Öncelikle forumdaki bir çok kişiden daha iyi yazıyorsun:) Hiç dert etme yazım hatalarını:)Ben gunde 2 öğün besleniyorum, tek başına diyet uyguluyorken 1 hafta sonra motivasyon gidiyor bende. Kaçamak yapmaya basliyorum. Onun için bu gunden inşallah size katiliyorum, yazımda hata varsa affola. Ben Azerbaycanliyim onun için yazim hatasi yapa bilirim her hafta kilo bildirimi yapalim mi?
Konunun başındaki ilk mesajımda ben her gün kilomu güncelliyorum, bundan sonra cuma günleri ayrıca kilo bildirim günü yapabiliriz elbette:)
Motivasyon çok önemli, gereksiz yere yemek yememizi tetikleyen unsurlar var. Bunları tespit etmek gerekiyor. Canın sıkılınca mı yiyorsun, üzülünce mi, televizyon izlerken mi, bir arkadaşın mı zorluyor? Yani motivasyonunu yok eden neyse onu bulalım birlikte, şimdi motivasyonun varken hemen başla.
İki öğün senin için yeterli oluyorsa, o şekilde devam et elbette. Ben de haftasonları geç uyandığımdan 2 öğün yapıyorum. İlk öğünümün üzerinden 4 - 5 saat geçene kadar kesinlikle acıkmıyorum. Acıkıyorsam az yedim demektir. Bunlara dikkat ederek başla sadece, zamanla kafanda oturur diyetin mantığı