Evet arkadaşlar konuya şöyle başlayayım. Benim annem ben daha bebekken babamdan ayrılıyo ve 4 yıl sonra evlilik dışı severek bi hamilelik yaşıyo adamda evli ve bi kaç yıl sonra boşanıp annemle evleniyor. Ben hep o adamı baba bildim kendi babamı hiç görmedim 15 yaşında öğrendim ve evlenene kadar görüşmeme de izin vermediler senin baban bu adam diye. Şiddet gördüm üvey babamdan ne zaman kendi öz babamı görmek istesem. O sırada aynı evin içinde üvey ablam ve abimde vardı ama onlar kendi öz annelerini görmeye gidiyorlardı. Neyse tüm çocukluğum boyunca öz annemden şiddet gördüm üvey ablamı kendi çocuğu gibi gezdirdi yanında beni hep ihmal etti her yaz annenanemn yanına gönderdi. Okuluma bi kere bile gelmedi. Sokak ortasında bile dayak yedim ama diğer çocuklara asla böyle davranmadı sürekli benden hırs alır gibi düşman gibiydi. Sonra üniversiteyi kazandım ve erkek arkadaşım vardı bunu üvey babama söyledi ve o beni döverken annem telefonla erkek arkadşmı arayıp gelin isteyn dedi oda benimle yaşıt. Ve ben odada ağlarken annemin hep şen şakrak sesleri gelirdi. Geldiler istmeye oldu nişan felan derken askerliğe gitmeden önce evlendirmeye çalıştı. Kaynanam kabul etmedi ve nişanlım askere gittiği ilk gün üvey babam beni evden kovdu akşama kadar kapıda bekleyip geri girdim eve ve annam yine karşı gelmedi. Tabi bu sırada üniversite hayal oldu. Ablam ve abim okudular ama onları okutmak için annem herşeyi yaptı. Sonra bi çok rezillikten sonra evlendim bi kaç yıl sonra üvey babam öldü ve bu sefer annem üvey babamdan kendine kalan ne var ne yok kız kardeşimin üstüne yaptı. Ve bana o senin baban değil dedi birşey talep ederim diye benimle görüşmeyi kesti 2 yıldır görüşmüyoruz. Bende istemiyorum artık onunla görüşmek ama hayatımı psikolojik olarak mahvetti. Arkamdan hala yalan yanlış dedikodular yapıyor iftira atıyor napacağımı bilmiyorum ne hırsızlığım kaldı ne ahlaksızlığım. Allahtan kocam çok iyi bunları bildiği için bana anne baba gibi davranıyor ama mutsuzum ve ne yapacağımı bilmiyorum.