Cheery'nin Karatay Günlüğü - Hedef 10 Kilo

OTE="Elenorax, post: 43123264, member: 709984"]Gunaydin kizlar bugun 1 haftam bitti 75.4 ten 69.9 a dusmusum gercekten cok sevindim dun pekte bisey yememistim zaten[/QUOTE]
Super gidiyosun.

Hayırlı akşamlar kızlar,
bugun 30 dakika yürüyüş yaptım.
Aksam yemeğim yani iftar bizde saat 19:23 ben 20:00a kadar bitiriyorum. 20 :00 dan sonra bişey yemiyorum.
karabuğday pilavi 3 kasik, ızgara tavuk göğsü 2 parca. Ayran
2 küçük elma

OTE="Elenorax, post: 43123264, member: 709984"]Gunaydin kizlar bugun 1 haftam bitti 75.4 ten 69.9 a dusmusum gercekten cok sevindim dun pekte bisey yememistim zaten
Super gidiyosun.[/QUOTE]
Oyle diyosun ama biraz halsiz dustum sanirim kahvalti edemiyorum icim almiyo bugun tarhana corbasi ictim ara ara atesim cikiyo halsizlikten ayni besin turunden

Merhaba kızlar
20 Ekim Salı Menüsü
@11:00
Yumurta + Domates + Salatalık + Peynir + Zeytin
@20:00
Patlıcan kebabı (fırında) + Yoğurt

Yağmurlu bir günden herkese merhaba. Hic sevmem ben sonbahari, siz nasıl?
Sahur yemeyim 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim beyaz peynir,5 zeytin, yarim caybbardağı findik 2 elma tarcinli

="Elenorax, post: 43136200, member: 709984"]Bugun atesim vardi tarhana corbasi ictim sakincalimi tarhana[/QUOTE]
Gecmis olsun canim. Ben tarahana corbasi nedir bilmiyorum.

Yağmurlu bir günden herkese merhaba. Hic sevmem ben sonbahari, siz nasıl?
Sahur yemeyim 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim beyaz peynir,5 zeytin, yarim caybbardağı findik 2 elma tarcinli
Sonbaharı severim de havaların soğumasından hiç hoşlanmıyorum ben de:) Menüler mükemmel gidiyor takipteyim:)

Hayırlı akşamlar ben geldimmm
iftar yemeğim patlıcan yemegi icindekiler oatlican kiyma kuru sogan domates.
1 salatalık, 1 armut
bugun axsami kacirdim 20:00 sonrara yedim. Yasak olan bisey yemedim. Ama ceviz ve kuru uzum yedim çayla.
Sizce yanlış mı yaptim?

Canım armut ve kuru üzüm seni acıktırmazsa yatana kadar yanlış bir şey yok bence. Acıkırsan da süt, yoğurt ayran gibi şeylerle geçiştirmeye çalışırsın, sorunsuz bitirirsin günü:)

21 Ekim Çarşamba Menüsü
@07:45

yumurta + peynir + zeytin + domates + salatalık + çay
@13:00
peynir + yeşil çay
@19:30
tavuk göğsü + yoğurt

Spor yapabildim sonunda:)
10 dakika cardio
20 dakika abdominal
20 dakika yoga

canım bir günlük nasıl beslendiğini öğünlerini yazarmısın lütfen 1 haftada nasıl verdin 5 kiloyu
Ben sabahlari 10 tuzsuz zeytin tuzsuz peynir avuc icim kadar 2 tane tereyaginda yumurta sosisli bile yaptim 1 cay bardagi ceviz domates salata aksam izgara tavuk izgara balik izgara kofte yedim yanindada bol salata ama son 2 gundur yiyemiyodum kahvalti zeytin ve ceviz aksam balik yemistim 5 adet hamsi sonra dun fenalastim kahvaltimi etmeyince tarhana iciyom iki gundur pul biberli aksamlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…