çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Vallah bence annesinin seninle konusmalarindan Esinin haberi var...aklinca iste barisirsaniz ilerde sorun olursa ben yalvarmadimki diyecek, cok cakal senin bu kocan...sürünüyo, barismak istiyor ama kendi kurallarina göre... Görüs bencede gerci esin seni arayip ozaman kabul etseydin daha iyidide neyse... Bulustugunuzda uzak dur bence fazla yaklasma ona güvenmedigini tokat olayini unutmadigini hissettir... Söyliyceklerine tavirlarina bak...hala annem israr etti öyle geldim derse bence fazla dinleme bile... Konusmanizin gidisatina göre davran... Taviz verme ,bak ayagina gelmege basladilar, cabuk yelkenleri suya indirme...herekten seviyorsa ugrasiz kestirip atmaz... Insallah gönlünce olur...hani arkamda durmadi diyormus ya, sende ona aynisini de, madem ben hata yaptim tamam baskalrini araya soktum sen neden bana bu bizim meselemiz gel biz halledecez böyleyken söyle demedin de...onun düsüncelerinle onu vur...allah yardimcin olsun...

Keske eşin buluşma için sana telefon acsaydi.

Sen bulusacaksin, o yine sacmalayacak ve yalvaran, ayağına giden sen olmuş olacaksın.

Annem istedi gorusmeyi, ben değil deyip seni yine küçümseyecek.

Çok fazla iyi niyetlisin noraz. Yerinde olsam görüşmeye gitmezdim. Barışmak isteyen kendi arasın.

Sana kızıyorlar sözde ama hâlâ 3. şahsı yani annesini işe karistiran o.

İyi düşün noraz.

Sen bulusacaksin, o yine sacmalayacak ve yalvaran, ayağına giden sen olmuş olacaksın.

Çok fazla iyi niyetlisin noraz. Yerinde olsam görüşmeye gitmezdim. Barışmak isteyen kendi arasın.

İyi düşün noraz.

Konu sahibi acikladi ya canim, "napiim annesi cok israr etti"

Konu sahibine birseyi yaptirtmak icin israr etmek yeterli :KK1: Bu konunun gidisati belli, bu cift birlesecek, damat kizin ailesiyle gorusmeyecek, kiz ise damadin ailesiyle gorusecek ama zaman zaman surat asacak vs vs

Bedavaya alinmis bir malimiz ziyan olsa zaten ona bedel odememistik diye uzulmeyiz, emek verdigimiz seyler ziyan olursa uzuluruz. Konu sahibinin esi, konu sahibi icin emek vermiyor bu nedenle onun uzulmesi aglamasi baba evne donmesi cok da birsey ifade etmiyor

Dun yazamadim yine. Bu konusmalardan sonra aradi aksam. Kisa ve netti sen neler karistirdin yine, annemi aramissin fln dedi. Aramadim o beni aradi dedim. Ne konustunuz bunlar bana git norazi al diyolar dedi. Ben dedim bi suru sey konustuk ama ozetle oglum seni cok seviyo sen de seviyosan bi sans ver barisin dedi dedim. Kapatti telefonu uyuz. Annesini aradim boyle dedi dedim sagol kizim sen beni dinledigin icin dedi, o kadar. Zorla guzellik olmaz dedim ben de. Simdi mesat atmis bu yine, eve gec konusalim. Bu ne bicim mesaj koleyim ya ben.. Sinir.

