- 12 Ekim 2015
- 147
- 121
- 53
Az önce açıkladım uzun bi paragrafta incelersen sevinirim:)sabah bska bisi yemio musun cnm????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce açıkladım uzun bi paragrafta incelersen sevinirim:)sabah bska bisi yemio musun cnm????
Evde sağlıklı pişirdiğiniz (zeytinyağıyla) içinde patates pirinç olmayan sebze ve bakliyat yemeklerini istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Izgara balık tavuk et de aynı şekilde.nasil yani doyana kadar anlamadim cnm?
Her gun yuruyus yapman cok dogru tebrik ederim seni, su icmende dogru aynen boyle devam et.smdi kuzum benim acil kilo wermem gerek.pkoyum cok sayida kistim war we adet olmiorum anca ilacla.we bi ywrum olsun istiorum.bicok yerde baktim ki bunun en iyi tedavisi kilo wermek ve diyet..smdi ben sabah we aksam neler yemeliyim?gunde 45 dkka yuruorum hizli dogrumu?2 2 bucuk litre su iciorum.dogrumu?we herzaman menumde tavuk et balik olamio malesef.bunlar yerine neler tercih etsem olur?????
Evde sağlıklı pişirdiğiniz (zeytinyağıyla) içinde patates pirinç olmayan sebze ve bakliyat yemeklerini istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Izgara balık tavuk et de aynı şekilde.
:))) Konunun moderatörlerine yaz canım, taşırlar :)Cheery ben konu açtımda yanlış yere açmışım nasıl düzelticem onu ya
:)ay buna cok sevindim smdi wlla bakk.ben bi yemek tabagindan az diye biliodum pirincsiz ve patatessiZ olsa bile.nasil yani ben smdi patatessiZ we princsiz seylerden iki uc tabak yiyebilicemmi???
Doyana kadar yiyebilirsinay buna cok sevindim smdi wlla bakk.ben bi yemek tabagindan az diye biliodum pirincsiz ve patatessiZ olsa bile.nasil yani ben smdi patatessiZ we princsiz seylerden iki uc tabak yiyebilicemmi???
:))) Onu ben de bilmiyorum, aman bir şey olmaz boş ver takma kafana:)değiştirdimde silebiliyomuyuz peki
Rezil oldum valla ya
:)
Canım örneğin yeşil mercimek yemeği yaptın, yanına aldın yoğurdunu. Ye yemek istediğin kadar. Ye ki akşam aklına tatlılar gelmesin, acıkma. Zaten bir akşam iki akşam 3 tabak yesen de 3. akşam ekmeği bıraktığın için küçülen miden yemene müsaade etmeyecek.
Sen yarın buna uygun beslenmeye çalış bakalım, menünü de buraya yaz, biz yardımcı olmaya çalışırız eksik bir şey var mı. Yemek saatlerini de yazmayı unutma lolita555
Karpuz seni acıktırır. Hedefine ulaşana kadar yememeye çalış canım. Kavurmayı hazır alıyorsan yemesen daha iyi, evde kendin yapıyorsan istediğin gibi ye canım:)tamamdirrr bende sizleyim bundan sora canim.alin beni yonetin wlla:)yarindan itibaren ekmege son werdim.hatta suan son werdim.ama yaptigim yemeklerden iki tabak yerim ona karismampeki karpuz weya kavurma falan yenir mi
Hoşgeldin canım, yarın kilonu boyunu hedef kilonu içeren bir mesaj yazarsan seni de konunun ilk mesajına eklerim, kilo durumumuzu haftalık takip ederiz.tamamdirrr bende sizleyim bundan sora canim.alin beni yonetin wlla:)yarindan itibaren ekmege son werdim.hatta suan son werdim.ama yaptigim yemeklerden iki tabak yerim ona karismampeki karpuz weya kavurma falan yenir mi
Karpuz seni acıktırır. Hedefine ulaşana kadar yememeye çalış canım. Kavurmayı hazır alıyorsan yemesen daha iyi, evde kendin yapıyorsan istediğin gibi ye canım:)
Hayvan yağınında bi zarar vermediğini duymuştum onunla kavurabilirsin sanırım. Ya bencede karpuz yeme ben sana yasakları atıyım onların dışına çıkma sonra ben niye kilo veremedim ya bırakıyorum dersin kendimden biliyorumet kavurmasi diorum canim kendi kurbanimizdan yani et.ama yagida war etin biraz.kawurma yeniliyo yani oylemi?karpuzda saf seker diolar o dogrumu?mesela bn gtsem smdi yesem nolur karpuz