Bana lütfen kırılmayın. Yaşadıklarımız çok ağır. Zaten bi bebeği dünyaya getirmişsiniz onunla ilgileniyorsunuz. Ben sizin yerinizde olsaydım çok üzülsemde o bebeği aldırırdım. Size yapın diyemem ama neden yapardım söyleyelim. Bu evlilik bi gün bitmeye mahkum. Bugün olmasa yarın. Bi çocukla yeni hayat kurmakla 2 çocuk arasında dağlar kadar fark var. Malesef ki kendinizi ve çocuklarınızı düşünmelisiniz. Doğacak olanında iyi bi hayatı olmayacak. Eğer aileniz sahip çıkacak olsaydı gözünü kırpma hemen şimdi boşan derdim. Ama şu an için birikiminizi büyütmeye odaklanmanızı, ilk çocuğunuzu biraz daha büyütmeye çalışmanızı ve bu süreçte lehinize olacak her türlü delili toplamanızı tavsiye ediyorum. Belki o iyi delili bugün belki 1 ay sonra bulacaksınız ve bulduğunuzda hemen o an boşanma davası açın. He ama ben yapamam aldıramam diyosanız doğacak çocuğunda biraz büyümesini beklemeniz hem sizin hem de çocuklarınızın daha güzel bi hayat yaşaması için daha iyi olur. En azından doğacak olanın kreş yaşına gelmesi boşandıktan sonraki hayat için daha iyi olacaktır. Keşke bu hesapları yapmak zorunda kalmadan çekip kapıyı çıkabilseydiniz.