• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme annelik yapıyorum, çok yoruldum

Yazdiklarin çok samimi geldi bana, sana önerim annenin kişisel alanına girme rahat bırak, arkasını toplama. Yemek mi yapacaksin, temizlik mi yapacaksın yüzeysel yap geç. Gir bir ise çalış farzetki ev arkadaşınız. Ama bunlardan önce bı Dr tavsiyesinde bulun ikimizde gidelim azcik rahatlayalim falan de. Allah kolaylıklar versin ama kimin uzerine çok düşersen, çok değer verirsen hem kendini mahvedersin hem onun senin ağzına micmasina izin vermiş olursun ben bunu anladım. Sana da tavsiyem sende idrak et ve ödün verme. Gerekeni yap geç.

Yazdiklarin çok samimi geldi bana, sana önerim annenin kişisel alanına girme rahat bırak, arkasını toplama. Yemek mi yapacaksin, temizlik mi yapacaksın yüzeysel yap geç. Gir bir ise çalış farzetki ev arkadaşınız. Ama bunlardan önce bı Dr tavsiyesinde bulun ikimizde gidelim azcik rahatlayalim falan de. Allah kolaylıklar versin ama kimin uzerine çok düşersen, çok değer verirsen hem kendini mahvedersin hem onun senin ağzına micmasina izin vermiş olursun ben bunu anladım. Sana da tavsiyem sende idrak et ve ödün verme. Gerekeni yap geç.
Teşekkür ederim, yazdıklarınızı okudum. Psikolog mu psikiyatri mi iyi gelir sizce? Beraber gidelim diye ısrar edeceğim.

Teşekkür ederim, yazdıklarınızı okudum. Psikolog mu psikiyatri mi iyi gelir sizce? Beraber gidelim diye ısrar edeceğim.
Onu ben bilemem hiç destek almadım ama buradaki tecrübeli arkadaşlar cevap verecektir. Ona da yazık bı derdi var ki böyle davranıyor ve seni de dert sahibi yapıyor.

Ayri eve cikmayi denesen. Tek basina kalinca bulasik makinesini de yemek yapmayi da ogrenir. Makinelerin kac tane dugmesi var zaten, Sana guvendigi icin ogrenmiyor.

Evde onunla yaşamak çok zor, size anlatmak çok zor. Hislerimi yazamamak daha doğrusu çok zor. Bir kapanda gibi hissediyorum. Bağırma dedikça bağırıyor, ben de kendimi tutamıyorum, kapıya her an polis gelebilir. Sorun bu değil ama ömrümde böyle bi durumla karşılaşmamışım, çok ağır olur bana. O an ne yapıcam, annem ne diyecek, komşular ne diyecek, bu bana travma olur mu diye korkularla yaşıyorum. Size bahsettiğim ev parasını kendi hesabıma almalı mıyım?
Ev parasi degil de, ev alip onu ustunuze almak daha iyi sanki. Cani istediginde satamaz cunku.

Daha önce de konu açmıştıniz dimi anneniz ev satıp paranın kıymetini bilmiyordu. Yanlış mıyım
Haline üzüldüm bir ablan olarak hep burdayım dertleşme istersen

Nerdeyse 30 yasindasiiniz. Kendi hayatinizi yonetin önce. Bu yasta coktan annenizi ymterk etmeliydiniz, bir ömur annenin armadiji tiplamak nedir ya.

Babanızla bosandimi evli iseler hala bu babanızın ilgilenmesi gereken durum siz kendi hayatinizi kurmuş olmaliydiniz bence bu işlerden böyle çıkamazsınız olan size olacak

Back