Aldatiliyorum ve hamileyim

Boyle olan hayvan erkekler var ama mesele sadece kilo almak degil kadinin artik "anne" olmasi ve erkegin garip psikolojik alt kodlamalari. Gogusu artik sadece bebegine ait goren erkekte cok ya da vajina korkusu, vajina hasedi yasayan erkekte, dogurganligin sadece kadina verilmis bir guc olmasi erkekte "ezilmeye" sebep olabiliyor, aldatarak bu ezikligini dogurmus karisi uzerinde tahakkum kurma, onu hor gorme olarak yansıtıyor, cok zavalli hareketler bunlar.

Ozetle aldatmak isteyen aldatiyor aslinda sebebe ihtiyaci yok, karakteri olan ne yasarsa yasasin aldatmaz, aşık mı oldu bosanir yoluna bakar. Ancak bir karaktersiz aldatabilir.

Söylediğiniz bir şeye katılıyorum, ama erkeklerin eziklik pisikolojisi ile aldattığı kısmı bana pek mantıklı gelmiyor. Bana daha çok birlikte olduğu kişiyi insan yerine koymadığı için yapıyor gibi geliyor.[/QUOTE]
[/QUOTE]

Evet, son kertede karsisindakinin duygulari oldugunu, incinecegini dusunmeyen, onu kaybetmekten korkmayan, kisacasi esini insan yerine koyupta deger vermeyen erkekler yapiyor bunu.

Aslinda ozetle karakter meselesi iste.

Bosanmayacaksiniz zaten üstelik bu ne ilk nede son aldatması olacak.hic pişman falanda değilmiş.en iyisi kimseye anlatıp rezillik çıkarmayın sonra siz kötü olursunuz.adamla iyi geçinmeye bakın vereceğim tek tavsiye bu.

Boşuna demiyoruz 27 28 yaşından önce evlenmeyin diye, 21 dedigin yaş daha ergenligin yeni bittigi yaş.
Beğendiği kadın tipine kadar her şey değişecek, kadınlarında beğendiği erkek tipi dahi değişecek.
Gençlik ateşiyle olüyorum bitiyorum diyip evleniyorsunuz, ailelerde başından atar gibi bu yaşta ne evliliği demiyor sonuç aha ortada.
Ayaklarının uzerinde durmadigi icin bosanamayan ailenin sahip cikmadigi,kocanin hergun baskasinin koynunda sabahladigi evlilik.
Bisanmayacaksiniz madem kurcalamayin ne hali varsa görsün

Yani siz sustuğunuz sürece sadece boynu mor olmakla kalmayacak yakında yan odanızada getirecek o kadını arsız. Rezillik çıkarmaktan başka şansınız var mı? Bazı erkekler rezillik görmedikçe kadının içindeki o canavarla tanışmış olmuyor. Çok dolduğumda ben içimdeki canavarı salıyorum dışarı birazda başkası benimle uğraşsın diye. Alttan almayın, susmayın, susarsanız çok daha fazlasını yaşayacaksınız.
Valla doğru diyorsun bacım biraz da başkası uğraşsın bizimle

