Çok geçmiş olsun. Sanırım salgın var ya etrafımda kim varsa hepsi grip kendine dikkat :)Kızlar bu haftasonu için menü yazamıyorum, biraz rahatsızım, Pazartesi gününden itibaren her gün yazmaya devam edeceğim. Hepinize bol motivasyonlar:)
Haftada bir olur böyle. Afiyet olsunBugun kacamak gunumu kullandim her cumartesi bundan sonra fazla oldu galiba doner yedim bide yaninda ayran aksam yemegi yemicem ama :) sizce cokmu olmus cafedede kahve ismarladim sekersiz ama cok aci icemedim. Sadece doner ayran kahvaltim karatay kahvaltisiydi
Tesekkurler :)Haftada bir olur böyle. Afiyet olsun
700 gram süper:) Döner - ayran da güzel kaçamak menüsü olmuş, çok etkilememiş bak seni.Merhaba kizlar dün sabah 10 zeytin 1 cay bardagi ceviz ve cok az yumurta yedim kacamak gunumdu döner yedim bide ayran icmistim aksam yemek yememistim 700 gram gitmis:)))
Allah kabul etsin canım. Menü süper, azmin ondan da süper:) Hedefimize ulaşacağız yakında:)Günaydın kızlar,
bugün oruc tuttum ben
sahurda 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim beyaz peynir, 2 armut yedim.
Aksamada mercimek corba ile salata yemeyi planlıyorum
nasıl yani bir haftada beş kilomu verdin bunu nasıl yaptınGunaydin kizlar bugun 1 haftam bitti 75.4 ten 69.9 a dusmusum gercekten cok sevindim dun pekte bisey yememistim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?