• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cheery'nin Karatay Günlüğü - Hedef 10 Kilo

Ay falan değil daha hafta yeni oldu:) bir sene önce okumuştum kitabını beğenmiştim ama başlamamıştım, şimdi çok pişmanım keşke önceden başlasaymışım.
Bugün 8. günüm:) Seninle birlikte başladım sayılır yani:)
Birlikte baslamamız cok iyi

2 ci öğünüm 2 karnıyarık, 5 kaşık bulgur pilavı, 1 domates 18.40.
6 saat ögünler arasına zaman koyuyorum

2 ci öğünüm 2 karnıyarık, 5 kaşık bulgur pilavı, 1 domates 18.40.
6 saat ögünler arasına zaman koyuyorum
Bulgur pilavına dikkat canım, 3 yemek kaşığını geçmemeye çalış, ben yemek kaşığıyla koyup tatlı kaşığıyla yiyorum:) kendimce beynimi kandırıyorum:)

Dikkatli olucam :KK39:. Kendinde incelme fark ediyomusun hic?
Karnım epeyce azaldı canım, biliyorsun karbonhidrat vücudumuzda çokça su tutuyor. Bu suyu attıkça şişkinliği de attım. Önceden sabah kalktığımda karnım olmasa da akşama doğru yedikçe genişliyordum:)
Başlarken aldım ölçülerimi , bir ayı tamamlayınca tekrar ölçeceğim bakalım nasıl bir fark olacak.
Sen de kaçamaksız devam ediyorsun, tebrikler:)

Karnım epeyce azaldı canım, biliyorsun karbonhidrat vücudumuzda çokça su tutuyor. Bu suyu attıkça şişkinliği de attım. Önceden sabah kalktığımda karnım olmasa da akşama doğru yedikçe genişliyordum:)
Başlarken aldım ölçülerimi , bir ayı tamamlayınca tekrar ölçeceğim bakalım nasıl bir fark olacak.
Sen de kaçamaksız devam ediyorsun, tebrikler:)
Tesekkurler :KK68:

11 Ekim.
İlk öğünümün 12:40
Yogurt, otlu soğanlı omlet 2 yumurtali, domates 1 Adet
Son öğün 18;30
Yogurt, kuru Fasülye corbasi Etli. (İcindekiler. Kuru fasulye, et,kuru soğan, domates,zeytin yağı)
Kabızlık oldu bende bilmiyorum ne yapayim :KK61:. Sende hiç oluyormu cheery cheery

11 Ekim.
İlk öğünümün 12:40
Yogurt, otlu soğanlı omlet 2 yumurtali, domates 1 Adet
Son öğün 18;30
Yogurt, kuru Fasülye corbasi Etli. (İcindekiler. Kuru fasulye, et,kuru soğan, domates,zeytin yağı)
Kabızlık oldu bende bilmiyorum ne yapayim :KK61:. Sende hiç oluyormu cheery cheery
Evet canım ilk hafta oldu ama kısa sürdü, bol su içmek işe yaradı bende. Keten tohumu çok iyi geliyormuş, ben de bu hafta içi alacağım, bünye yeni beslenme düzenine alışana kadar olurmuş böyle, normalmiş yani.
Keten tohumunu bi araştır sen de kafana yatarsa al canım.
Menün de süper:) tebrikler

Evet canım ilk hafta oldu ama kısa sürdü, bol su içmek işe yaradı bende. Keten tohumu çok iyi geliyormuş, ben de bu hafta içi alacağım, bünye yeni beslenme düzenine alışana kadar olurmuş böyle, normalmiş yani.
Keten tohumunu bi araştır sen de kafana yatarsa al canım.
Menün de süper:) tebrikler
Keten tohumu bende var evde nasıl kullaniyim?

Merhaba, bugun sonunda yuruyus yapa bildim, ilk yemeyim 12 : 30 dunden kalan fasulye corbasi, omlet 1 yumurtali, yogurt

Merhabalar bende bugün karatay diyetine başladim yaşım 18 seneye üniversiteye gideceğim bu yüzden kilo vermem gerek. Diyet hakkinda biraz bilgiye sahibim ancak mesela tavadaki yumurta tam pismis olmucakmis ayarlamiyorum ayni sekilde haslanmis yumurta icinde gecerli. Bide bu izgara tavuk ve izgara balik yagsiz yapilacak degilmi ve nekadar yemeliyim insallah basaririm:) Tesekkurler

Merhabalar bende bugün karatay diyetine başladim yaşım 18 seneye üniversiteye gideceğim bu yüzden kilo vermem gerek. Diyet hakkinda biraz bilgiye sahibim ancak mesela tavadaki yumurta tam pismis olmucakmis ayarlamiyorum ayni sekilde haslanmis yumurta icinde gecerli. Bide bu izgara tavuk ve izgara balik yagsiz yapilacak degilmi ve nekadar yemeliyim insallah basaririm:) Tesekkurler
Merhaba canim hoş geldin aramiza, cok dogru bir secim yapmışsın karatayı seçerek. Yasak olmayan qıdaları doyana kadar yiye bilirsin. Bende yumurtayı ayarlıyamıyorum, tam pişmemiş yumurtada sevmem. Ben zeytin yağında yumurtayı omlet yapıyorum kısık ateşte, tereyağındada pişire bilirsin.

Hoşbuldum inşallah başaracağız birlikte bende tam pişmemiş yumurtayı yiyemem haşlanmış yumurtadada beyazını yemem biraz zorlayacak gibi duruyor yürüyüşte yapıyorum sabahları umarım kilo verebilirim. Yaptığım kahvaltı hakkında ve verdiğim kilo hakkındada bilgi vereceğim teşekkürler:)

Hoşbuldum inşallah başaracağız birlikte bende tam pişmemiş yumurtayı yiyemem haşlanmış yumurtadada beyazını yemem biraz zorlayacak gibi duruyor yürüyüşte yapıyorum sabahları umarım kilo verebilirim. Yaptığım kahvaltı hakkında ve verdiğim kilo hakkındada bilgi vereceğim teşekkürler:)
Insallah

Back