Konu sahibi acikladi ya canim, "napiim annesi cok israr etti"

Konu sahibine birseyi yaptirtmak icin israr etmek yeterli :KK1: Bu konunun gidisati belli, bu cift birlesecek, damat kizin ailesiyle gorusmeyecek, kiz ise damadin ailesiyle gorusecek ama zaman zaman surat asacak vs vs

Bedavaya alinmis bir malimiz ziyan olsa zaten ona bedel odememistik diye uzulmeyiz, emek verdigimiz seyler ziyan olursa uzuluruz. Konu sahibinin esi, konu sahibi icin emek vermiyor bu nedenle onun uzulmesi aglamasi baba evne donmesi cok da birsey ifade etmiyor

Emek vermiyor yani sevmiyor demektir.. Bunun annesi niye soyle seviyo boyle seviyo diyo o zaman kendini kurtarmak icin mi? O da olabilir.. Bosuna uzuluyorum belki de hayirlisi bitmesi.. Simdi gel eve konusalim diyo ama eve gitmek istemiyorum. Arayip konusayim mi, msj mi atayim yrn mi bulusayim bilemedim.. Yorgunluk da bi yandan.

İyi düşün noraz.

Evet haklisin. Attigi son mesajda da eve cagiriyo beni. O kadar dedim annesine eve gitmem diye. Ne salak kadin ya bu.

Emek vermiyor yani sevmiyor demektir.. Bunun annesi niye soyle seviyo boyle seviyo diyo o zaman kendini kurtarmak icin mi? O da olabilir.. Bosuna uzuluyorum belki de hayirlisi bitmesi.. Simdi gel eve konusalim diyo ama eve gitmek istemiyorum. Arayip konusayim mi, msj mi atayim yrn mi bulusayim bilemedim.. Yorgunluk da bi yandan.

okuyorum ama pek yorum yapmıyorum konuna..bence eve gitme dışarda bir yerde buluşun en mantıklısı bu..

ayrıca eşinin seni istediği şekilde yönlendirdiğini düşünüyorum yani o ne isterse o oluyor gibi şu anda..tabii sende de hatalar var özellikle sorunları dayısına,amcasına yani akrabalarına yansıtmak en büyük hatan..

şu saatten sonra ne olur bilmem ama sanki sen onun kurallarını kabul edecekmişsin ve o da kendinden hiç taviz vermeden bu evliliği devam ettirecekmiş gibi geliyor bana.

gitme bir yere noraz.. :KK50:
Ezdirme artık kendini seni hiç hak etmeyen birine!

İnsan yazmadan duramıyor.Ya arkadaşım senin eşin nasıl bir adam yahu? Tüm bunların üstüne sen neler karıştırıyorsun annemi niye aradın mı dedi?Yuh.Yuuhhh.Ne evde ne dışarda buluşma.Bırak eşine olan sevgini, kendini zerre seviyorsan buluşma.Değişen hiç bir şey yok.Eğer şu olur bu olur eve döner birleşirsen;bu günler senin burnundan gelecek, kat ve kat ödetecek sana.Doymayacak.Eşin çok kinci,hoşgörüsüz,uzlaşımsız...şu bu.Eşine olan sevgin mi, kendine olan sevgin mi? Seçimini yap ikisi aynı gemide yürümeyecek.Eşin böyle biri olmaya devam ettikçe seni de gelecekteki potansiyel kazanımlarını da hep ama hep kaybedecek.Daha ne olması gerek ki bir hayat dersi çıkarabilsin kendine, yazık çok yazık.( Demiyorumki sen çok masumsun, ama şu gelinen noktada bu çok geride kalmış)Yazık yani yazacak başka bir şey yok, akıllı ol lütfen daha fazla hata yapma...

Noraz sevgiden mi, umitten mi bilemiyorum ama hâlâ uzaktan uzağa eşin seni eziyor, psikolojik baskı ve şiddet uyguluyor. Sen o kadar alışmışsın ki duruma, farkında degilsin.

Sana tavsiyem hiçbir şey yapma. Kendine zaman ver, önce kendinle barış, kendini toparla. Belli boşanma ya da ayrılığa hazır değilsin.
Arama sorma, arayan kim olursa olsun, beklemesini söyle ve dediklerini dinleme.
Çünkü bunda sonra hayatın senin elinde olmalı, sen yönlendirmelisin.
Sadece geçmişi, evlilik öncesini ve sonrasını düşün, tart. Sen asla adım atma. Bekle ve gör eşinin adımı nedir, sevgisi var mi yok mu?

