Çocuk sahibi olmak istemiyorum. Sizce ileride pişman olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın sorumluluğunu almadım demiş mi, dememiş.
Eee?

Şunu anlayamıyorum, herkes siz gibi ya da ben gibi olmak zorunda değil.
Ben siyah severim siz sarı, bunun ölçütü yok.
Çocuğa kötü muamele bambaşka bir durum, bu hayatın zor gelmesi ya da eskiye özlem bambaşka.
Ay kimse kusura bakmasın bez kokusundan burnumun direği kırılıyor, hiç oğluşumun bokcuğu diye sempati duyamadım, sonuçta bok.
Asıl mesele bence ‘kendinin’ olanı hoş görme ayrımcılığı.
Kendi çocuğunuzun tatlı gelip başkasınınkini aynı biçimde değerlendiremiyorsanız, subjektif bir birey olmuşsunuzdur.

O zaman öz hakiki bir gerçeklikten bahsedeyim. Üç yaştan sonra bu kadar kötü olmuyor her şey :) bir tazmanya canavarı anası olarak söylüyorum bunu. Tuvalet rahat gidilen zamanlar da gelecek. He başka sorunlar oluyor o zaman da çenesine vuruyor ama olsun, rahat hacet giderilir en azından.

5 yaştan bildiriyorum "üstüne asit atarım haaa" diyen bir bebe var evde. Ama tuvalete gidiyorum, duş bile alıyorum. Hatta seks bile yapıyorum. Memelerim de bana ait artık. Emcükleme dönemi bitince kadınlık ufaktan geri yükleniyor.

Yahu kadın ne yazmış, önüne 3 öğün arpayla su koyuyoruz ne hali varsa görsün mü diyor? Çocuk sahibi olduğu için pişman olmuş, olur olur size ne? Bu onu kötü anne mi yapar? Belki sizden bile iyi annedir belli olmaz o işler..

Bence sadece çocugum olursa maddi olarak ve manevi olarak ona yeterli olabilir miyim diye düşünün (Ülke şartları ve gerisini şuan bırakın )(Ülke şartları mükemmel olduğunda çocuğunuz 5 10 yaşına da gelince ülke şartları değişebilir )bunların cevabı evet olursa ileride pişman olabilirsiniz tabi tercih meselesi herkes anne olacak diye bir şey yok fakat bir anne olarak çocuk sahibi olmak dünyanın en güzel duygularından biri olduğunu söylemek isterim Allah isteyen herkese nasip etsin çocuksuz da hayat güzel yaşanabilir fakat çocukla çok daha güzelleşiyor Bence iyi düşünüp eşinizle doğru karar verin ileride dönüşü olmayabilir ha çocuk olduktan sonra da pişman olanlar da var tabi hayırlısı olsun sizin için

Ben gibi olsun demedim. Lafi carpitmayin.
Ama arkadas keske olmasaydi diyor. Bu durum benim icin dramatik. Sizin icin olmayabilir ! Sizin icin ak bana kara!!

cocugunu yapmis olmasinin pismanligini yaşiyor. evet benim icin dramatik !! Iyi geceler

Saçma sapan konuşma lütfen. Her hücrenle ana olmalısın. Tuvalete gidince bile özlemelisin. Sen yarım anasın!

Yanlış anlaşılmasın merakımdan soruyorum. Bu ruh haliniz bebekle olan iletişime etkisi oluyor mu?
Çok şükür eşim yardımcı. Tek olumsuz tarafı emzirmedim.Tuhaf geldi. Emzirmek aşırı mutsuzluk yarattı. Şu anda ilk aylara göre daha iyiyiz. Anne duygusallığı yok. Nasıl anlatayım, kedi aşığıyım, deli olurum. Yavru kedi varmış gibi evde. Özenli bakılması gereken, bütün ihtiyaçları acilen karşılanması gereken bir can. Kılına zarar gelmemeli. Benşm sorumluluğumda

5 aylık bebekle tabii ki hayalet gibi gezersiniz. İnsan bu berbat durumun içindeyken sonu yok sanıyor. Büyüyecek ve bütün o yorgunluklar , size bağımlılığı falan bitecek. Sadece sabır...

Saçma sapan konuşma lütfen. Her hücrenle ana olmalısın. Tuvalete gidince bile özlemelisin. Sen yarım anasın!

Tuvalete gidince özleyemiyorum ki, ya tuvalete gireceğimi tahmin edip benden önce giriyor ya kapıyı yumrukluyor nasıl özleyebilirim ayol?
Ben çeyrek ana ancak ederim..

Merhaba , siz evlendiniz mi ?

Bence henüz tam olarak lohusalıktan çıkamamışsınız, kızım 2 yaşına girecek bu ay sonu. 1 yaşına kadar hemen hemen aynen anlattığınız gibi hissediyordum. Büyüdükçe düzelecek, onunla eğlenmeye başlayacaksınız. Canınızı sıkmayın.

Tuvalete gidince özleyemiyorum ki, ya tuvalete gireceğimi tahmin edip benden önce giriyor ya kapıyı yumrukluyor nasıl özleyebilirim ayol?
Ben çeyrek ana ancak ederim..

Bak şimdi tuvaletin duvarına bir tablo hazırlıyorsun. Mutlu ve üzgün suratlar olan. Sonra yavrunla beraberabsjwndndne.

Ben gibi olsun demedim. Lafi carpitmayin.
Ama arkadas keske olmasaydi diyor. Bu durum benim icin dramatik. Sizin icin olmayabilir ! Sizin icin ak bana kara!!

cocugunu yapmis olmasinin pismanligini yaşiyor. evet benim icin dramatik !! Iyi geceler
İşte bazı kadınlar sadece üremek için yaşamadığından ve inanılmaz abartılar sonucu ‘hata bendedir belki’ diye aklı sürümcemede kaldığında, bunca insanın vardır bildiği deyip koyuluyor işe.
Ve anlıyor ki, o dünyaya sadece üremek ve bunu yüceltmek için gelmemiş; başka zevkleri, öncelikleri, değerleri var.
Sonra anlatılanlar gibi yaşamadığından bunalıma sokuluyor ‘muhteşem’ anneler tarafından.
Çünkü o ‘anormal’.
Hayır efendim, dramatik dediğiniz şey kadına travma yaratabilir, bilakis çok da normal.

Sevgiyi değil ‘annelik hayatını’ tartışıyoruz.
İyi geceler...

Bak şimdi tuvaletin duvarına bir tablo hazırlıyorsun. Mutlu ve üzgün suratlar olan. Sonra yavrunla beraberabsjwndndne.

Tuvalete yalnız girebilirsem kilitliyorum kendimi oraya, ağlayarak yalvarıyorum kızım ne olur babana git, ne olur yavrum, bi tanem diyorum ona.. Nasıl sevgi dolu anayım görüyorsun değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…