• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cheery'nin Karatay Günlüğü - Hedef 10 Kilo

Canim benim kilo vermem durdu gibi bende senin günlüğüne baktım hoşuma gitti senin. Listenden esinlenerek ayarlayacagim kendimi evde olanlarla bakalım farkedecekmi :KK200: en azından porsiyonlarimi :KK51:

Başlayın arkadaşlar çok faydasını göreceksiniz kesinlikle babam 103 kilodan 84 kiloya düştü karatay ile bende 75.4 ten 60.7ye düştüm istersek gerçekten olur :)

Evet cnm çokta ii bi diyet çünkü sağlıklı, ben de hamile olduğum halde artik karataya başladım. Esim de yazın 1.5 ayda 8 kilo vermişti karatay ile... sem ne kadar sure de verdin ?

Evet cnm çokta ii bi diyet çünkü sağlıklı, ben de hamile olduğum halde artik karataya başladım. Esim de yazın 1.5 ayda 8 kilo vermişti karatay ile... sem ne kadar sure de verdin ?

Hayirli olsun. Canan hocanin gebelik kitabini okuyarak mi karar verdiniz? Ben de ileride oyle dusunuyorum.

Bende yeni başladım, ılk günüm beraber devam edelim kızlar yaza cok az kaldı ıkı ay :(

Slm hanımlar ben de size katılmak istiyorum 4 gündür karatay yapıyorum. Başlangıç kilom:84.300
Boy 1.70
Hedefim :68
Yani vermem gereken 16 kg.
Geçen yıl dukanla 1.5 ayda 7 kilo vermiştim. Ama protein den biktim.biraktim.1 yılda tekrar 7 kilo yu aldım. Mayıs sonuna kadar kendime zaman tanıdım. Yediklerimden deftere yazıyorum. Akşam 18:30 dan sonra bişey yemiyorum. Cuma günü umarım kilo vermiş olurum.daha doğrusu şu atmış olurum.

Back