Evliliğimin bitmesi için çok ciddi sebeplerim vardı; yöneten kayınvalide sendromu, uyarılara rağmen yanlış işler yaparak sürekli icralık olan bir eş, bitmeyen ve nerden ortaya çıktığı belli olmayan borçlar, ilgisizlik, sevgisizlik, hiçe saymalar, evden kovmalar, sürekli kesilen elektrikler, sular, doğalgazlar ve en sonunda bi kadınla aşşırı samimi telefon konuşma kaydı.. (yakalamasaydım belki aldatmaya bile gidebilirdi)
Çocuklarım babalarına çok düşkünler, eski kayınvalidem benim eski evimde ve düzenimde yaşıyor şuan, eski evime taşındı yani.
Çocuklar o evi kendi evleri diye benimsediklerinden özellikle küçük olanı bazen bana gelmek bile istemiyor, ağlıyor, kıyametleri koparıyor babamın evine gidicem diye.
Onlar böyle yaptıkça kendimi suçluyorum, yanlış birşey yapıyormuşum hissine kapılıyorum.
Çocuklarım için katlanıyorum mantığında bir insan hiç olmadım, olmakta istemiyorum.
Şuan gerçekten kurulu bir düzenim, herşeyiyle yolunda giden bi hayatım var.
Ama aldığım kararlarla çocuklarıma haksızlık yapmaktan, onların hakkına saldırmaktan çok korkuyorum.
Eski evi neden dağıtmadiniz ki bu büyük bir hata. Çocukların oraya gittikçe aklının karışması çok normal. Çocuk aklıyla hareket edilmez yine de. Geri dönseniz ertesi gün aynı olayları misliyle yaşayacaksınız. Bir de üzerine başınıza kakacak " ne oldu yapamadın da geri döndün işte " diyerek. Zaten boşanmış bitirmissiniz. Her şey zamanla yoluna girecektir çocuklar çabuk alışır. Zaten iki çocukla boşandığınıza göre bütün seçenekleri değerlendirmişsinizdir. Bir kadın yuvasini kolay kolay bozmaz. Siz mutlu hayatınıza devam edin. Yolunu açık olsun.Çocuklarım babalarına çok düşkünler, eski kayınvalidem benim eski evimde ve düzenimde yaşıyor şuan, eski evime taşındı yani.
Çocuklar o evi kendi evleri diye benimsediklerinden özellikle küçük olanı bazen bana gelmek bile istemiyor, ağlıyor, kıyametleri koparıyor babamın evine gidicem diye.
Onlar böyle yaptıkça kendimi suçluyorum, yanlış birşey yapıyormuşum hissine kapılıyorum.
"Çocuklarım için katlanıyorum" mantığında bir insan hiç olmadım, olmakta istemiyorum.
Ama aldığım kararlarla çocuklarıma haksızlık yapmaktan, onların hakkına saldırmaktan çok korkuyorum.
İyide huzurlu bir hayatları var şu an.Çocuklarım babalarına çok düşkünler, eski kayınvalidem benim eski evimde ve düzenimde yaşıyor şuan, eski evime taşındı yani.
"Çocuklarım için katlanıyorum" mantığında bir insan hiç olmadım, olmakta istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?