Ne diyecekler? Bulmuslar senin gibi kole oldugunun farkinda olmayan safi, seviyor seviyor diye kendi ayaginla yine kolelige cagiriyorlar. Madem seviyor arkadasim neden ozur dilemiyor tokat icin? Neden annemi arayip ne karistiriyorsun sen ya diyor? Neden konusmak icin sadece mesaj atip ayagina cagiriyor?

Hala diyorsun ki konussam mi? Konus kostur kostur ayagina git :KK37:

Merak ettim bi gelisme varmi? Sanki döndün esine gibi geldi bana,eger öyleyse insallah bidaha ayni seyi yasamazsin insallah diycem ama bukadar cabuk affedersen ve herseye göz yumarsan hicbisey degismez canim yaaaa,yinede hayirlisi senin icin...

norazcım sen belki bazı eleştirilere kızıyorsundur ama dışarıdan bi gözle bakınca öyle güzel tespitler yapmış ki arkadaşlar. Biraz kafanı dinle. Uzak dur. Evliliğinizi kurtarmak için o adım atsın. Bekliyoruz hayırlı haberlerinizi.

Sana bir tavsiye daha. Psikiyatriste git ama özele. yoksa ekrandan kime gittiğin çıkıyor ve boşanmada şöyle diyorlar, zaten agresifti o yüzden bitti, işte kanıtı psikiyatriste gitmiş.

Şimdi senin durumuna gelince anladığım kadarıyla eşin değişmeyeceğini bir daha göstermiş. Seni hala ayağına çağırıyor. Bırak seni istiyorsa o ayağına gelsin. Hala benim yaptığım hataları yapıyorsun. Lütfen yapacak bir şey yoksa hiç bir şey yapma...Bekle. O gelsin ayağına. Meletmiyorsun ki sen onu. Biliyorum görüşmek istiyorsun, ben de öyleydim. Ama gidersen gözden düşersin. Eşinde tedavilik derecesinde kişilik bozukluğu var.

Selam kizlar, kac gundur yazamadim isler cok yogundu. Son iletisimimizde eve gec geliyorum demisti ya, emreder uyuz bir halde. Aradim eve gelemem simdi yarin disarda bulusalim dedim. Tamam o zaman ben daha aramiyorum geliyosan gel ustune iki dakka bisey gecir cik dedi. Ben de senin altinda araba var o zaman sen iki dkka gel su yakindaki parkta goruselim dedim. Hayir ben gelmem de vs soylendi. Ayni tas ayni hamam. Sonra hirsimi alamadigim icin ona hata ettigini anlatan bi mesaj yazdim hala ayni tavirdasin barismak isteyen boyle mi davranir vs dedim. Bosuna milleti de kandirma kimsenin zoruyla beni arama icinden gelmiyorsa dedim. Cevabi ozetle, sen hala anlamamissin hatani, benle konysmak icin cabalayan sensin! Yaptim bi pislikpismanim diyemiyosun ailene! Yuh dedim ya, cabalayan ben degilim bi kere annen. Toplamda 4 saat konustuk o kadar cabuk kabul etseydim zaten 4 saat surmezdi konysma dedim. Sen evde agliyomussun cok uzgunmussun bunlardan dolayi kalbim yumusadi yufkayurekliyim ne yazikki dedim.son terbiyesizligini bile bi kenara biraktim. Ama sen bunlara degmezmissin, ben en azindan sevgime sahip ciktim sen simdi kendi vicdaninla basbasa kal dedim. Oyle bitti konusmalar. Sonra ne ben ne o bisry yaptik. Su an kafam rahat cunku gordum ki en ufak bir degisiklik yok hala ayni kibir burnundan kil aldirmama hali devAm ediyor. Kusura bakmasin ben artik kimseyi pohpohlayamam cocuk buyutemem. Zaten annemin babamin derdi bana yetiyor, bana sorun yaratacak degil destek olacak adam gibi bir insan gerekiyor. Cikarsa oyle biri cok sukur. Ama cikmazsa da cok sukur, ne guzel ki iyi bir ailem ve dostlarim var. Bugunlerde kendime odaklandim o sanki yokmus gibi yasiyorum. Ne ksdar cok bis vaktim varmis meger ne cok aktivite yapabiliyorum. Ozgur ve kendine guven veren bi his. Simdi bir terapist onerdi arkadasim o da doktor zaten psikiyatrist, neyse gidecegim haftaya onerdigi psikologa. Kimseye de soylemeyecegim( yani onun tarafina bilgi goturebilecek arkadslara) gerek yok. İcim rahat, hep onunla gecen zamanlarda kariyerimde nasil zaman kaybetmisim diye dusunuyorum. Simdi telafi vakti...

