayatini da mi bitirecekmis? Bu huzuruna da mi göz dikmis?

Sakın dönme. Kurtulmuşsun. Geride ne bıraktıysan o var. Erkekler değişmez. Ne olur dönme. Çocuklarını sen tek başına büyütürsün gerekirse. Lütfen rica ediyorum dönme.

Blöf yapmadan çekip gidebilmiş, hayatını kurabilmiş bir annenin kızıyım.
Annem mutsuz evliliğine devam etmedikçe mutlu oldu.
O mutlu oldukça beni mutlu yetiştirdi.
İlgili bir anneyseniz (ki bu konuyu açmanız bile öyle olduğunuzu gösteriyor), mutlu da olursunuz, çocuklarınızı da mutlu edersiniz.
Kimseye eyvallahınız olmasın.

Mutsuz aile ortamı da çocuğun gelişimi ,ruh sağlığı için iyi değildir.Babalari ile sık sık görüşüyorlarmis zaten.Bu adamla aynı yatağı,hayatı paylasmanizin o çocuklar için gerçekten bir kazanımı olduğunu sanmıyorum.Ha ben bunları yaşadım ama her sabah ilk uyandığımda evin içinde onu ararken buluyorum kendimi ...onunla yaslanmak istiyorum diyorsanız o ayri

Senin esin
Benimkine benziyor.
Faturalari düzenli öder.
Ama diğer hepsi aynı...
bazen yorumlarina denk geliyorum da sana oyle kiziyorum ki kucuksun hoduk bi kocan var degisik bi ailesi birde bebek simdi ne acelen vardiki acaba bebek olmasa su heriften kurtulurdun iste simdi surekli sikayet ediyorsun ama bak ise yaramiyor dogum sonrasi napacaksın bilmiyorum Allah yardim etsin

O kadar şey yasamissin burada mutlu olmayı hak eden sadece sen varsın eski eşi dinleme bence o ömür boyu mutlu olamicak ve kendi kurduğun hayatı onun saçma sapan mesajlarından dolayı yıkıp gitme degecek bir insan olsa neyse yaptıklarına bakarak yarın öbür gün insanın canı saydığı çocukları bile gidiyor evden sen yasadiklarinla çektiklerinle kalırsın gün olur çocukların cekmeseydin derler onun için hayatına bak bence mutlu olabilirsin

Bunu bende düşünüyorum.
ne acelem vardı ki bu adamla evlendim

Bebek sahibi oldum .

Sevgili konu sahibesi, bundan iki yıl önce sizinki kadar olmasa da, benzer sebeplerle evi terk ettim. Boşanma davası açtım, sizin kadar kararlıydım, aklım netti. 3 ay ailemin yanında kaldıktan sonra dava açtığımı duyan eş ve ailesi ortalığa düştüler. Her şey açık ve net konuşuldu ve her şartım kabul edildi. Ben de sizin gibi hiç istemediğim halde, ailemin baskısı ve oğlumun mutluluğu düşüncesiyle ilk ve son şansı veriyorum, oğlum için bir kez daha deneyeceğim diyerek istemeye istemeye eve geri döndüm.

2 yıl boyunca belki her gün geri döndüğüme pişman oldum. Eşim bir nebze değişmiş görünse de kv daha beter olmuştu. Kimse değişmiyor. İki yıl boyunca çift terapileri, psikologlar, danışmanlar derken her şeyi denedim.

Bugün yine ailemin yanındayım. Ve iki yıl önce boşanmadığıma çok çok pişmanım. Aslında o gün de biliyordum hiçbir şeyin değişmeyeceğini ama bir ihtimal dedim.

Demem o ki, ne güzel düzeninizi kurmuşsunuz, bırakın sınırları dahilinde çocuklarınız babalarıyla vakit geçirsinler, eşiniz sorumluluklarını yerine getirsin, çocuklar çok ağladığında (her zaman değil, ara ara) babalarıyla kalmaları konusunda esneklik gösterin, kalsınlar ama asla ve asla barışmayın.

Çok mutsuz ve pişman olursunuz. Üstelik ikinci kez boşanmaya kalkışmak, neden bilmiyorum, ilkinden daha zor oluyor. Zamanınıza, emeğinize ve bu süre içinde tekrar babayla yaşayıp alışan, bu düzenden yeniden kopması gerektiğinde daha çok alışmış olduğu için çocuklarınıza da daha çok yazık olacak.

Zerre kadar şüpheniz olmasın içinizde, düşünmeyin bile, yolunuza bakın derim ben.

Mutluluklar ve kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…