Evet valla oyle oldunasıl yani bir haftada beş kilomu verdin bunu nasıl yaptın
Super gidiyosun.[/QUOTE]OTE="Elenorax, post: 43123264, member: 709984"]Gunaydin kizlar bugun 1 haftam bitti 75.4 ten 69.9 a dusmusum gercekten cok sevindim dun pekte bisey yememistim zaten
Süpersin, çok sevindim:))Gunaydin kizlar bugun 1 haftam bitti 75.4 ten 69.9 a dusmusum gercekten cok sevindim dun pekte bisey yememistim zaten
Gecmis olsun canim. Ben tarahana corbasi nedir bilmiyorum.[/QUOTE]="Elenorax, post: 43136200, member: 709984"]Bugun atesim vardi tarhana corbasi ictim sakincalimi tarhana
Canım geçmiş olsun, tarhana sakıncalı değildir herhalde, un var mı içinde inan bilmiyorum:) Zaten hastaymışsın, rahat rahat iç bence:)Bugun atesim vardi tarhana corbasi ictim sakincalimi tarhana
Sonbaharı severim de havaların soğumasından hiç hoşlanmıyorum ben de:) Menüler mükemmel gidiyor takipteyim:)Yağmurlu bir günden herkese merhaba. Hic sevmem ben sonbahari, siz nasıl?
Sahur yemeyim 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim beyaz peynir,5 zeytin, yarim caybbardağı findik 2 elma tarcinli
Tesekkurler gercekten cok iyi geldi pul biberli bide aci aci duzeldimCanım geçmiş olsun, tarhana sakıncalı değildir herhalde, un var mı içinde inan bilmiyorum:) Zaten hastaymışsın, rahat rahat iç bence:)
Canım armut ve kuru üzüm seni acıktırmazsa yatana kadar yanlış bir şey yok bence. Acıkırsan da süt, yoğurt ayran gibi şeylerle geçiştirmeye çalışırsın, sorunsuz bitirirsin günü:)Hayırlı akşamlar ben geldimmm
iftar yemeğim patlıcan yemegi icindekiler oatlican kiyma kuru sogan domates.
1 salatalık, 1 armut
bugun axsami kacirdim 20:00 sonrara yedim. Yasak olan bisey yemedim. Ama ceviz ve kuru uzum yedim çayla.
Sizce yanlış mı yaptim?
O zaman büyük başarı, tebrik etmek lazım:))Evde pastalar kekler havada uçuşuyor. Bende teselliyi kuru uzum ve cevizde buldum.cheery
Tesekkurler gercekten cok iyi geldi pul biberli bide aci aci duzeldim
Ben sabahlari 10 tuzsuz zeytin tuzsuz peynir avuc icim kadar 2 tane tereyaginda yumurta sosisli bile yaptim 1 cay bardagi ceviz domates salata aksam izgara tavuk izgara balik izgara kofte yedim yanindada bol salata ama son 2 gundur yiyemiyodum kahvalti zeytin ve ceviz aksam balik yemistim 5 adet hamsi sonra dun fenalastim kahvaltimi etmeyince tarhana iciyom iki gundur pul biberli aksamlaricanım bir günlük nasıl beslendiğini öğünlerini yazarmısın lütfen 1 haftada nasıl verdin 5 kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?