Merhaba herkese. Uzun zamandir yazmadim evet, biraz uzaklasmak istedim. Psikologa gittim, bi arkadasin onerdigi gibi ozel. Ilac fln da kullanmiyorum. Daha 2 kez gittim araya bayram tatili girdi fln. Yanlis b karar vermek istemiyorum emin olmak istiyorum kararimdan, ama o kadar uzun bi yol ki. Kendini anlatmk, hic tanimayan bi insana acilmak. Gecmisini aileni cocuklugunu anlatmak, gormek. Neden boyle davranmisim neden katlanmisim insan anliyor. Ne yazikki babamdan goremedigim o yakin sevgiyi bulmusum onda, guvenim azmis zaten o iyice azaltmis kendine bagimli hale getirmis beni sanki.. Bunlar benim cikarimlarim tabi. Bayram gecti, ses seda yok ne ondan ne ailesinden yana.. Ben de kendi ailemle gecirdim bayrami. Bayramin sonunda bi aile dostumuzun yazligina gittim , lise arkadasimla vakit gecirdim dertlestik. Sonra kendi basima tatile devam ettim. Kafami dinledim kitaplar okudum yuruyusler yaptim, yuzdum.. Zaten onunla tatil planlari yapmistik ve gidemedigmz biletler vardi, benim parasini odedigim, onlari iade ettim. Yaz tatilim yalan olmustu iste, bi hafta bu sekilde tatil yaptim. Cok iyi geldi bana. Kafami dinledim. Cogu olayda yerde simdi o olsaydi bunu yapamiycaktm sunu giyemiycektim, su komsulara laf ederdi, hep bu gibi seyler dusundum. Ileriye donuk sahnelr canlandi, tatile ailesiyle gidecegimz yazliklarinda 39 kisi olacagimiz ve benim milleti agirlayip hic tatil fln yapamayacagim . Sacmasapan gorgusz kuzenlerini cekmek zorunda kalacktim.. Ikimiz olamadik hic, olamayacaktik. Bunu anladim. Ben, benim ailem, arkadaslarim, aile dostumuz olan aile hele, hic onemli olmayacak herkese bi kulp takmaya devam edecekti. Ben gep gergin hep kisit altinda hep aman tartisma cikmasn diye surekli surekli alttan alarak yasiyormusum. Eski kafali, gelismeye yeri olmayan bir aile. Onlarin etkisinde bir koca. Ben bu sekilde mutlu olmazdim bunu anladim. Cocugumn adina bile kariscak, ay o okula gitmesin buna gitsin, krese ne gerek var ben bakarim diyecek kaynana. Kendine benzetecek cocugumu yok buna asla katlanamzdim. Oyle iste, simdi evdeyim yine, babamdayim yani. Artik bosanmak icin bir adim atilmasi gerek. Benim merak ettigim o ne bekliyor? Heralde sorumlulk almk istemiyor, noraz istedi ben evden de gitmedim bakin diyebilecek sonra cevresine. Bilmiyorum. Allahim hayirlusini nasip etsin benim icin..