Ben ikinci günümde vermiştim ödül:) Mühim olan haftada birden fazla yapmamaya çalışmak, kendini strese sokmadan sağlıklı beslenmekValla ben sali gununden beri yapiyorum bende kendime ödül verecektim zor tuytun kendimi:)))
Canım türkçe kaynak var mı bilmiyorum ama ingilizce bir sürü kaynak bulabilirsin şekerin konsantrasyonu azalttığı ve uyku düzenini bozduğuna dair.çayı kahveyi şekersiz içerim, pilav makarna düşkünlüğümde pek yoktur ekmeği günde 2-3 dilim yerim.ama tatlıaklıma düşmesin yeterki ne uyku uyuyabilirim ne işme konsantre olabilirim böylede pis bir huyum var işte ama 1 haftadır çok dikkat ediyorum şimdilik yediğim yoğun tatlı kek oldu, umarım devam edebilicem
Ben hemen hemen her gün yazıyorum canım, eski mesajlara bakabilirsin,Menü paylaşmıyorsunuz amaaa
Süper bir menü olmuş:) tebriklerBenim hergün yediğim menü standart. Sabah iki yumurta kiriyorum tereyagla pisiriyorum cok pisirmemeye gayret ediyorum 10 tuzsuz zeytin avuc icim kadar tuzsuz beyaz peynir 1 çay bardagi kadar ceviz domates salata. Ara öğünüm yok. Akşamda izgara balik,izgara köfte,izgara tavuk gögüsünden birini yapiyorum yaninada salata yapip ekmeksiz yiyorum. Hergün yazarim isterseniz ama standart . pazartesi başlayacaktim ama yuruyus yaptim tempolu ve simit fasulye yedim sali tam anlamiyla basladim suan 3 3-5 kg arasi verdim:)
Bugün burda gezinirken gördüm bi kiz 1.5 ayda 14 kilo vermiş istedikten sonra oluyor Allahim şu kilolari verelim artikSüper bir menü olmuş:) tebrikler
Sağlıklı beslendikten sonra inan giden kilonun sayı olarak bir önemi olmuyor, ben ilk hafta çok hızlı verdim, bu hafta yavaşladı fakat net olarak görebiliyorum inceldiğimi. Ekim başında ölçülerimi almıştım. Kasım başında aradaki farkı yazacağım buraya da.Bugün burda gezinirken gördüm bi kiz 1.5 ayda 14 kilo vermiş istedikten sonra oluyor Allahim şu kilolari verelim artik
Insallah canimÇok iyi yapmışsın canım, afiyet olsun:) Haftada bir sağlıklı yedik diye zayıflamayacağımız gibi, haftada bir kaçamak yaptık diye kilo da almayız:)
Şu ana kadar ne kadar kilo verdiniz mahsuru yoksa ve ne kadar suredeSağlıklı beslendikten sonra inan giden kilonun sayı olarak bir önemi olmuyor, ben ilk hafta çok hızlı verdim, bu hafta yavaşladı fakat net olarak görebiliyorum inceldiğimi. Ekim başında ölçülerimi almıştım. Kasım başında aradaki farkı yazacağım buraya da.
Bir diğer önemli faktör de kiloların yerleşmiş olup olmaması, yeni alınan kilolar hızlı gidiyor. Yerleşmiş olanlar nasıl gidecek hep beraber göreceğiz, ben özellikle 62'den aşağı nasıl ineceğim çok merak ediyorum.
Elbette hepimiz ulaşacağız hedefimize, biraz azim yeterli olacak:)
66 kiloyla başladım 13 gün önce, 3 kilo verdim canım.Şu ana kadar ne kadar kilo verdiniz mahsuru yoksa ve ne kadar surede
Ay öyle miiii afedersiniz yaaaaaBen hemen hemen her gün yazıyorum canım, eski mesajlara bakabilirsin,nrmn_cfrl de yazıyor.
Ay öyle miiii afedersiniz yaaaaaallahım rezil oldum
Merhaba hoş geldin aramıza. meSela ilk olarak ekmegi cikar hayatındanselam chreey bende basladim diyete.pko war.insulin direnci war.banada yardimci olurmusun??bugun 5.gun diyette.hergun 45 dkka yuruyus hzli tempo.tam bugday ekmegi yiorum 1 dilim sabah aksam.hergun 20 mekik cektim.tuz yok seker yok un yok.bska napabilirim???
Elbette yardımcı olabilmeyi çok isterim.selam chreey bende basladim diyete.pko war.insulin direnci war.banada yardimci olurmusun??bugun 5.gun diyette.hergun 45 dkka yuruyus hzli tempo.tam bugday ekmegi yiorum 1 dilim sabah aksam.hergun 20 mekik cektim.tuz yok seker yok un yok.bska napabilirim???
Merhaba hoş geldin aramıza. meSela ilk olarak ekmegi cikar hayatından
meSela ilk olarak ekmegi cikar hayatından
Kahvaltıda ekmeği bırakıp onun yerine 1 çay bardağı kadar ceviz yemelisin
ekmeğe temelli veda etmen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?