- 2 Temmuz 2023
- 10.412
- 30.075
- 518
- Konu Sahibi rumeysasrcn26
Boyle olan hayvan erkekler var ama mesele sadece kilo almak degil kadinin artik "anne" olmasi ve erkegin garip psikolojik alt kodlamalari. Gogusu artik sadece bebegine ait goren erkekte cok ya da vajina korkusu, vajina hasedi yasayan erkekte, dogurganligin sadece kadina verilmis bir guc olmasi erkekte "ezilmeye" sebep olabiliyor, aldatarak bu ezikligini dogurmus karisi uzerinde tahakkum kurma, onu hor gorme olarak yansıtıyor, cok zavalli hareketler bunlar.
Ozetle aldatmak isteyen aldatiyor aslinda sebebe ihtiyaci yok, karakteri olan ne yasarsa yasasin aldatmaz, aşık mı oldu bosanir yoluna bakar. Ancak bir karaktersiz aldatabilir.
Söylediğiniz bir şeye katılıyorum, ama erkeklerin eziklik pisikolojisi ile aldattığı kısmı bana pek mantıklı gelmiyor. Bana daha çok birlikte olduğu kişiyi insan yerine koymadığı için yapıyor gibi geliyor.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Evet, son kertede karsisindakinin duygulari oldugunu, incinecegini dusunmeyen, onu kaybetmekten korkmayan, kisacasi esini insan yerine koyupta deger vermeyen erkekler yapiyor bunu.
Aslinda ozetle karakter meselesi iste.