Aldatiliyorum diye önceden konu açmıştım ama yanlış alarm mis o kız değilmiş bu kız aynı fabrikada onunla ve ben bunu aslında suphelenmedim ama esimme bu kızı seni niye takip etti dedim sen niye ettin diyince bir anda ertesi gün şifrelerini değiştirdi telefon kapatmaya başladı evde yemek yemedi hiç çocuğuna ve bana da hiç ilgili davranmıyor ve geçen cumartesi ise gidicem dedi tras oldu süslendi ve gitti ben aradimda telefonu kapalıydı tam 24 saat boyunca hiç açılmadı ertesi gün açtı ama gene kapattı eve geldinde boynunda morluk vardı iki taraflı noldu dedim dayak yedim kavga ettik bir arkadaşla dedi ne zaman ettin dedim 1 saat oldu dedi bende inanmadım ama o morluk öyle bir morluk değildi ben de sen beni aldatiyorsun dddim telefon şifresini istedim vermedi aileme dedim onlarda aldatiyorsa düzelir konuş dedi boşanıp gelme dedi ve hamileyim de çocuğu aldırmak için çok kararsız kaldım ama o çocuğun günahını çekemem yazık onun suçu yok ve bu cumartesi köye gidicem dedi sen gelme dedi amcamla gidicem orda kalcam dedi bayramda dönecek bende amcasını ariycam öyle birşey varmı yokmu diye ogrenicem ama yoksa da bayramda kavga çıkarıp rezil etsem mi yoksa bayramın bitmesini mi bekleyim uzun oldu çok özür dilerim ama gerçekten ailemden kimse baan yardım etmiyor mu
Rezil edince ne olacak? Utanması olan adam aldatmaz zaten. Siz ne yapacağınıza karar verin ondan sonra hareket edin. Aileniz konuş düzelir demiş. Bizim insanımız konuşunca her şey düzelir sanıyor, çok şaşıyorum.

Soru sahibi adamı rezil etsen ne olur? Hamile karısını aldatan adam da utanma duygusu olur mu zaten?
Boşanır mısın bilmem ama biraz kendine saygın varsa boşanırsın.

NOT: Çocuk yapmak adamı eve bağlamaz. Karaktersiz ne yaparsan yap yine karaktersizdir istersen futbol takımı doğur hiçbir şey değişmez. O yüzden korunun. Bir Aile Hekime gitmenize bakar.

Evet, bu kuralın 1. maddesi de hamileliğin her halukarda ya korunurken ya da hastalık vb yüzünden asla hamile kalamazsın dendiginde gerçekleşmesidir.
Çikolata kisti yüzünden 'doğal yolla hamile kalmazsın, tüp bebeğe yönlendirelim' dedikleri dönemde tek korunmasiz ilişkide hamile kaldım 😅 Kontrol için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim, hiç istemiyordum ve çok ağlamıştım 😂

Ben hata yaptım belki de kaçarak evlendik ve ne bı altın ne bı düğün istedim nede yeni eşya kendi bekarlık esyasinda oturuyorum belki ilk başlarda yüz verdim ve bu yüzden de kendini rahat hissrti ben öyle dedimde ben erkeğim olur ama sen kadınsın olmaz diyor ama bundan sonra tavrımi koyucam bende çok yüz verince simariyorlar demekkki

Ben öyle birşey yapsam dovermisti beni kadın dedin kendini bilir diyor erkekler le konsumaz evde oturur yemek yapıp çocuğuna bakar dedi bende tepki gösterdim tabi senin kardeşini eşi dovse hemen gidersin diye benim kardeşimi karistirma nerden geldiğini bil dedi sen kim o kim dedi

Kaynanam da bizimle yaşıyor ve oğluna çok birşey demiyor o malesef karışmıyor korkuyor oğlundan
Konu sahibi ailenizin neden arkanızda olmadığını şimdi daha iyi anladım. Eşiniz pisliğin teki. Kaçarak evlendiğiniz ve düğün, altın vs istemediğiniz için sizi sahipsiz olarak düşünüp tepenize çıkmış ne yazıkki. Bile bile lades olmuş. Bu saatten sonra boşansanız aileniz destek çıkmaz. Ben çalışır para kazanırım ayrı eve çıkarım diyorsanız bu biraz zor görünüyor. Çocuğa bakacak birisi olması lazım. Kvniz çocuğa baksa , siz çalışsanız diyeceğim ama kvye de güven olmaz.