Selam kizlar, kac gundur yazamadim isler cok yogundu. Son iletisimimizde eve gec geliyorum demisti ya, emreder uyuz bir halde. Aradim eve gelemem simdi yarin disarda bulusalim dedim. Tamam o zaman ben daha aramiyorum geliyosan gel ustune iki dakka bisey gecir cik dedi. Ben de senin altinda araba var o zaman sen iki dkka gel su yakindaki parkta goruselim dedim. Hayir ben gelmem de vs soylendi. Ayni tas ayni hamam. Sonra hirsimi alamadigim icin ona hata ettigini anlatan bi mesaj yazdim hala ayni tavirdasin barismak isteyen boyle mi davranir vs dedim. Bosuna milleti de kandirma kimsenin zoruyla beni arama icinden gelmiyorsa dedim. Cevabi ozetle, sen hala anlamamissin hatani, benle konysmak icin cabalayan sensin! Yaptim bi pislikpismanim diyemiyosun ailene! Yuh dedim ya, cabalayan ben degilim bi kere annen. Toplamda 4 saat konustuk o kadar cabuk kabul etseydim zaten 4 saat surmezdi konysma dedim. Sen evde agliyomussun cok uzgunmussun bunlardan dolayi kalbim yumusadi yufkayurekliyim ne yazikki dedim.son terbiyesizligini bile bi kenara biraktim. Ama sen bunlara degmezmissin, ben en azindan sevgime sahip ciktim sen simdi kendi vicdaninla basbasa kal dedim. Oyle bitti konusmalar. Sonra ne ben ne o bisry yaptik. Su an kafam rahat cunku gordum ki en ufak bir degisiklik yok hala ayni kibir burnundan kil aldirmama hali devAm ediyor. Kusura bakmasin ben artik kimseyi pohpohlayamam cocuk buyutemem. Zaten annemin babamin derdi bana yetiyor, bana sorun yaratacak degil destek olacak adam gibi bir insan gerekiyor. Cikarsa oyle biri cok sukur. Ama cikmazsa da cok sukur, ne guzel ki iyi bir ailem ve dostlarim var. Bugunlerde kendime odaklandim o sanki yokmus gibi yasiyorum. Ne ksdar cok bis vaktim varmis meger ne cok aktivite yapabiliyorum. Ozgur ve kendine guven veren bi his. Simdi bir terapist onerdi arkadasim o da doktor zaten psikiyatrist, neyse gidecegim haftaya onerdigi psikologa. Kimseye de soylemeyecegim( yani onun tarafina bilgi goturebilecek arkadslara) gerek yok. İcim rahat, hep onunla gecen zamanlarda kariyerimde nasil zaman kaybetmisim diye dusunuyorum. Simdi telafi vakti...

nasıl mutlu,hzurulu olacaksan Allahım o yolda ilerlemeni nasip etsin,hakkında hayırlısı olsun...

Hadi sana kolay gelsin.
Senin adına aldığın karara sevindim.

X