Aldatiliyorum diye önceden konu açmıştım ama yanlış alarm mis o kız değilmiş bu kız aynı fabrikada onunla ve ben bunu aslında suphelenmedim ama esimme bu kızı seni niye takip etti dedim sen niye ettin diyince bir anda ertesi gün şifrelerini değiştirdi telefon kapatmaya başladı evde yemek yemedi hiç çocuğuna ve bana da hiç ilgili davranmıyor ve geçen cumartesi ise gidicem dedi tras oldu süslendi ve gitti ben aradimda telefonu kapalıydı tam 24 saat boyunca hiç açılmadı ertesi gün açtı ama gene kapattı eve geldinde boynunda morluk vardı iki taraflı noldu dedim dayak yedim kavga ettik bir arkadaşla dedi ne zaman ettin dedim 1 saat oldu dedi bende inanmadım ama o morluk öyle bir morluk değildi ben de sen beni aldatiyorsun dddim telefon şifresini istedim vermedi aileme dedim onlarda aldatiyorsa düzelir konuş dedi boşanıp gelme dedi ve hamileyim de çocuğu aldırmak için çok kararsız kaldım ama o çocuğun günahını çekemem yazık onun suçu yok ve bu cumartesi köye gidicem dedi sen gelme dedi amcamla gidicem orda kalcam dedi bayramda dönecek bende amcasını ariycam öyle birşey varmı yokmu diye ogrenicem ama yoksa da bayramda kavga çıkarıp rezil etsem mi yoksa bayramın bitmesini mi bekleyim uzun oldu çok özür dilerim ama gerçekten ailemden kimse baan yardım etmiyor mu
Sadece kendinizi rezil edersiniz bu adamdan belli ayrılmayacaksınız yedi sülaleye nasıl boynuzlandığınızı ilan etmeye gerek yok bence

Zaten o yüzden rezil edicem sonra bosancam ama delil yok ki bulamıyorum şifre var
Bende mesela bu kafayı anlamadığım için linç yemiştim delil bulup napcan mesela ? Delilsiz de boşanma oluyor en büyük delil sizin bilmeniz yani kocan anladığımız kadar zengin değil ultra meslekli maaşı mükemmel biri değil delil bularak kusurlu adamdan alacağınız mal mülk extra para yok neye yaracak bu delil illa o aşkımlı msjları görmeye adamı yatakta basmaya ne gerek var ha desen ailem ikna olcak e o da yok ailene göre kusur bile değil bu boşanmak istemeyenlerin kaçışı gibi geliyor bana delil lazım olayı

Boşanmıcaksan uğraşma

Ama boşanacak dersen bebeğin küçükse aldır ailene değil kadın sığınmaya git bir süre iş bul sonra düzenini kurarsın

Biliyorum yazmak benim için kolay ama o herifle hergün aldatılmaktan daha kötü olamaz

Öyle aile de olmaz olsun

Bende mesela bu kafayı anlamadığım için linç yemiştim delil bulup napcan mesela ? Delilsiz de boşanma oluyor en büyük delil sizin bilmeniz yani kocan anladığımız kadar zengin değil ultra meslekli maaşı mükemmel biri değil delil bularak kusurlu adamdan alacağınız mal mülk extra para yok neye yaracak bu delil illa o aşkımlı msjları görmeye adamı yatakta basmaya ne gerek var ha desen ailem ikna olcak e o da yok ailene göre kusur bile değil bu boşanmak istemeyenlerin kaçışı gibi geliyor bana delil lazım olayı
Yani burda konu açanların delil deme sebeplerinin cogunun sizin dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum ben de. Zaten bosanmaya da niyetleri yok da. Ama yani olmasın tabi ama benim başıma gelse suphelensem böyle birseyden çekişmeliye dönmesin ,karşı taraf diretemesin, inkar edemesin, bir an önce hukuki olarak da hayatimdan defedebileyim diye delil olsun isterdim galiba.

Ben hepsinin öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Evet böyle olaylar adamlar da çok. Dediginiz gibi yapan adamlar dolu. Ama burda konuların çoğunda perşembenin gelişi çarşambadan belli olayı. Göz göre göre normali buymuş gibi yangından mal kaçırır gibi , çocukla evlilik kurtarırım kocayı elde tutarım gibi bir mantıkla yapılıyor.

Allah aşkına meslek sahibi bir insanım eşimde öyle. Yıllardır bir saygısızlığıni görmedimm.Cok da iyi insandir (Ben o kadar degilim mesela😁) . Büyük bir sıkıntımız hiç olmadı. Normal sakin bir evliligimiz var. (Bunlari hayatımı ovmek icin falan demiyorum. Hani şartlar gercekten cok uygun ve normaldi. ) Ona rağmen kırk kere düşündüm ya cocuk konusunda hakkıyla buyutebilir miyiz diye.
Böyle futursuzca koca pesinde cocuk ziyanligina deli oluyorum artık.
Ben hepsi öyle demedim zaten yapan bu sebepten yapıyor demek istedim. Diğer türlü ortada ailede büyüyen çocuk kalmaz 😂😂

Arkanızda duran bir aileniz yok, çalışmıyorsunuz muhtemelen, aldatılma şüpheniz olmasına rağmen ikinci çocuğu yapmışsınız, yaşınız 21 yani daha ne diyelim ki biz size. Bir de konuya o kız değil de başka bir kızmış diye başlamışsınız. Yarın bir gün o kız da olur, öbürü de olur, beşinci de olur... Bırakın gitsin amcasıyla! köye. Geri gelmeden önce delilleri toplayın, eve almayın boşanma davası açın. Nafakayla tazminatla biraz idare edip işe girin. Bu konuya yapılacak tek tavsiye budur. Ha ama siz bunları yapacak olsanız konu açmazdınız. Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.

Konu sahibinin eski konularında fabrika gidip rezil edeyim onları diye bir düşüncesi varmış başka bir kız ve eşi için. Olaylara karşı duruşu sadece bu galiba. Ne dersek dinlemez geldi bana.

Yani burda konu açanların delil deme sebeplerinin cogunun sizin dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum ben de. Zaten bosanmaya da niyetleri yok da. Ama yani olmasın tabi ama benim başıma gelse suphelensem böyle birseyden çekişmeliye dönmesin ,karşı taraf diretemesin, inkar edemesin, bir an önce hukuki olarak da hayatimdan defedebileyim diye delil olsun isterdim galiba.
Boşanmaya niyeti olan insan konu aldatılmaya gelene kadar yaşadığı onca şeyde zaten boşanır kocası zaten mükemmel bir adamdı da bir gün eve boynunda morluk gelmedi çoğu konuda da öyle adamlar beterin beteri ama hala aldatmaya delil arıyorlar da şu var delilli davada da çekişme olacak iki delil sunuldu diye adam okey diyip tek celsede bitmiyor ki benim eşimden bu yaptığına karşılık afedersiniz ama donuna kadar alacağım bir mal yoksa dümdüz fabrika çalışanı bana bir ev bile açamamış bir adamsa daha da götümün üstüne oturup illaki aldatıldığımı gözümle de görmek istemem şahsen

Boşanmayın. Neye boşanacaksınız? Elinde iş güç yok, 21 yaşında 2 çocukla siz rezil olursunuz. Eşinizde atar çocukları üzerinize hayatını yaşar. 2 çocuk yaparak her şeyi berbat ettiniz zaten
boşanarak daha da çıkmaza sokmayın herşeyi. Çocuklar okul çağına geldiğinde boşanın. Tabi bir tane daha yapmazsanız eğer.
Hayır yapmam asla bilmiyorum bir işe girmeyi düşündüm ama çocuklar kalıyor gerçekten de

Bence de boşanmayacaksınız hiç karıştırmayın önemsemeyin umursamayın. Yok gibi davranmaya devam edin. Bize sorarsanız buradaki herkes boşanın der ama maalesef sizde o ışık yok..
Yok boşanirim beni istemeyeni ben ne yapayım aldatmış zaten ama amacım ona nafaka davası açıp onu surundurmek öyle bırakmak değil biraz birikimim var kendim idare ederim ben

Back
X